Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar o mesajlar toplu mesajlar çoğu üyeye gidiyor takımında az üye kalan takımlar için yapıyolar ki insanlar geldin geçen sefer baya işe yaramıştı ben baktım :) aslında takımı olmayan arkadaşlara forumdaki tüm kadınlara yönelik birşey o

Geçen hafta baya ödem yapmıştım o yüzden bu hafta suya dikkat ettim yeşilçay da içiyorum şimdi . İki gün menümü yazmamışım şindi farkettim bir gün 900 dün de 1200 kalori almışım toplamda

Hayirli sabahlar arkadaşlar:KK68:

Bügün tartilma öncesi son gün ona göre dikkat edelim kizlar gecen hafta 8.olmuştuk bu hafta daha cok dikkat edelim daha güzel bir sonuc alalim ..sizlere kacamaksiz ve hafif bir perşembe günü diliyorum:KK66:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun abla hayırdır ben kacirdimmi sen yazdinda
Rabbim şifa versin
Bir kaç haftadır şiddetli ağrılarım vardı...sağol canım sen de dikkat et çabucak iyileş inşallah
Çok geçmiş olsun şimdiden

Kizlar cok gecmiş olsun ..Allah acil şifalar vesin ⚘
Sağolun kızlar
]Günaydın
Mutlu perşembeler. .

Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.:KK200:
Kimler gelmiş geçmişler olsun :nazar:
oynakbasi34 oynakbasi34 canım kendine biraz süre ver bırak işi gücü kendine bak

Endoskopi sonucu ülser çıktı, biyopsi sonucu da 15 gün sonra dr yoktu yarın göstericem yarında diş randevum var çıkamadım hastaneden:ruh:

Bir kaç haftadır şiddetli ağrılarım vardı...sağol canım sen de dikkat et çabucak iyileş inşallah

Sağolun kızlar

Endoskopi sonucu ülser çıktı, biyopsi sonucu da 15 gün sonra dr yoktu yarın göstericem yarında diş randevum var çıkamadım hastaneden:ruh:
Çok geçmiş olsun ya bu topiktekilere nazar değmiş herhalde :(

Allah beterinden korusun canım.
Ilac tedavisi başlatırlar rahatlarsin
Usg bakildimi peki. ?

İyi akşamlar kızlar inşallah yarın tartıda süper eksiler görürüz.
Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı sucuklu yumurta, az beyaz peynir, bir parmak çavdar ekmek, iki siyah zeytin, iki ceviz
Ara bir fincan süt
Öğlen fırında bir but yanında sebze
Ara yarım portakal
Akşam bir kase yeşil salata, çay

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Gündüz Laptobum yoktu ( kızım çizim dersi için okula götürmüştü ) o yüzden bakamadım buraya ;)
Bende fırsat o fırsat biraz daha uzanayım dedim :KK53: Nasıl bir şeydir bilmiyorum ama bugün yine hafif ağrım vardı o_O anlamadım gitti hatta kızım gelir gelmez kız yoksa yine mi birşeyler yaptın dedi :KK48: yok valla elimi sürmedim eve dedim oda ya başka bir doktor niye komple emar çekmedi belki boynunda vardır bir sıkıntı vardır geçmesi gerekirdi dedi :KK53: haklı aslında ama bir kaç gün daha sabredeyim olmadı tekrar başka bir doktora görünürüm ;)
Dayanılmayacak gibi değil şükür çok hafif bir ağrı ama biraz dolanınca dahada çoğalıyor :(
Şükür bu günüme :KK66:

Sağolun kızlar

İnşallah yarın hayırlı haberler alırsında bir daha yolun düşmez hastanelere ;)
Allah yardımcısı olsun hastalıkla boğuşan herkesin ...Aminnn
Rabbim dermansız dert vermesin ...Aminnnn

Bu arada kızlar yarın malum cuma :KK68: İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ;)
Benim yarın malum Diyetisyen Randevum var Ayşeyle birlikte ;) moni moni Canım bu arada yarın unutma 11:45de randevumuz yani erken çıkmayı unutma ;) bende yarın biraz daha erken çıkacağım ki daha erken sıra gelsin bize ;)
Öğlen 13:30da Öğretmenler günü için alınan hediyeyi teslim etmek için bütün veliler okulda toplanacakmışız ona yetişmeye çalışacağım :KK53: Hatta ben gider gitmez ikimizin de girişini yaparım ki sende geldiğinde hemen tartılır fazla beklemeden kurana yetişirsin ;)

Yılbaşına da az kaldı yılbaşı hedeflerini yakalayalım kızlar

Ben ilkten 79 diyordum ama şu anda 85de bile bayram ilan edecek durumdayım :D
Ay hakikaten kaldı 1 aydan az fazla kızlar sıkı tutalım da en azından 4 kg da olsa gitsin ;)

Back
X