Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bügünki menüm...

Sabah kahvaltim...:kk77:
1 wasa
2 misir patlaği
1 parca beyaz peynir
1 domates
1 hindiba
1 yeşil soğan
1 elma
50 gr..labne peynir

Öylen...:kk77:
1 tabak yeşil kabak çorbasi
1/2 tabak yeşil fasulye yemeği
2 kaşik pirinc pilav
1 mandalina

Akşam...:kk77:
1 tabak sade yoğurt
Bikac tane findik ceviz -10 gr kadar-

Toplam kalori 897 :kahve:

menüm
sabah : bir bardak çikolatalı süt
kepek ekmeğine sandviç
ara : 1 tuzlu kurabiye
akşam : kuru fasülye iki tabak
bir kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
Akşam yemeği icin fazla olmus ...öyle vakti yemeğinide atlamişin...zamanin yoktu sanirim öyle yemeğine...

Menüm
Sabah peynir zeytin domates Bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi iki dilim tb ekmeği

Ara ballı limonlu ıhlamur

Öğlen sulu köfte üç kaşık bulgur pilavı

Ara ıhlamur

Akşam 18:30 iki köfte iki kaşık bulgur pilavı yarım kâse mercimek çorbası

Bu hafta spor yapamadım haftaya daha fazla zaman ayiracagim spora

Selamın Aleyküm kızlarrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Büyük kız okuldan geldi de bende laptopa kavuştum :KK48: Normalde Cumaları götürüyordu ama artık Perşembeleri götürecekmiş ;) Benim işime geldi tabi sonuçta Cuma Bildirimleri daha önemli ;)

Bugün mümkün olduğu kadar kolumu oynatmadan köşe minderi gibi oturdum :KK53: fenalık geldi ama eşim elli kere tembihledi sakın iş yapma diye ;) Birde açıkçası kolumu kullanıp süreci uzatmak istemiyorum ;)
Yarın diyetisyen günüm bakalım ne göreceğim :KK53: 1 haftadır tartılamıyorum daha doğrusu tartılma gereği duymuyorum ilaç kullanıyorum nasılsa diye ;) Bakalım ne olacak ;)
İzne ayrılayımda şu ağrılarım geçsin bomba gibi dönerim nasılsa 2 en geç 3 haftaya ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla tekrar geçmiş olsun rabbim şifa versin

YENA YENA ablacığım sanada şimdiden geçmiş olsun

Sağ olasın canım ;) Geçecek inşallah :KK68:

İyi akşamlar herkese,
Bugünkü menüm;
Sabah ve öğle sadece: kahve ve çay.
Akşam bir adet kereviz dolması bir adet tavuk kapama yemeği.
İştahım azaldı iyice stresten.
Bugün yarım saat bisiklet sürdüm ve 8483 adım atmışım. Şimdiden zayıfladığımı söyleyenler var yarın sabaha kadar tartılmamak için zor tutuyorum kendimi:)

Süpersin canım daaaaa senide burada daha sık görsek tam süper olacak :KK60:
Tebrikler canım haa gayret yakında 110dan daha aşağıları görmüş olursun :KK66:
bakalım insallah oynakbasi34 oynakbasi34 ablacım gayretliyim 110 u görücem sonra daha asagılarınıda destekleriniz icin tesekkür ederim :KK68::KK68:
bu arada vize haftasındayım o yüzden bakamadım ablacım rahatsızmıssın sanırım gecmis olsun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Bu sabahda yine felaket ağrıyla uyandım :KK61: deli olacağım artık resmen :KK57: gece uyurken bir tek askılığı çıkartıyorum sanırım ondan ağrım artıyor :( Nasıl geçecek şu 10 gün bilmiyorum o_O

Canım hiç bir şey istemiyor zorla da olsa 1 büyük bardak ayran içtim sırf metabolizma çalışsın diye ;) Artık bugün Sibele gittiğimde şu beslenme işine bir çare buluruz inşallah yoksa vay halime o_O

Geçen hafta ertelediğim izni bu hafta artık devreye sokacağım takıma daha fazla zararım olmasın diye ;) İnşallah çabucak toparlar bomba gibi dönerim ;)
Nasılsa fırsat oldukça buraya yazarım tabi ağrım müsaade ettiği sürece ;)

İnşallah sizler bol eksiler görürsünüz ;)

Kızlar bugün bir kilo artı çıktım niye bilmiyorum artık haftaya toparlamam lazım
Geçen hafta : 64
Bu hafta : 65
Yüzde : -1.56

Canın sağ olsun canım ;) eminim koşturmacadan ödem oluşmuştur ;) Bol bol su ve yeşil çay içip haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün :KK60:

Günaydin hayirli cumalar kizlar...bu hafta pek umdugum gibi bit sonuc alamadim malesef....gecen hafta cok koşturmuştum..cok hareket cok yürüyüş ve yediklerimede dikkat edince 1,3 kilo eksi görrmüştüm tartida...bu haftada yediklerime dikkat ettim ama hareket yürüyüş şart onsuz az gidiyo yavaş gidiyo kilolar..bu haftanin sonucunu yazayim hemen....

Başlangic 72 kilo
Gecen hafta 66,5
Bu hafta 65,8
Giden 0,7
Toplam guden kilo 6,2:kahve:

Son düzenleme:
**** 8. Takım 544.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % ) sabit, Üye izne ayrılmak istiyor
Yena ( 72 / / / % )
doga3 ( 94 / / / % )
kittenlove ( 64 / 65 / 1 / + 1,56 % )
serenalar ( 73,3 / / / % ) Sabit
perihan00 ( 66,5 / 65,8 / 0,7/ 1,05 % )
anlem ( 74,5 / / / % )
mavimli ( 82.9 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 28 Ekim, başlangıç kilosu 83,6 kg, hedef 60 kg

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar benim unuttuğum ve bu hafta listeye girecek kimse varmıydı :KK64:

Back
X