Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Inşallah netlesir artık. . Sen de rahatlarsin canım. .

İnşallah canım ;) aslında sebep umurumda değil ağrım olmasın yeter ;) inan evde robot gibi dolanıyorum ağrım olmasın diye :(

Kızzzzzzz bir şey yazmamışsın :KK48: Bende acaba benim yazının içindemi diye inceliyorum :KK48:

Sabah kahvaltıda buğday ruşeymi yulaf tarçın ve 2 kuru kayısıyı sütle karıştırıp yedim bol su içiyorum bir de kivi yedim.cumartesi anal fissür ameliyatı oldum ve kesinlikle kabiz olmamam gerek.Şimdi kendime bir bitki çayı yapacağım

Sabah kahvaltıda buğday ruşeymi yulaf tarçın ve 2 kuru kayısıyı sütle karıştırıp yedim bol su içiyorum bir de kivi yedim.cumartesi anal fissür ameliyatı oldum ve kesinlikle kabiz olmamam gerek.Şimdi kendime bir bitki çayı yapacağım

Geçmiş olsun... çok dikkat etmen gerek..
Iyilesme süreci zorlu bir op.

Günaydııın :)
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin burdan kopmadığın sürece güzel güzel kiloları vericeksin zorlanmadan
Ben bir haftadır pek düzenli ığrayamıyorum kızlar kusura bakmayın çalışma yapıyorum onun makalesi sonuçları baya yoğunum bu aralar üstüne hem dershane hem okul derken başımı kaşıcak vakit bulamadım . Tartıda cumaya göre 200 g artı çıktım ama bi kaçgündür kütük gibi masa başından kalkamadım ondan heralde şu üç gün bol bol spor ve yeşilçay ile eksiğe düşerim inşallah :)
Onun dışında bi kaç gündür insanlar bana sen çok güzel zayıflamışssın diyolar oysaki tartı artıda gösterio ama sanırım yavaş yavaş kilo vermek en güzeli cidden vücut alıştığı için çat diye geri alınmıyor :)
Yıl başı hedefim 60 tı benim 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo ve hiç becremedim onu kaç aydır en kötü 61 -62 olurum inşallah

Hoşgeldin aramıza ve ayrıca çok geçmiş olsun.

Kızlar bir süredir tartının pili zayıflamıştı eşim dün yeni pil almış sabah eşim ve ben birer kilo fazla çıktık yeni pile göre :( ikimizde şok tabi :(

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şükür eve geldim gerçi 2 saat oldu kuzuyu okuldan alıp geleli ama önce oturup onun derslerini yaptırdım ki sonradan sıkıntı olmasın diye ;)
Nöroloji doktorunla bugün uzun bir süre bekledikten sonra ( baya kalabalıktı ) görüşebildim :KK68:
Sağ olsun her zamanki gibi yine çok ilgiliydi ;) ( eşimi takip ettiği için önceden tanışıyoruz hatta bir ara büyük kızıma baş ağrıları içinde bakmıştı ;) )
Kadıncağız da uzun uzun doktorların neler dediğini neler yapıldığını izah ettikten sonra valla Banu Hanım cidden nazara geldiniz ;) bana geldiğinizde de hep diyordum ya helal olsun her işe koşturuyorsunuz aman dikkat edin sizide takip etmek zorunda kalmayalım diye :D cidden büyük nazara gelmişsiniz dedi :KK48:
Sağ olsun hemen MR forumunu doldurup yine bölümü arayıp kendi bizzat sekreterine randevu aldırdı iki gün sonraya ( baya yoğunluk olmasına rağmen iki gün sonraya vermesi bile benim için çok güzel ;) devlet 20 gün bekle diyordu )
Yine sağ olsun damgayı basınca kuruş para talep etmediler :21:

Hmm birde eşşek kocam beni doktora şikayet etti :D çok fazla ani parlamaları oluyor diye kendi sanki kanatsız melek :D :D :D Doktor Hanımda bu çok doğaldır sonuçta kaç senedir bütün sorumlulukları üzerine almış herkese yetişmeye çalışırken onunda sinirleri bozulmuş olabilir dedi :21: Hem biz kadınlar çok daha ince düşünüyoruz o yüzden tepkilerimiz de sizlere göre biraz daha keskin olabilir dedi :KK48:

Bakalım Perşembe gecesi 2de MRa gireceğim ( sağ olsun doktor tam MR istedi hani gözden kaçan hiç bir şey olmasın diye hem beyin, hem boyun, hem bel hemde sırta bakılacak ;) ) sonuçta 2 günde çıkıyormuş ;)
Pazartesi tekrar gelirsin sonucu birlikte değerlendirir gerekeni yaparız dedi :KK68:

Banum hayırlı haberlerle dön inşallah,ağrısız sızısız:dua::KK200:

Aminnnnnn inşallah Ayşem ;) bakalım MR sonucu bir çıksın da ;)
Sibelin önerdiği doktorun randevusunu iptal ettirdim mecbur ;) önce bir MR elime geçsin de ona göre gerekirse giderim diye düşündüm ;) belki gerek bile kalmaz ;)

Günaydııın :)
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin burdan kopmadığın sürece güzel güzel kiloları vericeksin zorlanmadan
Ben bir haftadır pek düzenli ığrayamıyorum kızlar kusura bakmayın çalışma yapıyorum onun makalesi sonuçları baya yoğunum bu aralar üstüne hem dershane hem okul derken başımı kaşıcak vakit bulamadım . Tartıda cumaya göre 200 g artı çıktım ama bi kaçgündür kütük gibi masa başından kalkamadım ondan heralde şu üç gün bol bol spor ve yeşilçay ile eksiğe düşerim inşallah :)
Onun dışında bi kaç gündür insanlar bana sen çok güzel zayıflamışssın diyolar oysaki tartı artıda gösterio ama sanırım yavaş yavaş kilo vermek en güzeli cidden vücut alıştığı için çat diye geri alınmıyor :)
Yıl başı hedefim 60 tı benim 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo ve hiç becremedim onu kaç aydır en kötü 61 -62 olurum inşallah

Kesinlikle rakama takılma canım ;) ödem olasılığıda var sonuçta çok ayakta durduğun bir işin var ;) bence suyunu çoğaltırsan yada en azından yeşil çaya ağırlık verirsen çok güzel sonuçlar göreceksin yılbaşına kadar ;)

Kızlar bir süredir tartının pili zayıflamıştı eşim dün yeni pil almış sabah eşim ve ben birer kilo fazla çıktık yeni pile göre :KK43: ikimizde şok tabi :KK43:

Kız 1 kilonun lafı mı olur ;) o bir artı yada eksi bende her gün değişiyor :KK48: kilom çok oynak ama inan hiç umursamıyorum çünkü ben zayıfladığımı hissediyorum zaten ;)

Bugün beni çok uzun zamandır görmeyen bir arkadaşıma 2 dakika uğradık eşimle ( kızı için bebek evi yaptırmak istiyor ölçü almaya uğradık )
Beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57:
İnanamıyorum maşallah yaaa acayip fark var yeminle diyip durdu :D :D :D
Kız bir tahmin et bakalım kaç kiloyum dedim ama yok tahmin konusunda hiç iyi değilim ama cidden acayip fark var dedi :D 89.5 ile 90.5 arasında gidip geliyorum dediğimde hele hiç inanmadı çok daha fazla fark var sanki dedi :D :D :D

Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Sağ olsun maşallah diyip durdu ama aklıma geldikçe hep nazar duası okuyorum artık :D

Bugün beni çok uzun zamandır görmeyen bir arkadaşıma 2 dakika uğradık eşimle ( kızı için bebek evi yaptırmak istiyor ölçü almaya uğradık )
Beni görünce resmen böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57:
İnanamıyorum maşallah yaaa acayip fark var yeminle diyip durdu :KK70: :KK70: :KK70:
Kız bir tahmin et bakalım kaç kiloyum dedim ama yok tahmin konusunda hiç iyi değilim ama cidden acayip fark var dedi :KK70: 89.5 ile 90.5 arasında gidip geliyorum dediğimde hele hiç inanmadı çok daha fazla fark var sanki dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Sağ olsun maşallah diyip durdu ama aklıma geldikçe hep nazar duası okuyorum artık :KK70:
Cok sevindim adina canim...35 kilonon farki olmazmi ..azmine maşallah...Allahin izniylen o tanidiklarin daha güzel fark görecekler...acele etme ..yavaş yavaşta olsasa gitsin kilolar..yavaş giden kilolar daha kalici oluyor ..:KK49:

Bende unutmadan bugünki menümü yazayim..

Kahvalti..:kk77:
1/4 salatalik
1 domates
1 kase sütlü müsli
1 mandalin

Öylen...:kk77:
1 tabak sulu köfte 200 gr
1/2 tabak tereyağli pirinc pilav 100 gr
1 mandalin
10 çiģ badem

Akşam..:kk77:
1 tabak ev yoģurdu 250 gr
10 badem

Toplam kalori...956....:KK76:

Yeni gelen arkadaşa fikir olsun..kalori sayimi programi indirdim ben...bu program sayesinde güzel kilo verdim...nerdeyse hiç birşeyden kismiyorum istediğimi fazla abartili olmadan yiyorum ..tek dikkaat etmem gereken programin bana göre hesapladiği kalori sinirini aşmamak...:KK66:
Akşama yoğurt ve çiğ badem yemeyi planliyorum...akşam mümkün olduğunca protein ağirlikli beslenmeye çalişiyorum

Bu arada bana göre hesaplanan kalori siniri 1190...yani 234 kalori hakkim var daha ama kullanmak istemiyorum ..genelde 1000 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorum...:KK55:

Son düzenleme:
Kızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...

Menü paylaşim bari ..

Sabah,
Yarım tost

Ara,
1 kurabiye

Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek

Aksam,
Kıymalı patates

Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim

Söylim dedim...

Menü paylaşim bari ..

Sabah,
Yarım tost

Ara,
1 kurabiye

Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek

Aksam,
Kıymalı patates

Ara,
Ne güzel valla darısı bizim başımıza :) hele ben önce 79u bir göreyim de :KK45::ıslık:

Uzun bir aradan sonra tekrar mutfağa girdim :D hazır evde beni engelleyecek fırça atacak kimse yokken akşamlık yemeğimi yaparken sadece bulaşık makinesini boşaltıp dizdim :KK48: Mutfağı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi diyeceğim ama seviyorum mutfakta uğraşmayı :KK48:

Cidden Rabbim kimseyi birşeyleri yapmakta kısıtlamasın ...Aminnnn

Cok sevindim adina canim...35 kilonon farki olmazmi ..azmine maşallah...Allahin izniylen o tanidiklarin daha güzel fark görecekler...acele etme ..yavaş yavaşta olsasa gitsin kilolar..yavaş giden kilolar daha kalici oluyor ..:KK49:

Dediğin gibi canım hiç acelem yok :21: sağlıklı birşekilde kilolarıma veda ediyorum nasılsa ;)
Bak daha dün eşimede gösterdim :KK53: Seneler önce bir ara hatırlarsın belki Karatayımsı beslenmeye başlamadan önce Dukanı da denemişliğim vardı :KK48: O dönem Facede takip ettiğim bir grup vardı hatta onların İstanbul buluşmasına da gitmiştim ve o gruptan olan Gül diye bir Bayan vardı ;) 116 kgdan 6 ay içinde 68 kgya kadar düşmüştü :KK57: Hatuna o zaman hayran kalmıştım ve kesinlikle o yaptıysa bende yapabilirim dedim ama yapamadım :D Hatun hatta o gruptan ayrılıp kendine ayrı bir sayfa açmıştı ve ben onuda takip etmeye başlamıştım Dukandan vazgeçmeden evvel :D Tabi hatun çoook uzun süre hiç bir şey paylaşmadı ve ben açıkçası o grubu takip ettiğimi de unuttum paylaşım olmayınca ;) 1 ay evvel hatun tekrar paylaşımda bulundu kilo aldığını söyledi ama rakam belirtmedi :KK53: Kendi kendime tabi hatun taş gibi oldu 5 kg da alsa canı sıkıldı diye düşünürken dün kaç gündür millet sordukça sonunda bombayı patlattı o_O hatun verdiğini fazlasıyla almış ve 118 kg olmuş tekrar :KK57::KK57::KK57::KK57:
O an bir kere daha diyetisyene gitme kararımın doğru olduğuna emin oldum :cool:
Çok şükür çok güzel gitti 1 ay öncesine kadar ama arada bünyeninde dinlenmesi şart ;) hastalıklarda bazen maalesef sebep oluyor ama artık çok daha iyi hissediyorum kendimi ve ağrılarıma rağmen listeme uygun devam etmek istiyorum ;)

Bende unutmadan bugünki menümü yazayim..

Kahvalti..:kk77:
1/4 salatalik
1 domates
1 kase sütlü müsli
1 mandalin

Öylen...:kk77:
1 tabak sulu köfte 200 gr
1/2 tabak tereyağli pirinc pilav 100 gr
1 mandalin
10 çiģ badem

Akşam..:kk77:
1 tabak ev yoģurdu 250 gr
10 badem

Toplam kalori...956....:KK76:

Yeni gelen arkadaşa fikir olsun..kalori sayimi programi indirdim ben...bu program sayesinde güzel kilo verdim...nerdeyse hiç birşeyden kismiyorum istediğimi fazla abartili olmadan yiyorum ..tek dikkaat etmem gereken programin bana göre hesapladiği kalori sinirini aşmamak...:KK66:
Akşama yoğurt ve çiğ badem yemeyi planliyorum...akşam mümkün olduğunca protein ağirlikli beslenmeye çalişiyorum

Süper bir menü ;) bende şimdi yemeğimi yiyip sizlerle birazdan paylaşırım ;)
Yazınca daha iradeli davranıyor insan sanki :confused:

Söylim dedim...

Menü paylaşim bari ..

Sabah,
Yarım tost

Ara,
1 kurabiye

Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek

Aksam,
Kıymalı patates

Ara,

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Helal sana canım :KK68:Darısı benimde başıma :21::21::21::21:

oynakbasi34 oynakbasi34 sevindim canım işinin halolmasina. .
Ins bu sefer doktorun verdiği tedaviyle sağlığına kavuşursun..

Allah kimseyi darda komasin

Aminnn canım cümelsini ;)
En azından beni rahatlatacak ilaçıda sonuca göre verir diye düşünüyorum ;) Bende varsa fıtık ona göre kendimi kollarım ;) doktorda diyor eşimin rahatsızlığından sonra ben kendime fazla yüklendim o yüzden de birşeyler çıkarsa hiç şaşırmam ;)

Bugün misafir gelecek akşam yemeğine, geç yiyeceğiz malesef.
Kahvaltı sucuklu yumurta, 2 ceviz, bir çay kaşığı çilek reçeli
Öğlen güveç ve az yoğurt
Akşam yemeği fırında kuzu eti ve salata

Back
X