Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

images (2).webp

Günaydın herkese
Sayenizde her sabah uyanır uyanmaz tartılıyorum eksildiğim gramajları sudan mı kaybediyorum acaba? ağzıma tatlı sürmedim dün gece zaten doyurucu bir öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra hiç acıkmadım gece. Bugün de okula gelmek zorundaydım sınavlar var diye öğlen sadece patates püresi yiyeceğim akşam yemeğinden kalan. dışardan yemek yemeyi tamamen unutmak istiyorum. Kalori hesaplayan uygulamaları kullanan var mı aramızda işe yarıyor mu merak ettim.

Ne güzel çok sevindim adına. Daim olur inşallah. .
Patates püresi tek başına hızlı açıktırir
Yanına yoğurt yahut ayran eklersen iyi olur.
Fatsecretten memnunlar genel de .

Bir de ben son bir yılda 17 kilo aldım bunu vermem sizce kaç ay sürer 10 kilo gitse razıyım. günlük en az 5000 adım atıyorum dün leslie videoları izledim evde yapmaya başlıcam sadece morale ihtiyacım var. yaza kadar vermiş olabilmeyi umuyorum mümkün mü?

Sağlıklı kalıcı bir şekil de gitmesi önemli.
Ona çok fazla takılma bence.. ay da 3 kg versen 6-7 ay da biter bu iş. .
Leslie bir ara ben de yapıyordum güzel toparliyor vücudu..

Geçmiş olsun canım:KK60:

Sağol Ayşem..

Banucum yeni listeni gördüm.
Öğlen 1 kepçe çorba ve salata az değilmi :)
Çok çabuk açıktırir gibi geldi bana. Gerçi işin uzmanı önermiş bilir işini ama protein de olsa az bir miktar örneğin bir parça peynir gibi...

Moni senin de listen aynımı. ?
Yoksa Banu cezalı diyemi böyle :)

image.webp
Çok çabuk açıktırir gibi geldi bana. Gerçi işin uzmanı önermiş bilir işini ama protein de olsa az bir miktar örneğin bir parça peynir gibi...

Benim listede detoks vari:kahve:

Ne güzel çok sevindim adına. Daim olur inşallah. .
Patates püresi tek başına hızlı açıktırir
Yanına yoğurt yahut ayran eklersen iyi olur.
Fatsecretten memnunlar genel de .

Sağlıklı kalıcı bir şekil de gitmesi önemli.
Ona çok fazla takılma bence.. ay da 3 kg versen 6-7 ay da biter bu iş. .
Leslie bir ara ben de yapıyordum güzel toparliyor vücudu..

Sağol Ayşem..
ayda üç kilo versem bayram ederim sanırım :D yoğurt yok ama meyve ile idare edicem bugün. ananas kilo vermeye çok mu faydalı bugün diyet listelerinzde gördüm ben şekerli olduğu için diyete uygun olmadığını düşünürdüm. hemen yarın ananas da alayım bir diyet listesi oluşturayım kendimce

ayda üç kilo versem bayram ederim sanırım :KK70: yoğurt yok ama meyve ile idare edicem bugün. ananas kilo vermeye çok mu faydalı bugün diyet listelerinzde gördüm ben şekerli olduğu için diyete uygun olmadığını düşünürdüm. hemen yarın ananas da alayım bir diyet listesi oluşturayım kendimce

Verirsin yasin genç .
Olmadı 2 ver ama 3 te anlaşalim :KK66:)

kızlarrrr selamlar:KK25:
okul dersler derken yine pek bakamadım buraya herkes masallah yine - leri görmüs cok sevindim :KK71:
bende tartıldım baslangıc 118 ilk hafta 117.1 gecen hafta 114.5 bu cumada 113.6 olmusum -1 kg ama sonucta - yine ya sükür :KK16::KK16:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Sabah Yüzme hocasıyla görüştükten sonra eve uğrayıp yemeğimi yiyip direk Görümcemdeki güne gittim veeeeee okadar mamalara rağmen bir tanecik bile yemedim
( Pırasalı börek, peynirli poğça, Kısır, Makarna salatası ve Aşure yapmış )
Uslu uslu suyumu ve şekersiz çayımı içtim ;) bir ara ara öğün olarak Yeşil çayımıda içtim :21::21::21::21:
Bİraz sonra akşam yemeğimi de hazırlar sonra size toptan yazarım menümü ;)

Dönüşü alışverişimide yapıp eve döndüm kızlarla ;)
Hemen gelir gelmez ara öğün olan 1 dilim Ananasımı da yedim şimdide sıcak suyumu içiyorum ( meyvenin şekeri birden kan şekerini fırlatmasın diye Diyetisyenimiz önermişti meyve yanında sıcak suyu ;) )

Yüzücü olur belki kızın :KK66: ilerde yarışmalara katılır ülkeyi temsil eder :halay:ne güzel olur En Büyük TÜRKİYEben de çok istiyorum spor ile ilgilensin oğullarım. Yüzme başta. Her derde deva gerçekten. En iyi spor :super:

Hocası çok memnun ve üzerine düşülürse kesinlikle çok başarılı olabilir dedi ;) Şimdi kısa bir bekleme süresi var sonra tekrar bedava kontenjanından girsin 3 ay sonra falan yüzme kulübünün seçmeleri olacakmış ve kesinlikle kızınızı seçeceğim dedi :KK68: hatta eğer azimle devam ederse Spor akademisi seçmeleri de oluyor ileride ona bile katılabilir dedi :21: Tabi ilk etapta yüzme kulübünde yarışmalara katılacaklarmış ;)
Çok çalışırsa belki oda olur :sampiyon: Gerçi inan yarışmalar gram umurumda değil sadece kuşum sağlıklı yaşamayı ufaktan öğrensin, çok güzel yüzsün ve fiziği her daim fıstık gibi olsun :KK48:

Günaydın herkese
Sayenizde her sabah uyanır uyanmaz tartılıyorum eksildiğim gramajları sudan mı kaybediyorum acaba? ağzıma tatlı sürmedim dün gece zaten doyurucu bir öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra hiç acıkmadım gece. Bugün de okula gelmek zorundaydım sınavlar var diye öğlen sadece patates püresi yiyeceğim akşam yemeğinden kalan. dışardan yemek yemeyi tamamen unutmak istiyorum. Kalori hesaplayan uygulamaları kullanan var mı aramızda işe yarıyor mu merak ettim.

Bizim @perihan00 maşallah 2 - 3 haftadır çok güzel sonuçlar görüyor kesinlikle tavsiye edecektir ;) özellikle onun menülerini gözden kaçırma ;) birde @doğa vardı sanırım ;)

Bir de ben son bir yılda 17 kilo aldım bunu vermem sizce kaç ay sürer 10 kilo gitse razıyım. günlük en az 5000 adım atıyorum dün leslie videoları izledim evde yapmaya başlıcam sadece morale ihtiyacım var. yaza kadar vermiş olabilmeyi umuyorum mümkün mü?

Canım ya :KK60:kas sıkışması devamlı yaşadığım için ne eziyettir çok iyi bilirim :olamaz:Allah yardımcın olsun şifanı versin inş:KK200:

Allah razı olsun eşimin Halası iğne yaptı da şimdi çok iyiyim ;) inşallah sabaha da öyle olurum :D

:KK48::KK48::KK48::KK48: Valla ben kendi topuğuma sıktım desem yeridir :D özellikle not aldırdım sıkı olsun diye ve inan hiç acıkmadım belki psikolojik ama çok iyi geldi ;) bol bol su içince zaten acıkmıyorum ;)

ayda üç kilo versem bayram ederim sanırım :KK70: yoğurt yok ama meyve ile idare edicem bugün. ananas kilo vermeye çok mu faydalı bugün diyet listelerinzde gördüm ben şekerli olduğu için diyete uygun olmadığını düşünürdüm. hemen yarın ananas da alayım bir diyet listesi oluşturayım kendimce

Ananas ve Kivi çok güzel yağ yakıyormuş aklında bulunsun ;) kesinlikle verebilirsin canım suyunu 3 litre altında tutma yeter ;) hee sık sık tuvalete gidiyor insan ama sonuç güzel olunca umurumda olmuyor :D

oynakbasi34 oynakbasi34 hacamati dene benim ayda bir tutulurdu boynum 10 gün çekerdim acısını hacamat geçirdi tavsiye ederim

Ay acırmı acaba o_O bir ara eşimde diyordu sadece vücut sağlığı için yaptır diye ama cesaret edemedim ;) o yaptırıyordu ama 2 senedir oda yaptıramıyor kan sulandırıcı kullanıyor günlük ;)
Dur iyi fikir onu bir araştırayım ben ;)

okul dersler derken yine pek bakamadım buraya herkes masallah yine - leri görmüs cok sevindim :KK71:
bende tartıldım baslangıc 118 ilk hafta 117.1 gecen hafta 114.5 bu cumada 113.6 olmusum -1 kg ama sonucta - yine ya sükür :KK16::KK16:

Süpersin canım daaaaa senide burada daha sık görsek tam süper olacak :KK60:
Tebrikler canım haa gayret yakında 110dan daha aşağıları görmüş olursun ;)

Merhabalar dün akşam midem yine şiddetlendi ilaçlarla uyudum etkisi geçince feci ağrıyla uyandım daha iyiyim şimdi ilaç la tabi pazartesi hastane yolu göründü:KK43:

Çok çok geçmiş olsun canım ;) inşallah çabucak toparlanırsın sende ;)
Bende hafta içi bir daha görüneyim diyorum ne olur ne olmaz ;)

Hasta olanlara gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize. tebrik ederim Hepinizi :KK9: musait oldukca girerim :KK25:

Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Allah razı olsun canım ;) ,

Seni görmekten mutlu oluyoruz daha sık uğra canım ;)

Akşam yemeğimi de yedim ;) aklımdayken yediklerimi ;

Sabah uyanınca; bol su

Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı Lor
1 dilim Beyaz Peynir
5 - 6 dal Rokka
7 - 8 dal Maydanoz
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

Öğle;
1 kepçe kerevizli Mercimek çorbası
1 kase Yoğurt

ara;
2 fincan Yeşil Çay

Akşam;
4 - 5 kaşık domatesli Yumurta
1 koca kase marul salatası

Bu saatten sonra ancak su, çay ve kahve içerim ;) Şu saatte kadar da 2.5 litre su içtim ;)

Yarınki koşu için önce Ayşemi bir arayayım sonrada arkadaşa uğrayıp onların göğüs numaralarını verip dönerim :21:
Allahın izniyle çok güzel bir gün olacak hepimiz için ;) ben yine ne olur ne olmaz kas gevşeticimi içeyim de sabah ağrısız uyanayım ;)

İyi akşamlar herkese. Yarın diş buğdayı partisi veriyorum bugünden hazırlık yaptım biraz. Yarın evde o kadar güzel yiyecek olacak bakalım nolcak :kk77:
Bugünkü durum:
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, 8 fıstık, 1 badem,1 kuru erik, bir kaşık petek balı, yarım dilim çavdar ekmek.
Öğlen iki parça pirzola, bir köfte, karışık salata.
Akşam çay, 4 kuru erik.

Ne güzel kilo vemissin maşallah. Keşke seni daha sık görsek.. .

İyi akşamlar herkese. Yarın diş buğdayı partisi veriyorum bugünden hazırlık yaptım biraz. Yarın evde o kadar güzel yiyecek olacak bakalım nolcak :kk77:
Bugünkü durum:
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, 8 fıstık, 1 badem,1 kuru erik, bir kaşık petek balı, yarım dilim çavdar ekmek.
Öğlen iki parça pirzola, bir köfte, karışık salata.
Akşam çay, 4 kuru erik.

Güzel ve yorucu bir gün olacak desene. :)
Sağlıkla inci gibi dizilsin dişleri bebişlerin. ..

Akşam yemeğimi de yedim :KK66: aklımdayken yediklerimi ;

Sabah uyanınca; bol su

Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı Lor
1 dilim Beyaz Peynir
5 - 6 dal Rokka
7 - 8 dal Maydanoz
1 fincan bitkisel çay

ara;
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe

Öğle;
1 kepçe kerevizli Mercimek çorbası
1 kase Yoğurt

ara;
2 fincan Yeşil Çay

Akşam;
4 - 5 kaşık domatesli Yumurta
1 koca kase marul salatası

Bu saatten sonra ancak su, çay ve kahve içerim :KK66: Şu saatte kadar da 2.5 litre su içtim :KK66:

Seni gidi cezalı öğrenci :KK45:
Afiyet olsun canım. . Bir numero. :KK52:

Back
X