Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım sen eşine takılma :KK66: malum erkeklerin çoğu akım diyeceğine çokum der :KK48:
Belkide aklı sıra seni o şekilde gaza getirecek ama sen ona en güzel cevabı fıstık gibi olarak vereceksin zaten :KK66: hem bence öyle aşırı bir kilon da yok dediğin gibi bir 4 - 5 kg verdiğinde bile inanılmaz fark olacaktır :KK66:
Emin ol bazı erkeklerde kıskandıkları için mod düşürmeye çalışırlar :KK66: hani daha çok ilgi çekerse başkaları farklı yaklaşmaya çalışır hesabı :KK48:
Sen hiç umursama onu aksine her gün gülümseyerek güne başla :KK66: aynada her baktığında daha da iyi göründüğünü düşün ve elinden geleni yap :KK66: 1 ay sonra bile baya fark olduğunu göreceksin :KK66:
Benim eşim senelerce benden çok daha zayıftı :KK48: şimdi bazen ben ona diyorum koca göbişli erit şunu biraz diye hemen ya aşkım aşk olsun beni göbişimle sev diye güler :KK48: hee sağlığımız için hepimizin vermesi gerekiyor oda farkında ama seviyor adam yemeyi :KK66: tabi bulabilirse :KK70:

Hatta bak şimdi aklıma geldi dün Su perisi86 Su perisi86 ile de konuştuk :KK66: biraz daha takımı gaza getirmek adına yarışma gibi birşeyler yapalım :KK66: ölçülerimizi alacaktık hesapta geçenlerde hatta @kittenlove sanırım önermişti ama ben saftirik yine unuttum ve sizlerede hatırlatamadım :olamaz:
Motive olmak için biraz daha eğlence katalım işin için :KK66:
Insallah hayırlısıyla zayiflariz 60 olana kadar durmak yok :))) önerileriniz neyse katılırım ben :super:

Insallah hayırlısıyla zayiflariz 60 olana kadar durmak yok :))) önerileriniz neyse katılırım ben :super:

Chia tohumu kullanıyormusun bilmiyorum ama inanılmaz tok tutuyor ;) ben genelde listemde olsun olmasın diyetisyene başladığımdan beri her gün mutlaka tüketiyorum ;) yağ yakımına da çok faydası var ;)
Bana ara öğünümde ayranın içine tavsiye etti Sibel ( diyetisyenim )
Hatta bazen dışardayken eğer öğle yemeğimin gecikme olasılığı olduğunda hemen kendime bir ayran alıp içine karıştırıyorum ( çantamda her zaman 1 YK kadar minik bir poşette bulunduruyorum acil durumlar için ;) )

Evetttt kızlarrrrrrrrrr şimdi gelelim yeni kararlara :21::21::21::21:
Katılmak mecburi değil ama inanıyorum bu şekilde daha çok motive olup güzel kilolar vermeye devam edeceğiz ;)
Malum her zaman tartıda ibre oynamayabiliyor oda bizi demoralize etmemesi için daha evvel konuştuğumuz ama benim bile unuttuğum ölçü almayla başlayalım ;)

Katılmak isteyenler bana ilk fırsatta ölçülerini alıp yazsınlar ;) ben liste oluşturuyorum ve gönüllü olan biri de bilgisayarına bu listeyi toplu halde geçirip 1 ay sonra güncellemesini yapsın istiyorum ;) Yani Ölçüden sorumlu bakan ilan ediyorum :D
Kim gönüllü olmak ister :21:

Hatta aklımdayken ben hemen ölçülerimi aldım yazıyorum;

Göğüs; 110 cm
Bel; 98 cm
Basen; 124 cm
Kol; 37 cm
Bacak 78 cm

Kol ve bacağı ben fazladan ekledim çünkü genelde oralarda farkı pek anlamıyor insan ;) en azından cm olarak gittiğini görmek beni daha mutlu eder diye düşündüm ;)

Gunaydin kizlar kahvaltimi yapiorum:)

Günaydın canım ;) Afiyet olsun sana, ben şükür o faslı az gecikmeli de olsa halletim ;)

Günaydın kızlar
Bugün misafirim gelecek gerçi bi kişi inş kaçamaksiz geçer geçecek de :KK66:

Sanada Günaydın canım ;)
Kolay gelsin ;) eminim sen bugünü de kaçamaksız atlatırsın heee öğlen ucundan az yersende akşam bol salatayla hafif bir çorbayla dengelersin ;)

Ben kendi bilgilerimi kayıt ettim sizlerde yazarsanız eklerim ;) Gönüllü olan arkadaşımıza da gönderirim daha sonra takip edebilmek adın ;)

Chia tohumu kullanıyormusun bilmiyorum ama inanılmaz tok tutuyor :KK66: ben genelde listemde olsun olmasın diyetisyene başladığımdan beri her gün mutlaka tüketiyorum :KK66: yağ yakımına da çok faydası var :KK66:
Bana ara öğünümde ayranın içine tavsiye etti Sibel ( diyetisyenim )
Hatta bazen dışardayken eğer öğle yemeğimin gecikme olasılığı olduğunda hemen kendime bir ayran alıp içine karıştırıyorum ( çantamda her zaman 1 YK kadar minik bir poşette bulunduruyorum acil durumlar için :KK66: )
Ben daha çok emzirdigim için süt arttıran şeyler yiyip içiyorum :)) bide gaz sorunumuz var chia acaba gaz yaparmi ? Haftada bir kiloya yakın versem yeter.

Evetttt kızlarrrrrrrrrr şimdi gelelim yeni kararlara :21::21::21::21:
Katılmak mecburi değil ama inanıyorum bu şekilde daha çok motive olup güzel kilolar vermeye devam edeceğiz :KK66:
Malum her zaman tartıda ibre oynamayabiliyor oda bizi demoralize etmemesi için daha evvel konuştuğumuz ama benim bile unuttuğum ölçü almayla başlayalım :KK66:

Katılmak isteyenler bana ilk fırsatta ölçülerini alıp yazsınlar :KK66: ben liste oluşturuyorum ve gönüllü olan biri de bilgisayarına bu listeyi toplu halde geçirip 1 ay sonra güncellemesini yapsın istiyorum :KK66: Yani Ölçüden sorumlu bakan ilan ediyorum :KK70:
Kim gönüllü olmak ister :21:

Hatta aklımdayken ben hemen ölçülerimi aldım yazıyorum;

Göğüs; 110 cm
Bel; 98 cm
Basen; 124 cm
Kol; 37 cm
Bacak 78 cm

Kol ve bacağı ben fazladan ekledim çünkü genelde oralarda farkı pek anlamıyor insan :KK66: en azından cm olarak gittiğini görmek beni daha mutlu eder diye düşündüm :KK66:
Neyle olcsem ki ölçmek için kullanacağım birşey yok :(

Göğüs..............115

Bel...................105

Basen...............128

Bacak................74

Kol....................42

İlk ölçümle fark göğüs. 5 cm
Bel. 7 cm basen. 10 cm bacak 2. Cm kol 2 cm fena deil 4 ay gibi bi sürede :)

Son düzenleme:
Cnm benimde olcecek bseyim yok bakalim esim kayinvalideme sorsun olcebiilirsem yazicam

Kizlar ofle yemegi olarak küp küp domatez salatik peynir dogradim yagsiz bol pul biberli 1 dilim kepek ekmegiyle yiyorum dogru yapiorum degilmi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için ;)
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diye :KK53: bizimki içe demezmi :KK67:
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyor :KK48: Tamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim :KK53:
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım :D )
Kadın resmen böyle oldu :KK57: O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi :KK48: Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim :D Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi :KK48:
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi :D

Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı :KK53: 3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi ;) Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi ;) Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor :KK48:
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım ;) şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik ;) )

Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı ;) Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi ;) ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor ;)

Ben daha çok emzirdigim için süt arttıran şeyler yiyip içiyorum :)) bide gaz sorunumuz var chia acaba gaz yaparmi ? Haftada bir kiloya yakın versem yeter.

Neyle olcsem ki ölçmek için kullanacağım birşey yok :KK43:

Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsin ;) yada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç ;)

Göğüs..............115

Bel...................105

Basen...............128

Bacak................74

Kol....................42

İlk ölçümle fark göğüs. 5 cm
Bel. 7 cm basen. 10 cm bacak 2. Cm kol 2 cm fena deil 4 ay gibi bi sürede :)

Hemen not ettim canım ölçülerini ;) İnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz :21:

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla mezurayi bulamadım Deli oldum diğeri var bez olanı yok olmadı yarın dışarı çıkınca alırım ölçüp yazarım

Tamamdır canım ;) ilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş ;)

Cnm benimde olcecek bseyim yok bakalim esim kayinvalideme sorsun olcebiilirsem yazicam

Tamam canım ;) olmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye ;) çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur ;)

Kizlar ofle yemegi olarak küp küp domatez salatik peynir dogradim yagsiz bol pul biberli 1 dilim kepek ekmegiyle yiyorum dogru yapiorum degilmi

Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydı ;) hani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu ;)
Bol bol eksi olarak döner inşallah :KK60:

Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için :KK66:
Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi hatta bir ara eşime sordu sinir yapıyormu ve yapıyorsa içe mi atıyorsunuz dışa mı diye :KK53: bizimki içe demezmi :KK67:
Hemen araya girdim valla hiç kusura bakmasın ama o konuda hiçte içine atmıyor :KK48: Tamam evde bize karşı bir sıkıntı yok ama dışarda özellikle de Trafikte çok fazla dışa vuruyor araba kullanmasını bile istemiyorum dedim :KK53:
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım :KK70: )
Kadın resmen böyle oldu :KK57: O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi :KK48: Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim :KK70: Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi :KK48:
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi :KK70:

Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı :KK53: 3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi :KK66: Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi :KK66: Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor :KK48:
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım :KK66: şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik :KK66: )

Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı :KK66: Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi :KK66: ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor :KK66:

Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsin :KK66: yada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç :KK66:

Hemen not ettim canım ölçülerini :KK66: İnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz :21:

Tamamdır canım :KK66: ilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş :KK66:

Tamam canım :KK66: olmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye :KK66: çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur :KK66:

Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydı :KK66: hani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu :KK66:
Geçmiş olsun tekrar Banu abla benimde nur topu gibi bir fitigim var fizik tedavi gördüm 15gun biliyorsun inş çoğalmaz

Çok şükür misafirim erken geldi erken gitti biraz önce gitti kızkardeşim var şuan kızımı uyutuyorum ;)

Öğlene doğru eşimi Nöroloji doktoruna götürdüm hem Emar sonucunu göstermek için hemde tekrar bir ilaçları değerlendirmek için :KK66:
Hatta iki örnek verdim ( bir tartışmasında okul servis şoförünün eşime silah çektiğinde bizim deli dumrulun vur lan diye adamın üzerine gittiğini birde geçen gün yaşadığımız olayı anlattım :KK70: )
Kadın resmen böyle oldu :KK57: O zaman şöyle sizi baya bir pamuk kıvamına getirelim dedi :KK48: Valla iyi olur çünkü bende devamlı tetikteyim onun yüzünden dedim :KK70: Zaten belli oluyor eğer eşinizi sakinleştirmezsek sizde potansiyel hasta adayısınız dedi :KK48:
Hay ağzını öpeyim diyemedim tabi :KK70:

Sonuçlarda 4 adet fıtığımız çıktı :KK53: 3ü boynunda 1i de belinde hatta hemen sağ olsun doktorumuz bizi Beyin cerrahına yönlendirdi ve oda çok güzel ilgilendi eşimi muayene edip Emarı inceledi :KK66: Şükür ameliyatlık bir durum yok şu anda dedi ama kesinlikle spor yapması gerektiğini kaslarını kuvvetlendirmesi gerektiğini söyledi :KK66: Aslında yüzmeyi tavsiye etti ama bizimki hem bilmiyor hemde daha çok gerilirim ben suda diyor :KK48:
İkna edebilirsem yüzmeye de yazdıracağım :KK66: şimdilik sadece benim gittiğim spor salonuna yazılmak istedi oda zaten sadece erkeklerin olduğu seanslar ( kadın erkek ayrı yoksa ne güzel birlikte de giderdik :KK66: )

Hemen ilaçlarını alıp kullanmaya başladı :KK66: Sağ olsun Beyin cerrahının ağrı kesici olarak yazdığı krem inanılmaz iyi geldi :KK66: ısıtıyormuş sanırım ve eşim inan hiç ağrım kalmadı şu anda inanılmaz iyi geldi diyor :KK66:

Canım evde mezuran yoksa her hangi bir Tuhafiyeden 2 liraya alabilirsin :KK66: yada esneme yapmayan sert bir iple ölç sonrada metre yada cetvelle cmini ölç :KK66:

Hemen not ettim canım ölçülerini :KK66: İnşallah 1 ay sonra ikimizde de bariz fark olur da daha da motive oluruz :21:

Tamamdır canım :KK66: ilk fırsatta herkes yazsın ki son ölçüden itibaren 1 ay sonrasında tekrar güncelleriz bakalım kimde ne kadar gitmiş :KK66:

Tamam canım :KK66: olmadı sende bir çıktığında bakarsın mezüre varmı kolayda diye :KK66: çok ucuz bir şey zaten ve her zaman lazım olur :KK66:

Afiyet olsun canım güzel bir menü ama en azından protein anlamında bir şey olsaydı :KK66: hani et olmasada yanına 1 kase yoğurt yada 1 bardak ayran tam süper olurdu :KK66:
Evet cnm haklisiniz bugun yogurt aldiricam esime normalde yarim kase ogle ve aksam yemeklerinde yememi soyledi diyedisyenim dun bitti bugun aldirayim:))

Back
X