Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba,
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. Boyum 1.72 kilom 73. Nasıl zayıflamalıyım nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. Genelde akşama kadar pek bir şey yemem yemek olursa iş yerinde yerim olmazsa sadece kahve içerim. Benim sorunum gece yemek yemek. Bir düzen oluşturmama yardım edebilir misiniz? Şeker kullanmam tatlı da pek istemem hatta akşama kadar yaklaşık 10 bardak sade nescafe tüketiyorum diyebilirim. Bu grupta bana uygun bir diyet listesi bulabilir miyiz acaba?

Merhaba,
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. Boyum 1.72 kilom 73. Nasıl zayıflamalıyım nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. Genelde akşama kadar pek bir şey yemem yemek olursa iş yerinde yerim olmazsa sadece kahve içerim. Benim sorunum gece yemek yemek. Bir düzen oluşturmama yardım edebilir misiniz? Şeker kullanmam tatlı da pek istemem hatta akşama kadar yaklaşık 10 bardak sade nescafe tüketiyorum diyebilirim. Bu grupta bana uygun bir diyet listesi bulabilir miyiz acaba?
Hoş geldin canım öncelikle sabah ve öğleni atlamamalısın bütün gün aç kalırsan akşam çok yemen kaçınılmaz olur neskafede çok fazla zararlı biliyorsun azaltmalısın kademeli olarak ,kuru kayısı , kuru üzüm falan bulundur masanda

Hoş geldin canım öncelikle sabah ve öğleni atlamamalısın bütün gün aç kalırsan akşam çok yemen kaçınılmaz olur neskafede çok fazla zararlı biliyorsun azaltmalısın kademeli olarak ,kuru kayısı , kuru üzüm falan bulundur masanda
sabahları asla yemek yiyemiyorum haftada bir gün ya cumartesi ya pazar ancak kahvaltı yapıyorum sabah 6.30da uyanıyorum ama öğlene kadar mümkün değil bir şey yiyemiyorum. Kahve de azalttığım için kilo aldım aslında sigarayı bırakmıştım kahveyi azaltmıştım kilolar hop geldi. kahve yerine yeşil çaya başlıcam bugün karar verdim.

Sabah 2 dilim beyaz olmayan ekmeğe sandviçin veya tost olarak yiyebilirsin yada evden çıkmadan yumurta haşla peynir le ye tok tutar öğlende sağlıklı yemelisin... diyet listesi herkes kendine göre ayarlıyor diyetisyene giden arkadaşlarda var
Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 gelirse oda tecrübelerini anlatır

peki cumadan mı başlamalıyım yazmaya kilomu ve yemeklerimi yarından itibaren başlasam oluyor mu? Çünkü dünden beri kafaya çok takmış durumdayım herkes moralimi bozdu. Bir yandan kalori sayıp bir yandan spora başlamak istiyorum. hedefim bir sene önceki 56 kiloya düşmek. Her hafta en az yarım kilo vermek için kendime söz verdim.

Yarın sabah tartıl kilonu ve günlük menüleri yapıyorsan spor bunları paylaş takımda bak ilk haftadan eksikleri görünce daha da motive olursun :spor:

Merhaba,
Hoşgeldin aramıza:)) Sabah yemek yemek çok önemli aslında yapabiliyorsan azda olsa yemeye başlasan güzel olur :)) yapamıyorsan kendine bi söz verip 7 den sonra yemek yememelisin:))

Bugün yediklerim

Kahvaltıyi epey geç yedim.. 12 civarında.... Hastane işlerinden dolayi...
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin

Ara,
Duble kahve
2 incir
1 ceviz
1 kestane

Aksam,
Sardalya balık
Salata

Spor...80 dk. Yürüyüş

Sabah
2 yumurta haşlanmış
3 zeytin
Bir dilim peynir
Bir tane ev yapımı puaca

Ara
Kimyonlu rezene çayı
Kuru incir 1 tane

Öğlen
Mercimek çorbası
Salata

Ara
Bi tane cennet hurmasi

Akşam
Bi tabak fırında sebze yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Salata

Ara
Süt yapıcı bitki çayı

Spor 50 dk yürüyüş doga3 doga3
Su 3 lt

menüm
sabah : domates peynirli sandviç beyaz ekmeğe

öğlen : 100 g tavuk döner porsiyon
4 kaşık yoğurt
akşam : hamsi buğlama
salata
su : 2 lt
spor : 30 dk pilates doga3 doga3

Merhaba,
hoşgeldinn bende hiç kahvaltı yapmazdım ve akşamları gece 10 da bir yarım ekmek götürürdüm deneye deneye sevdiğim şeyleri sabahları yiyerek kahvaltı yapmaya başladım ve çok nadir canım gece yemek istiyor o da alışknlık olarak kalmış boş kalınca oluyor

Kızlar annem geliyor bir ay kadar kalacak ben de. O protein diyetinde. Daha hızlı kilo veriyor. Bakalım nasıl olacak belki ben ona ayak uydururum.

Protein ağırlıklı beslenme de zayıflama garantili :)
Fakat sen emzirdigin için daha dengeli beslenmelisin. .
Bir şekil de ayarlarsın artık. :)

Hayırlı günler kızlar :) çok ugrayamiyorum misafirlerimden dolayı seviliyorsunuz görüşürüz inşallah:))

Olsun bekleriz önemli olan senin fazla abartmaman :) kolay gelsin tekrar...

Geldim canım. :KK200:

Merhaba,

Hoşgeldiniz..

@serenalar senide göremedim bir şey yoktur inşallah
oynakbasi34 oynakbasi34 biraz düzelme olmadımı nasılsın?

Canim serenalarin kardeşi evleniyor onun telaşı var. Yogunluktan ugrayamiyordur ..
Yoksa ihmal etmez burayı. ..

hoşgeldinn bende hiç kahvaltı yapmazdım ve akşamları gece 10 da bir yarım ekmek götürürdüm deneye deneye sevdiğim şeyleri sabahları yiyerek kahvaltı yapmaya başladım ve çok nadir canım gece yemek istiyor o da alışknlık olarak kalmış boş kalınca oluyor
Günaydın aslında gece yemek yeme olayım şöyle gelişti iki yıl öncesine kadar gece iki üç saatte bir uyanır mutfağa gider sigara içerdim evi turlardım bi sigarayı 6 ay bıraktım bu seferde gece sürekli dolabın önünde buldum kendimi doymak bilmez oldum şimdi sigarayı gece içmiyorum ama gece yemek 12ye 1e kadar devam ediyor:(

Back
X