- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
sigarayı bıraktım ama kiloları alınca yeniden başladımyani şu an daha az içiyorum ama bırakmak sayılmaz artık
![]()
Kötü olmuş çokmu içiyorsun. ..
Ben de sadece kahveyle içerim gün de 2 defa falan bilemedin 3 oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sigarayı bıraktım ama kiloları alınca yeniden başladımyani şu an daha az içiyorum ama bırakmak sayılmaz artık
![]()
Bugün ne yemeği yapiyorsunuz kizlar..benim menü yine sebze ağirlikli olacak.kiymali karnabahar yapacagim..salata ve domates corbasi olacak menüde...![]()
Keşke bikac ay daha sabretseydin o aşiri iştah zamanla düzene giriyor..bitki caylari yudumla veya kahve.. sigara yerine istersen ...ama inaniyorumki sende düzene sokacaksin bu durumu..yeterki iste arkadaşimvalla kilolar bunalıma soktuğu için tekrar başladım sigarayaben 56dan 73.5 e çıktım hiç az değil
![]()
İnşallah ya geçen hafta arkadaşımın düğününe gittim iki yıldır görmüyordum arkadaşlarımı düğünde herkes sadece beni konuştuKeşke bikac ay daha sabretseydin o aşiri iştah zamanla düzene giriyor..bitki caylari yudumla veya kahve.. sigara yerine istersen ...ama inaniyorumki sende düzene sokacaksin bu durumu..yeterki iste arkadaşim![]()
seninki çok iyiymiş ben akşam çok içmiyorum ama gün içinde bazen sayısını bile bilmiyorum. Stresli bir işim var ondan galiba. eskiye göre iyi azalttım ama malesef kötü bir bağımlılıkKötü olmuş çokmu içiyorsun. ..
Ben de sadece kahveyle içerim gün de 2 defa falan bilemedin 3 oluyor.
Mesleğini nedir özel değilse ?seninki çok iyiymiş ben akşam çok içmiyorum ama gün içinde bazen sayısını bile bilmiyorum. Stresli bir işim var ondan galiba. eskiye göre iyi azalttım ama malesef kötü bir bağımlılık![]()
Afiyet olsun canım :)Öylen yemeğimide yedim..menüde dometes corbasi vardi ama vszgectim..onun yerine yulafli et parcali corba yaptim dogal et suyu ile...cok nefisti...y![]()
Tebrikler menün kusursuz..İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Annem geldi görüşememiştik çoktandır sohbet muhabbet buraya giremedim bugün bir türlü.
Sigaranın muhabbeti dönmüş. Ben de eskiden içerdim hamile kalınca bıraktım bir daha da başlamadım. İnşallah da başlamam. Bu arada ben de 56dan 84e çıktım. Kendime inanamıyorumeskiden 60 bile ne çok görünürdü gözümde. Nasıl böyle oldum ben
Neyse vereceğim hepsini inanıyorum.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı bir adet yağda yumurta, 3 ceviz, 2 badem, 7-8 tuzsuz doğal fıstık, 5 siyah zeytin, az örgü peynir, yarım dilim çavdar ekmek, filtre kahve.
Ara bir muz, 4 fındık.
Öğlen fırında tavuk, karnabahar, brokoli, biber üstüne az yoğurt.
Akşam minik bir kase karışık yeşil salata.
Birazdan bir sade Türk kahvesi içerim.
Teşekkür ederim arkadasimAfiyet olsun canım :)
yok özel değil akademisyenim ama öğrencilerden daha çok çalışıyorum laboratuvardaMesleğini nedir özel değilse ?
Süpermenu paylaşim. .
Sabah,
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Ara,
Duble kahve
1 incir
1 ceviz
1 kestane
Öğlen,
Brokoli salatası
Ara,
1Armut
Aksam,
Kıymalı kabak
Yoğurt
sanırım kıymalı kabağı öğlen sizden görmüştüm sayenizde ben de yaptım baya özlemişim teşekkürler akşam yemek önerisi paylaşımları beni çok büyük bir dertten kurtardı:)menu paylaşim. .
Sabah,
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Ara,
Duble kahve
1 incir
1 ceviz
1 kestane
Öğlen,
Brokoli salatası
Ara,
1Armut
Aksam,
Kıymalı kabak
Yoğurt
sanırım kıymalı kabağı öğlen sizden görmüştüm sayenizde ben de yaptım baya özlemişim teşekkürler akşam yemek önerisi paylaşımları beni çok büyük bir dertten kurtardı:)