Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkese
Sayenizde her sabah uyanır uyanmaz tartılıyorum eksildiğim gramajları sudan mı kaybediyorum acaba? ağzıma tatlı sürmedim dün gece zaten doyurucu bir öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra hiç acıkmadım gece. Bugün de okula gelmek zorundaydım sınavlar var diye öğlen sadece patates püresi yiyeceğim akşam yemeğinden kalan. dışardan yemek yemeyi tamamen unutmak istiyorum. Kalori hesaplayan uygulamaları kullanan var mı aramızda işe yarıyor mu merak ettim.
Bir de ben son bir yılda 17 kilo aldım bunu vermem sizce kaç ay sürer 10 kilo gitse razıyım. günlük en az 5000 adım atıyorum dün leslie videoları izledim evde yapmaya başlıcam sadece morale ihtiyacım var. yaza kadar vermiş olabilmeyi umuyorum mümkün mü?
Geçmiş olsun canım![]()
Benim listede detoks variBanucum yeni listeni gördüm.
Öğlen 1 kepçe çorba ve salata az değilmi :)
Çok çabuk açıktırir gibi geldi bana. Gerçi işin uzmanı önermiş bilir işini ama protein de olsa az bir miktar örneğin bir parça peynir gibi...
Moni senin de listen aynımı. ?
Yoksa Banu cezalı diyemi böyle :)
ayda üç kilo versem bayram ederim sanırımNe güzel çok sevindim adına. Daim olur inşallah. .
Patates püresi tek başına hızlı açıktırir
Yanına yoğurt yahut ayran eklersen iyi olur.
Fatsecretten memnunlar genel de .
Sağlıklı kalıcı bir şekil de gitmesi önemli.
Ona çok fazla takılma bence.. ay da 3 kg versen 6-7 ay da biter bu iş. .
Leslie bir ara ben de yapıyordum güzel toparliyor vücudu..
Sağol Ayşem..
ayda üç kilo versem bayram ederim sanırımyoğurt yok ama meyve ile idare edicem bugün. ananas kilo vermeye çok mu faydalı bugün diyet listelerinzde gördüm ben şekerli olduğu için diyete uygun olmadığını düşünürdüm. hemen yarın ananas da alayım bir diyet listesi oluşturayım kendimce
Yüzücü olur belki kızınilerde yarışmalara katılır ülkeyi temsil eder
ne güzel olur
ben de çok istiyorum spor ile ilgilensin oğullarım. Yüzme başta. Her derde deva gerçekten. En iyi spor
![]()
Günaydın herkese
Sayenizde her sabah uyanır uyanmaz tartılıyorum eksildiğim gramajları sudan mı kaybediyorum acaba? ağzıma tatlı sürmedim dün gece zaten doyurucu bir öğle yemeği ve akşam yemeğinden sonra hiç acıkmadım gece. Bugün de okula gelmek zorundaydım sınavlar var diye öğlen sadece patates püresi yiyeceğim akşam yemeğinden kalan. dışardan yemek yemeyi tamamen unutmak istiyorum. Kalori hesaplayan uygulamaları kullanan var mı aramızda işe yarıyor mu merak ettim.
Bir de ben son bir yılda 17 kilo aldım bunu vermem sizce kaç ay sürer 10 kilo gitse razıyım. günlük en az 5000 adım atıyorum dün leslie videoları izledim evde yapmaya başlıcam sadece morale ihtiyacım var. yaza kadar vermiş olabilmeyi umuyorum mümkün mü?
Canım yakas sıkışması devamlı yaşadığım için ne eziyettir çok iyi bilirim
Allah yardımcın olsun şifanı versin inş
![]()
Banucum yeni listeni gördüm.
Öğlen 1 kepçe çorba ve salata az değilmi :)
Çok çabuk açıktırir gibi geldi bana. Gerçi işin uzmanı önermiş bilir işini ama protein de olsa az bir miktar örneğin bir parça peynir gibi...
Moni senin de listen aynımı. ?
Yoksa Banu cezalı diyemi böyle :)
ayda üç kilo versem bayram ederim sanırımyoğurt yok ama meyve ile idare edicem bugün. ananas kilo vermeye çok mu faydalı bugün diyet listelerinzde gördüm ben şekerli olduğu için diyete uygun olmadığını düşünürdüm. hemen yarın ananas da alayım bir diyet listesi oluşturayım kendimce
oynakbasi34 hacamati dene benim ayda bir tutulurdu boynum 10 gün çekerdim acısını hacamat geçirdi tavsiye ederim
kızlarrrr selamlar
okul dersler derken yine pek bakamadım buraya herkes masallah yine - leri görmüs cok sevindim
bende tartıldım baslangıc 118 ilk hafta 117.1 gecen hafta 114.5 bu cumada 113.6 olmusum -1 kg ama sonucta - yine ya sükür![]()
Merhabalar dün akşam midem yine şiddetlendi ilaçlarla uyudum etkisi geçince feci ağrıyla uyandım daha iyiyim şimdi ilaç la tabi pazartesi hastane yolu göründü![]()
Hasta olanlara gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize. tebrik ederim Hepinizimusait oldukca girerim
![]()
kızlarrrr selamlar
okul dersler derken yine pek bakamadım buraya herkes masallah yine - leri görmüs cok sevindim
bende tartıldım baslangıc 118 ilk hafta 117.1 gecen hafta 114.5 bu cumada 113.6 olmusum -1 kg ama sonucta - yine ya sükür![]()
İyi akşamlar herkese. Yarın diş buğdayı partisi veriyorum bugünden hazırlık yaptım biraz. Yarın evde o kadar güzel yiyecek olacak bakalım nolcak
Bugünkü durum:
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, 4 zeytin, 2 ceviz, 8 fıstık, 1 badem,1 kuru erik, bir kaşık petek balı, yarım dilim çavdar ekmek.
Öğlen iki parça pirzola, bir köfte, karışık salata.
Akşam çay, 4 kuru erik.
Akşam yemeğimi de yedimaklımdayken yediklerimi ;
Sabah uyanınca; bol su
Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı Lor
1 dilim Beyaz Peynir
5 - 6 dal Rokka
7 - 8 dal Maydanoz
1 fincan bitkisel çay
ara;
1 fincan şekersiz sütsüz Nescafe
Öğle;
1 kepçe kerevizli Mercimek çorbası
1 kase Yoğurt
ara;
2 fincan Yeşil Çay
Akşam;
4 - 5 kaşık domatesli Yumurta
1 koca kase marul salatası
Bu saatten sonra ancak su, çay ve kahve içerimŞu saatte kadar da 2.5 litre su içtim
![]()
Sağolasın :)Güzel ve yorucu bir gün olacak desene. :)
Sağlıkla inci gibi dizilsin dişleri bebişlerin. ..