Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar iyi akşamlar
Güzel bir gün geçirdim diş buğdayı partisi keyifliydi :KK68:
Pasta süperdi tabi dayanamadım :mad:

Menüm:
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, bir parça beyaz peynir, 2 badem, 6 fıstık.
Pastadan iki dilim, bir mercimek köftesi, üç sarma yedim. Filtre kahve ve şimdi çay.

Selam kizlar..:KK37:
Umarim bugün birazdaha iyisinizdir..hemen bugün yediklerimi yazim...bugün kendime biraz izin verdim pazar gününü cok seviyorum bütün aile bir arada oluyo ailecek kahvaltimizi yapiyoruz tabi bu günün keyfini çikartiyorum bende ..ama tabi yinede kalori sinirini aşmamaya dikkat ediyorum...:KK5:

Kahvaltim....:kk77:
1 tane kiymali kaşarli tahilli tost
Bikaç dilim salatalik

Öylen ..:kk77:
1 levrek buğulama
1 parca helva 30 gr..

Akşam ..
200 ml Protein iceceği

Toplam kalori 1116...:KK71:
çok güzel bir menü

Kızlar iyi akşamlar

Menüm:
Pastadan iki dilim, bir mercimek köftesi, üç sarma yedim. Filtre kahve ve şimdi çay.
kaloriyi aşmamışsın gibi duruyor hiç eziyet etme kendine arada yicez tabi ki, ben şahsen yiyorum daha yavaş kilo veriyorum ama gidip de sadece 3 ay dayanabilceğim bir beslenme programı yapıp sonra bıkıp kiloları geri almaktan daha iyi bu

5o dk hafif tempo dans + pilates yaptım doga3 doga3
kızlar bu arada beraber yapmak isteyen olursa ''blogilates begginer calender '' i yapıyorum ben . bir aylık bir program her güne ait videolar var ve cidden yaptıkça insan geliştiğini farkediyor bu yeni başlayanlar için olan takvim bitince, o sırada hangi aydaysak onun takvimine geçicem aralık gibi .

K
Kızlar iyi akşamlar

Menüm:
bencede sorun yapma...haftada 1 olur böyle şeyler...herzaman yedigin birsey deyilya...yarin dengelersin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim :D :D :D
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendik :21: bol bol resim çekildik :KK48: Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye :D ) budur diyemedim :KK48:
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadan :D tabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı :D

Dönüşü dağıldıktan sonra Hastane arkadaşımla AVMye gittik tabi eşlerde geldi ;) aç karınlarımızı doyurup sonrada Sinemaya girdik :KK68: Ayla Filmini izledik ama resmen ağlamaktan içim dışıma çıktı :KK61: Muhteşem ötesi bir filmmiş ki normalde eşim pek öyle filmleri sevmez o bile bayıldı ve ağladı :D

Eve gelir gelmez de hemen kendime bir yeşil çay yaptım ( yol boyunca tuvalet sorun olur diye pek su içemedim ama artık onuda yarın telafi ederim ) sonrada duşumu alıp bir güzel kas gevşetici kremi sürdüm ( arkadaşımın verdiği )

Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu mu :KK57: Aha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı :KK48:
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım :KK48:

Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: ( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi ;) )

kollar uyuşma güçsüzlük oluyor mu ?

Yok çok şükür ama ara ara kasılma olduğunda kafam bile hareket ettirmeye çalışınca dişlisi takılan motor gibi titreme yapıyor :D heee eskiye rağmen çok daha kısa sürüyor ama inanılmaz şiddetli bir ağrı oluyor o an :( inan çığlık atasım geliyor :( kolumda da hareket ettirmeye çalışınca kasılmalar oluyor ama dediğim gibi önceden 2 saat sürüyorsa şimdi 3 dakika sürüyor ve geçiyor ;) sanırım ancak düzeleceğim ;)

Hayırlı akşamlar hanımlar giremiyorum ama yarın misafirlerim gidiyor inş daha programlı olurum. Ev berbat oldu bi sürü çamaşır ütü birikti :KK43:(( Yarın minik kızımdan fırsat bulursam büyük bir temizlik yapacağım

Allah yardımcın olsun ;) benim kızlar kendi odalarını ben yokken topalmışlar hatta salonu da toplamışlar ama mutfağa bomba düşmüş gibi :D eskiden olsa asla bırakmazdım onları öyle ama şu an hem yorgunluk hemde şu boynum kötü olunca amannn sabah yaparım dedim ;) tabi kaçarım yok ağrımda olsa o mutfak yarın dip köşe temizlenecek ;)

Kızlar iyi akşamlar

Menüm:

Afiyet olsun canım da şu pastadan keşke tek dilim yeseydin :sinirli:
Neyse cumaya kadar kesinlikle kaçamaksız devam et sen bence en az 2 haftalık kaçamak hakkını kullandım farz et ;) Yoksa kalanlarda pek bir şey yok ;)

5o dk hafif tempo dans + pilates yaptım doga3 doga3
kızlar bu arada beraber yapmak isteyen olursa ''blogilates begginer calender '' i yapıyorum ben . bir aylık bir program her güne ait videolar var ve cidden yaptıkça insan geliştiğini farkediyor bu yeni başlayanlar için olan takvim bitince, o sırada hangi aydaysak onun takvimine geçicem aralık gibi .

Ben netten bir bakayım da şu boynum tamamen düzelince ancak yapabilirim ;)
Bu arada Salı mecbur gideceğim spora yoksa bana tiktirname verecekler :D :D :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim :KK70: :KK70: :KK70:
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendik :21: bol bol resim çekildik :KK48: Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye :KK70: ) budur diyemedim :KK48:
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadan :KK70: tabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı :KK70:

Dönüşü dağıldıktan sonra Hastane arkadaşımla AVMye gittik tabi eşlerde geldi :KK66: aç karınlarımızı doyurup sonrada Sinemaya girdik :KK68: Ayla Filmini izledik ama resmen ağlamaktan içim dışıma çıktı :KK61: Muhteşem ötesi bir filmmiş ki normalde eşim pek öyle filmleri sevmez o bile bayıldı ve ağladı :KK70:

Eve gelir gelmez de hemen kendime bir yeşil çay yaptım ( yol boyunca tuvalet sorun olur diye pek su içemedim ama artık onuda yarın telafi ederim ) sonrada duşumu alıp bir güzel kas gevşetici kremi sürdüm ( arkadaşımın verdiği )

Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu mu :KK57: Aha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı :KK48:
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım :KK48:

Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: ( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi :KK66: )

Yok çok şükür ama ara ara kasılma olduğunda kafam bile hareket ettirmeye çalışınca dişlisi takılan motor gibi titreme yapıyor :KK70: heee eskiye rağmen çok daha kısa sürüyor ama inanılmaz şiddetli bir ağrı oluyor o an :KK43: inan çığlık atasım geliyor :KK43: kolumda da hareket ettirmeye çalışınca kasılmalar oluyor ama dediğim gibi önceden 2 saat sürüyorsa şimdi 3 dakika sürüyor ve geçiyor :KK66: sanırım ancak düzeleceğim :KK66:

Allah yardımcın olsun :KK66: benim kızlar kendi odalarını ben yokken topalmışlar hatta salonu da toplamışlar ama mutfağa bomba düşmüş gibi :KK70: eskiden olsa asla bırakmazdım onları öyle ama şu an hem yorgunluk hemde şu boynum kötü olunca amannn sabah yaparım dedim :KK66: tabi kaçarım yok ağrımda olsa o mutfak yarın dip köşe temizlenecek :KK66:

Afiyet olsun canım da şu pastadan keşke tek dilim yeseydin :sinirli:
Neyse cumaya kadar kesinlikle kaçamaksız devam et sen bence en az 2 haftalık kaçamak hakkını kullandım farz et :KK66: Yoksa kalanlarda pek bir şey yok :KK66:
Maşallah ne güzel yürümüşsün öyle. :KK76:Ben pastaları yerken sen yürüyordun çok ayıp bana :KK12: yarın tartılıp durum kontrolü yapacağım :cry: ne pis boğazım değil mi? İki dilim yedim ama birini akşam yemeği niyetine yedim saat 7de. Yani hemen üst üste yemedim:oops: bir de kendime bahane buluyorum bak hele :sopa:

Maşallah ne güzel yürümüşsün öyle. :KK76:Ben pastaları yerken sen yürüyordun çok ayıp bana :KK12: yarın tartılıp durum kontrolü yapacağım :cry: ne pis boğazım değil mi? İki dilim yedim ama birini akşam yemeği niyetine yedim saat 7de. Yani hemen üst üste yemedim:oops: bir de kendime bahane buluyorum bak hele :sopa:
Bu bahane kuttarmaz seni mavimli..akşam akşam pasta yenilmez:KK70:

İyi geceler kızlar ben geldim:KK3:

Yorgun bol odemli:mad:

Dün akşam düğünümüz oldu herşey güzeldi kızımı takı Faslı sonrası görümcem götürdü gribi geçmedi burnu akıyor:anne:

Gece geç saatte eve geldik gece sabaha karşı baktım eşim yanımda yok meğer adam hiç uyumamış hep kusmus:KK57:

Kızımı yerine yatırıp uyudum salonda terli terli soğuk kola içti iki bardak :KK11:

Sabah acile gittik devlete iğne yapıp gönderdiler ilaç bile vermediler mideyi usutmus tahlil sonuçları iyi dediler:KK12:

Eve geldik çorba içti hepsini çıkardı yine kızım bı tarafta perişan burnu akıyor eşim bı tarafta akşam abileri geldi

Özel hastaneye gittiler serum takıldı biraz iyi uyuyor kizimda uyumusken yazayım dedim

Geçmişi okuyamadım çok yorgun ve uykusuzum yarın eşim evde

İyi geceler kızlar

Dün akşam düğünümüz oldu herşey güzeldi kızımı takı Faslı sonrası görümcem götürdü gribi geçmedi burnu akıyor:anne:

Gece geç saatte eve geldik gece sabaha karşı baktım eşim yanımda yok meğer adam hiç uyumamış hep kusmus:KK57:

Kızımı yerine yatırıp uyudum salonda terli terli soğuk kola içti iki bardak :KK11:

Sabah acile gittik devlete iğne yapıp gönderdiler ilaç bile vermediler mideyi usutmus tahlil sonuçları iyi dediler:KK12:

Eve geldik çorba içti hepsini çıkardı yine kızım bı tarafta perişan burnu akıyor eşim bı tarafta akşam abileri geldi

Özel hastaneye gittiler serum takıldı biraz iyi uyuyor kizimda uyumusken yazayım dedim
Öncelikle hayırlı olsun düğününüz. Ve de çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun canım. .

Düğün de hayırlı ugurlu olsun.. Allah mesut etsin...

Back
X