• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün malum Pazartesi
Kızım laptobu yine okula götürecekmiş :( sinir oldum ama akşam gelir gelmez yine laptobdan rahat rahat girerim ;)
Tabi o arada cepten bakarım öğlende ;)

İşleri yarıladım sayılır şimdi mutfağa girip öğlenlik çorbamı yapacağım yanına koca bir kase salatayla ve yoğurtla ;)
Akşamlıkda henüz bir fikrim yok listeme bakıp ona göre uygun birşeyler yapıp erkenden yemeğimi yerim ;)

Ufaklık okuldan çıkana kadar da ütülerimi aradan çıkartırım :21: Banyo salon ve balkon tamamdır ;) mutfağı da sağ olsun büyük kız toparladı sadece aygazı ve lavaboyu elden geçireceğim yemeği yaptıktan sonra ;)

Günaydin kizlar,

bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim :KK70:

Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor :KK70:
Allah tamamına erdirsin canım benim de hafta sonu kacamaklarim oldu ve sana kesinlikle katılıyorum buraya yazınca içim rahat ediyor: )

Kızlar bugün malum Pazartesi
Kızım laptobu yine okula götürecekmiş :KK43: sinir oldum ama akşam gelir gelmez yine laptobdan rahat rahat girerim :KK66:
Tabi o arada cepten bakarım öğlende :KK66:

İşleri yarıladım sayılır şimdi mutfağa girip öğlenlik çorbamı yapacağım yanına koca bir kase salatayla ve yoğurtla :KK66:
Akşamlıkda henüz bir fikrim yok listeme bakıp ona göre uygun birşeyler yapıp erkenden yemeğimi yerim :KK66:

Ufaklık okuldan çıkana kadar da ütülerimi aradan çıkartırım :21: Banyo salon ve balkon tamamdır :KK66: mutfağı da sağ olsun büyük kız toparladı sadece aygazı ve lavaboyu elden geçireceğim yemeği yaptıktan sonra :KK66:
Ohh işler yapılmış ne güzel ben de bir makine çamaşır yıkayıp serdim biraz ütü yaptim şimdi müsli yiyorum yarım saate cikicam evden akşam görüşürüz: )

Bugün ablama kahvaltıya davetliydim
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmegi çok az yufka ekmeği avuç içim kadar
Şekersiz 2 fincan çay domates salatalık biber
Peynir 2 dilim sucuk haşlanmış yumurta
1 çay kasigi çikolata sürdüm yedim :KK43:
Şuan şu içiyorum
Birazdan kahve iccez
Akşam yemeğine evde olurum bakicam artık
Bugün Spor yapamayabilirim çünkü ablamla aramızda 25 km var yol beni çok yoruyor zaten

Bu günkü yediklerim
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Öğlen
Cevizli köfte :/
Ayran
Biraz ekmek
Akşam
Mercimek çorbası

Öğlen parkta piknik yaptık güzeldi :)

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ;) akşam yürüyüşü yaptık eşimle şimdi parktayiz batur oynuyor ben de bir bakayım bizim mekâna dedim : )
kittenlove kittenlove afiyet olsun canım ben o yeme işini hafta sonu yaptim :KK48:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür laptopa kavuştum :KK48: Bütün gün onuda yapayım bunuda yapayım derken akşamı yaptım ;) sonrada zaten akşamlık yemek hazırlığı falan derken eşim geldi ;)
Yarınki Fitness dersi için Annem sağ olsun bana eşortman altı bulup almış :KK68: tabi boydan fakir olunca paçalarını kısaltmam gerekiyordu onlada uğraştım kız okuldan dönene kadar ;)
Artık tam olarak hazırım sporum için ;)

Kendime yaseminli yeşil çayımı yaptım geldim ;)
Bugünü de olabildiğince hafif geçirdim ;) İnşallah yarında sporumu bir güzel yapıp bol bol kalori yakmış olacağım ;)

Bu arada biraz evvel KVyi aradım ;) yarın geliyorsun dimi diye :KK53: Akşam iş çıkışı oğlum alsın beni dedi benim kuzuyu yüzmeye götüreceğimi duyunca ;) nasılsa bende 6da eve geliyorum oda madem öyle alsın beni dedi ki benim işime gelir en azından eşim Annesini alıp gelene kadar yemeğimi yerim onlarda küçük kuzuyla birlikte yerler ;) sonuçta benim menüm ayrı olacak yarın ;)
Büyük cadı telefonda kurufasülye çekti canım diyince hadi onlarada yarın için kuru yapayım dedim ;) bende ya bugün yaptığım pazının kalanını yerim yada tavuk göğsü alır tavada yaparım tabi onlarada biraz yaparım ki sonra gelin et yedi bana bakliyat verdi demesin :D :D :D

Bugün ablama kahvaltıya davetliydim
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmegi çok az yufka ekmeği avuç içim kadar
Şekersiz 2 fincan çay domates salatalık biber
Peynir 2 dilim sucuk haşlanmış yumurta
1 çay kasigi çikolata sürdüm yedim :KK43:
Şuan şu içiyorum
Birazdan kahve iccez
Akşam yemeğine evde olurum bakicam artık
Bugün Spor yapamayabilirim çünkü ablamla aramızda 25 km var yol beni çok yoruyor zaten

Canım menün gayet güzel 1 çay kaşığı çikolataya da takılma ama tabi alışkanlık haline gelmesin nasılsa dengelerim diye ;) yolumuz uzun hedefe ulaştıktan sonra nasılsa arada bizde o tür şeylerden az da olsa yeriz ( gerçi ben kendi adıma ağzıma o zamanda sürmem çünkü huyum pis başladım mı devamı gelir diye korkarım ;) )

iyi günler herkese bi iki kaçamakta bir şey olmaz diyeti sporu bırakmayın yeter :)

Kesinlikleeeeeeeeeeeeee :KK19:
İnsanız arada canımız çekecektir bazen nefsimize hakim olamayacağımız günlerde olacak ama bu pes etmek anlamına gelmez aksine sonrasında çok daha sıkı tutmamız şart ;)

akşam öncesi kendimi tutamaıdm bir yedim bir yedim sanırım haftada bir oluyo bana bu :S sonra midem kötü oldu tabi akşamı hafif geçirdim o yüzden

Bence haftada bir değil de ayda bir kendine bir ödül günü belirle ;) yada kendine ufak hedefler belirle ;) atıyorum bu ay sonuna kadar 4 kg verirsem 1 öğün canımın istediğini yiyeceğim ( tabiki öğlende ki akşama dengeleme şansı olsun ;) )

Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helalllllll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Cidden harika bir rakam canım ;) her gün bu kadar yürüyebilsek zaten incecik oluruz çok kısa sürede :KK48: Bakalım ben yarın kaç adım atmış olacağım günün sonunda ;)

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :KK66: akşam yürüyüşü yaptık eşimle şimdi parktayiz batur oynuyor ben de bir bakayım bizim mekâna dedim : )
kittenlove kittenlove afiyet olsun canım ben o yeme işini hafta sonu yaptim :KK48:

İyi yapmışsın canım hoş geldin ;) Ne güzel kuzu temiz hava alıyor hem eve gidince baygın düşüp uyur sende biraz eşinle baş başa kalırsın ;)

İyi yapmışsın canım hoş geldin :KK66: Ne güzel kuzu temiz hava alıyor hem eve gidince baygın düşüp uyur sende biraz eşinle baş başa kalırsın :KK66:
Batur uyursa tabii :p o uyuyana kadar benim uykum geliyor bizimkinin bebeklikten beri uykuyla çok arası yok o dogdugundan beri de benim uykuyla çok aram var:KK70:
Bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu maydanoz biraz peynir 2 zeytin bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı activia 2 badem yarım muz (bunları aralıklarla yedim :))
Akşam peynirli kabak sandal (fırında pisti 3 adet yedim yani bir buçuk kabak)
Ara baturun bir lokmalik gofretli çikolatasi yemedi ben yedim :) şekersiz nescafe bir bardak birazdan da karışık bitki çayı icicez eşimle
Bu karışık bitki çayına bugün başladık yukarıya yazmayı unutmuşum akşam yemeğinden önce de bir bardak içtim bir de yatmadan yarım saat bir saat önce bir bardak daha icicez bakalım faydalı olacak mi cumaya göreceğiz: )

Batur, uyursa tabii :p o uyuyana kadar benim uykum geliyor bizimkinin bebeklikten beri uykuyla çok arası yok o dogdugundan beri de benim uykuyla çok aram var:KK70:
Bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu maydanoz biraz peynir 2 zeytin bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı activia 2 badem yarım muz (bunları aralıklarla yedim :))
Akşam peynirli kabak sandal (fırında pisti 3 adet yedim yani bir buçuk kabak)
Ara baturun bir lokmalik gofretli çikolatasi yemedi ben yedim :) şekersiz nescafe bir bardak birazdan da karışık bitki çayı icicez eşimle
Bu karışık bitki çayına bugün başladık yukarıya yazmayı unutmuşum akşam yemeğinden önce de bir bardak içtim bir de yatmadan yarım saat bir saat önce bir bardak daha icicez bakalım faydalı olacak mi cumaya göreceğiz: )

Sabır canım elbet düzene oturacak ;) Ben o konuda şanslıyım daha doğrusu şanslıydım :D
Ufakken benim büyük kız öğlen uykusu dahi yapsa akşam erken yatıyordu ;) Şimdi ufaklık da şükür erkenden yatıyor ama büyük cadı resmen başımızda bekçi :D hacı yatmaz diyorum hatta ona :D
Kızım erken yatsana uykunu alamıyorsun dediğimde muzurca gülüp niyeeee ne yapacaksınız ki diyor :D :D :D
Artık çoğu zaman ben erkenden yatağa yattığımda bir bakıyorum koca dana yatağa atlayarak geliyor beni deli edene kadar uğraşıyor :D yürü git len diyorum susss biliyorum sende istiyorsun diye beni kızdırıyor cadı :D

Aslında her anları çok değerli ve insan zamanla alışıyor ;) o anların tadını çıkarmak daha önemli oluyor ;) tabi insan eşiylede vakit geçirmek istiyor o zamanda kaçak liseliler modunda mutlaka çocukları atlatacak çözümler buluyor insan :D
Makarasına bazen diyorum eşime yok anam yok bunlardan rahat yok bize bari ilk isteyenlere verelim de bizde baş başa kalalım diye tabi cadı duyunca hemen odadan geliyor ve yooo hiç heveslenme kocamla gelirim yine size rahat vermem diyor :D

Tabi senin birde çalışıyor olman daha çok yoruyordur o yüzden erkenden sızman normal ;) gerçi bende bu ara nasıl yoruluyorsam inan şu anda bile uykum geldi yatsam kesin uyurum :D bazen yatakta telefonla oyun oynayayım diyorum 5 dakika sonra elimde telefonla uyuya kalmış oluyorum :D büyük kız hep diyor senin gibi çabucak dalabilmeyi isterdim diye ;) hatta bir keresinde İGye bakıp parmağımla ekranı kaydırırken uyumuşum nasıl gülüyorlar baba kız yok efendim uyuyorsun ama o parmak kaydırmaya devam ediyor diye :D

Herkese günaydın: )
@YENA oynakbasi34 oynakbasi34 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet biz de öyle diyoruz her şeyde bir hayır vardır kızıyorum kadına madem böyle bir rahatsizligin var baştan söyle dimi pazar günü arıyor ben yarın gelmiyorum yahu ben burda gurbetteyim kımsem yok ki öyle bugün sen bak diyeyim Allah razı olsun geçen seneki bakicimizdan o hemen ben ilgilenirim dedi de içim rahat gidicem bir kac gun okula
Ben de bugün biraz artı gördüm : ( inşallah fazlasıyla cumaya kadar gidecek
ISILDURU ISILDURU Canım size de çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım, sizede iyi bir bakıcı denk gelir umarım

Günaydin kizlar,

bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim :KK70:

Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor :KK70:
Allah tamamına erdirsin canım tebrik ederiz

Hoşbulduk:)
Yaşım 22 ve öğrenciyim. Şuan kilom 64 toplam 10 kilo verdim ama durakladım cünkü motivasyonum yok. Nişanlandım mart ayında düğünüm var ozamana kadar 8 9 kilo vermek istiyorum yani hedefim 55 kilo. Haftada 2 kere spor yapiyorum aslında daha sık yaparım ama işten dolayı ve sınavlardan dolayı pek yapamiyorum yani hayatım stresli geçiyor. Ama artık kilo verme zamanı geldi düğünüm var:KK17:

Back
X