Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün artık nasıl yorgun düştüysem ( aksiyon hiç eksik olmadı

) resmen saat 22:00de yatıp uyumşum

Sağ olsun eşim biraz kızla oturmuş sonra aramıza almış

Sabaha kadar deliksiz uyumuşum ama nasıl iyi geldi anlatamam
Aksiyon hiç eksik olmadı dedim ya

Dün akşam yine hastaneye götürmeye karar verince eşim bu kez özele götürelim belki daha iyi bakarlar dedi ama gittiğimiz özelde acil giriş yapmaya kalkıştığımız halde çocuk o haldeyken normal giriş yapıp bekleyin dendi ( çocuğun ateşi evden çıkarken 39.2ydi

)
Bende doğal olarak sinir oldum ve eşime bunlar para götürmenin peşinde yürü biz yine devlet hastanesine gidelim dedim

Trafikte maşallah yoğun olunca kendi mahallemize yakın sokak aralarına girelim dedik ana cadde hiç ilerlemiyor diye

hay demez olaydık

Bizimki tam giderken kadının biri yolu aracıyla keyfi kapatmış hadi iki korna ötürdü hatun yolu açtı ( oda o an birini araçtan indirirken sohbet ediyormuş ) araçtan inen adamda tabi arabanın önüne atlayınca bizimki tekrar kornaya bastı ( acelemiz var diye ) tip tip bakıncada az ilerleyip bir yandanda ne bakıyorsun kardeşim acelem var dedi ve olanlar oldu

Adam hızlı adımlarla eşimin üzerine yürümeye başlayınca bizim artist ( onada çok kızdım sonra ) arabadan indi

Gelen adam direk eşimi itmeye başlayınca ne lan yol vermiyorsun falan diye

bende anında araya girip ikisini ayırdım hatta o ara adam banada vurmaya kalkışmış tabi ben fark etmedim onu o heycanla

Tam bizimkini arabaya doğru ittirirken adam başladı ana avrat küfür edip tekrar saldırmaya

ama öyle böyle küfür etmedi eee benimki dururmu adamın üzerine horoz gibi atlamaya kalkıştı

Bir yandan arabada çocuk ateşler içinde yanıyor ona mı yanayım eşim daha önce beyin felci geçirdi tekrar sinirden bir şey olur diye ona mı yanayım derken o an bana nasıl bir güç geldiyse önce adamı bir güzel ittim ( ama yeminle o an saniyesinde pişman oldum ya adam düşünce kafayı çarpsaydı kaldırıma diye ) anında dönüp eşimide yakasından tuttuğum gibi kenara ittim bin arabaya yeter çocuk hasta diye

Neyseki mahalleden bir kaç kişi araya girdi de diğer adamı uzaklaştırdılar ( ben görmedim ama adamda gidip arabadan levye almaya koşmuş anında )
Bindik arabaya yolumuza gittik ama tabi benim elim ayağım boşaldı resmen

nasıl titriyorum size anlatamam

Hatta hastaneye varana kadar eşime fırça attım sen nasıl düşüncesizce davranırsın bırak küfür ettiyse etti kendinide bizi de nasıl tehlikeye atarsın diye

Büyük kızım bile arabadan fırlayıp babasını çekmeye başlamış o an sonra fark ettim

Haklısın falan dediysede valla sinirden hem ağladım hem saydırdım

hep diyorum şu trafik yüzünden bir gün başına bir şey gelecek senin diye ama yok her küfür edene atlıyor
Hastanede kayıt işlemi yaparken bir ara bayılacak gibi oldum hatta hemşire sağ olsun abla iyimisin bak otur dinlen şurda falan dedi de yok iyiyim dedim de kızımla ilgilendim

Perşembe günü de eşimi Nöroloji doktoruna götüreceğim ama yemin ettim doktora çok kuvvetli bir antidepresan ver şuna hatta öküz deviren cinsinden olsun demezsem banada BAnu demesinler
Eve gelince de yatana kadar saydırdım bizimkine sen delimisin ya adamın silahı olsaydı ya o levyeyi alıp sana koşturup saldırsaydı diye

Özür üzerine özür diledi ve doktor nasıl bir antidepresan verirse versin kullanacağına söz verdi
Hani dert bir değil ki sağlam durayım

Yine şükür Rabbim dermansız dert vermedi

Sabah tartılayım dedim hay demez olaydım

2 kgya yakın artı görünüyorum ( gerçi 2 gündür 1 ltire suyu ancak içmişimdir

Neyse bugün itibaren kendimi topluyorum ve suyada abanıyorum

cumaya kadar en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum
Aminnn canım inşallah Rabbim tüm hastalara şifa verir ...Aminnn