Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tesekkur ederim canim darisi Sana :) 40 42 giyiyordum simdi 38 40 ki verdigim kilo 3 kilo sadece :)
Of ya ben 42 giyiyorum hedefim 38 beden. Ben anca 20 kilo verirsem olur ama. Benim bedenler 10 kiloda falan değişiyor çünkü. 70 olunca 40, 60 olunca 38 olur bana. Boyum fena değil kaldırıyor.

Bizim bahçedeki çınar ağacının altında türk kahvemi yudumlayıp gülleri koklayacağım :KK66:

Deme.. şahane o vakit..
Ben de balkon da içtim kahvemi. Bugün oglani havuza götürme sırası baba da :)
Gelinsinler de biz de çıkalim söyle deniz kenarına bir çay içelim. Bugün nedense içim kıpır kıpır ..

Son düzenleme:
Burdada yagmur rüzgar..her yer gri..ama yinede yagmuru rüzgari seviyorum..bende kahvaltimi yaptim..cayimi yudumlayarak pencereden yapraklarin yagmurlu havada savruluşunu izliyorum..:KK37:

Kuzeydemisin. ? Nerede oturuyordun Perihan. ?

Bir adet oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım aranıyor..

images.webp

Ben bugün 250 atlicam sen kaçtasın kaptanım?

Almanya Stuttgart yakininda...malesef Türkiyede deyilim...6 yasindan beri burdayim yakinda 1,5 ay sonra dogum günüm olacak 42 yaşina gireceğim...

Mutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)

Ah bi temiZlik yapan benim heralde :))) kızlar bi hafta için misafirim gelecek yatılı inşallah kaçırmam yemek işini

Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.

Bir adet oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım aranıyor..

Eki Görüntüle 2063611
Ben bugün 250 atlicam sen kaçtasın kaptanım?

Keptinımız gezmeler de akrep.

Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?

Mutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)

Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.

Keptinımız gezmeler de akrep.

Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?
Sagol arkadasim...bende simdi misafirlikten geldim...tabi kacamak yok...sadece 1 kup papatya çayi...1 kup kuşburnu çayi....:KK73:

Back
X