- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol cnm inşallah :))kolay gelsinn çabucak biter işler inşallah
çok güzel bir menüSelam kizlar..
Umarim bugün birazdaha iyisinizdir..hemen bugün yediklerimi yazim...bugün kendime biraz izin verdim pazar gününü cok seviyorum bütün aile bir arada oluyo ailecek kahvaltimizi yapiyoruz tabi bu günün keyfini çikartiyorum bende ..ama tabi yinede kalori sinirini aşmamaya dikkat ediyorum...
Kahvaltim....
1 tane kiymali kaşarli tahilli tost
Bikaç dilim salatalik
Öylen ..
1 levrek buğulama
1 parca helva 30 gr..
Akşam ..
200 ml Protein iceceği
Toplam kalori 1116...![]()
kaloriyi aşmamışsın gibi duruyor hiç eziyet etme kendine arada yicez tabi ki, ben şahsen yiyorum daha yavaş kilo veriyorum ama gidip de sadece 3 ay dayanabilceğim bir beslenme programı yapıp sonra bıkıp kiloları geri almaktan daha iyi buKızlar iyi akşamlar
Güzel bir gün geçirdim diş buğdayı partisi keyifliydi
Pasta süperdi tabi dayanamadım
Menüm:
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, bir parça beyaz peynir, 2 badem, 6 fıstık.
Pastadan iki dilim, bir mercimek köftesi, üç sarma yedim. Filtre kahve ve şimdi çay.
bencede sorun yapma...haftada 1 olur böyle şeyler...herzaman yedigin birsey deyilya...yarin dengelersinKızlar iyi akşamlar
Menüm:
Pastadan iki dilim, bir mercimek köftesi, üç sarma yedim. Filtre kahve ve şimdi çay.
kollar uyuşma güçsüzlük oluyor mu ?
Hayırlı akşamlar hanımlar giremiyorum ama yarın misafirlerim gidiyor inş daha programlı olurum. Ev berbat oldu bi sürü çamaşır ütü birikti(( Yarın minik kızımdan fırsat bulursam büyük bir temizlik yapacağım
Kızlar iyi akşamlar
Menüm:
5o dk hafif tempo dans + pilates yaptımdoga3
kızlar bu arada beraber yapmak isteyen olursa ''blogilates begginer calender '' i yapıyorum ben . bir aylık bir program her güne ait videolar var ve cidden yaptıkça insan geliştiğini farkediyor bu yeni başlayanlar için olan takvim bitince, o sırada hangi aydaysak onun takvimine geçicem aralık gibi .
aman vermesinler iyi geliyo orası sanaBen netten bir bakayım da şu boynum tamamen düzelince ancak yapabilirim
Bu arada Salı mecbur gideceğim spora yoksa bana tiktirname verecekler![]()
![]()
![]()
aman vermesinler iyi geliyo orası sanabu hafta sporda iddialıydım 4 saat yürümüşsün nasıl geçecem şimdi seni
![]()
ben uğraşayım yine belli olmazValla yarın yürümem salı perşembe ancak spor salonundaha gayret belki keçersin de belli olmaz o işler
![]()
Maşallah ne güzel yürümüşsün öyle.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim![]()
![]()
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik
Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye
) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Dönüşü dağıldıktan sonra Hastane arkadaşımla AVMye gittik tabi eşlerde geldiaç karınlarımızı doyurup sonrada Sinemaya girdik
Ayla Filmini izledik ama resmen ağlamaktan içim dışıma çıktı
Muhteşem ötesi bir filmmiş ki normalde eşim pek öyle filmleri sevmez o bile bayıldı ve ağladı
Eve gelir gelmez de hemen kendime bir yeşil çay yaptım ( yol boyunca tuvalet sorun olur diye pek su içemedim ama artık onuda yarın telafi ederim ) sonrada duşumu alıp bir güzel kas gevşetici kremi sürdüm ( arkadaşımın verdiği )
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
)
Yok çok şükür ama ara ara kasılma olduğunda kafam bile hareket ettirmeye çalışınca dişlisi takılan motor gibi titreme yapıyorheee eskiye rağmen çok daha kısa sürüyor ama inanılmaz şiddetli bir ağrı oluyor o an
inan çığlık atasım geliyor
kolumda da hareket ettirmeye çalışınca kasılmalar oluyor ama dediğim gibi önceden 2 saat sürüyorsa şimdi 3 dakika sürüyor ve geçiyor
sanırım ancak düzeleceğim
Allah yardımcın olsunbenim kızlar kendi odalarını ben yokken topalmışlar hatta salonu da toplamışlar ama mutfağa bomba düşmüş gibi
eskiden olsa asla bırakmazdım onları öyle ama şu an hem yorgunluk hemde şu boynum kötü olunca amannn sabah yaparım dedim
tabi kaçarım yok ağrımda olsa o mutfak yarın dip köşe temizlenecek
Afiyet olsun canım da şu pastadan keşke tek dilim yeseydin
Neyse cumaya kadar kesinlikle kaçamaksız devam et sen bence en az 2 haftalık kaçamak hakkını kullandım farz etYoksa kalanlarda pek bir şey yok
![]()
Bu bahane kuttarmaz seni mavimli..akşam akşam pasta yenilmezMaşallah ne güzel yürümüşsün öyle.Ben pastaları yerken sen yürüyordun çok ayıp bana
yarın tartılıp durum kontrolü yapacağım
ne pis boğazım değil mi? İki dilim yedim ama birini akşam yemeği niyetine yedim saat 7de. Yani hemen üst üste yemedim
bir de kendime bahane buluyorum bak hele
![]()
Pis yakalandım, kendi kendimi ele verdimBu bahane kuttarmaz seni mavimli..akşam akşam pasta yenilmez![]()
Öncelikle hayırlı olsun düğününüz. Ve de çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.İyi geceler kızlar ben geldim
Yorgun bol odemli
Dün akşam düğünümüz oldu herşey güzeldi kızımı takı Faslı sonrası görümcem götürdü gribi geçmedi burnu akıyor
Gece geç saatte eve geldik gece sabaha karşı baktım eşim yanımda yok meğer adam hiç uyumamış hep kusmus
Kızımı yerine yatırıp uyudum salonda terli terli soğuk kola içti iki bardak
Sabah acile gittik devlete iğne yapıp gönderdiler ilaç bile vermediler mideyi usutmus tahlil sonuçları iyi dediler
Eve geldik çorba içti hepsini çıkardı yine kızım bı tarafta perişan burnu akıyor eşim bı tarafta akşam abileri geldi
Özel hastaneye gittiler serum takıldı biraz iyi uyuyor kizimda uyumusken yazayım dedim
İyi geceler kızlar ben geldim
Yorgun bol odemli
Dün akşam düğünümüz oldu herşey güzeldi kızımı takı Faslı sonrası görümcem götürdü gribi geçmedi burnu akıyor
Gece geç saatte eve geldik gece sabaha karşı baktım eşim yanımda yok meğer adam hiç uyumamış hep kusmus
Kızımı yerine yatırıp uyudum salonda terli terli soğuk kola içti iki bardak
Sabah acile gittik devlete iğne yapıp gönderdiler ilaç bile vermediler mideyi usutmus tahlil sonuçları iyi dediler
Eve geldik çorba içti hepsini çıkardı yine kızım bı tarafta perişan burnu akıyor eşim bı tarafta akşam abileri geldi
Özel hastaneye gittiler serum takıldı biraz iyi uyuyor kizimda uyumusken yazayım dedim