- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Inşallah netlesir artık. . Sen de rahatlarsin canım. .
İnşallah canım

Kızzzzzzz bir şey yazmamışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah netlesir artık. . Sen de rahatlarsin canım. .
Sabah kahvaltıda buğday ruşeymi yulaf tarçın ve 2 kuru kayısıyı sütle karıştırıp yedim bol su içiyorum bir de kivi yedim.cumartesi anal fissür ameliyatı oldum ve kesinlikle kabiz olmamam gerek.Şimdi kendime bir bitki çayı yapacağım
Banum hayırlı haberlerle dön inşallah,ağrısız sızısızİnşallah canımaslında sebep umurumda değil ağrım olmasın yeter
inan evde robot gibi dolanıyorum ağrım olmasın diye
Kızzzzzzz bir şey yazmamışsınBende acaba benim yazının içindemi diye inceliyorum
![]()
Hoşgeldin aramıza ve ayrıca çok geçmiş olsun.Sabah kahvaltıda buğday ruşeymi yulaf tarçın ve 2 kuru kayısıyı sütle karıştırıp yedim bol su içiyorum bir de kivi yedim.cumartesi anal fissür ameliyatı oldum ve kesinlikle kabiz olmamam gerek.Şimdi kendime bir bitki çayı yapacağım
Banum hayırlı haberlerle dön inşallah,ağrısız sızısız![]()
Günaydııın :)
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin burdan kopmadığın sürece güzel güzel kiloları vericeksin zorlanmadan
Ben bir haftadır pek düzenli ığrayamıyorum kızlar kusura bakmayın çalışma yapıyorum onun makalesi sonuçları baya yoğunum bu aralar üstüne hem dershane hem okul derken başımı kaşıcak vakit bulamadım . Tartıda cumaya göre 200 g artı çıktım ama bi kaçgündür kütük gibi masa başından kalkamadım ondan heralde şu üç gün bol bol spor ve yeşilçay ile eksiğe düşerim inşallah :)
Onun dışında bi kaç gündür insanlar bana sen çok güzel zayıflamışssın diyolar oysaki tartı artıda gösterio ama sanırım yavaş yavaş kilo vermek en güzeli cidden vücut alıştığı için çat diye geri alınmıyor :)
Yıl başı hedefim 60 tı benim 1 ayda 4 kilo vermem gerekiyo ve hiç becremedim onu kaç aydır en kötü 61 -62 olurum inşallah
Kızlar bir süredir tartının pili zayıflamıştı eşim dün yeni pil almış sabah eşim ve ben birer kilo fazla çıktık yeni pile göreikimizde şok tabi
![]()
Cok sevindim adina canim...35 kilonon farki olmazmi ..azmine maşallah...Allahin izniylen o tanidiklarin daha güzel fark görecekler...acele etme ..yavaş yavaşta olsasa gitsin kilolar..yavaş giden kilolar daha kalici oluyor ..Bugün beni çok uzun zamandır görmeyen bir arkadaşıma 2 dakika uğradık eşimle ( kızı için bebek evi yaptırmak istiyor ölçü almaya uğradık )
Beni görünce resmen böyle oldu
İnanamıyorum maşallah yaaa acayip fark var yeminle diyip durdu![]()
![]()
Kız bir tahmin et bakalım kaç kiloyum dedim ama yok tahmin konusunda hiç iyi değilim ama cidden acayip fark var dedi89.5 ile 90.5 arasında gidip geliyorum dediğimde hele hiç inanmadı çok daha fazla fark var sanki dedi
![]()
![]()
Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti
Sağ olsun maşallah diyip durdu ama aklıma geldikçe hep nazar duası okuyorum artık![]()
Ne güzel valla darısı bizim başımıza :) hele ben önce 79u bir göreyim deKızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...
Menü paylaşim bari ..
Sabah,
Yarım tost
Ara,
1 kurabiye
Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek
Aksam,
Kıymalı patates
Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim
Ne güzel valla darısı bizim başımıza :) hele ben önce 79u bir göreyim de![]()
Cok sevindim adina canim...35 kilonon farki olmazmi ..azmine maşallah...Allahin izniylen o tanidiklarin daha güzel fark görecekler...acele etme ..yavaş yavaşta olsasa gitsin kilolar..yavaş giden kilolar daha kalici oluyor ..![]()
Bende unutmadan bugünki menümü yazayim..
Kahvalti..
1/4 salatalik
1 domates
1 kase sütlü müsli
1 mandalin
Öylen...
1 tabak sulu köfte 200 gr
1/2 tabak tereyağli pirinc pilav 100 gr
1 mandalin
10 çiģ badem
Akşam..
1 tabak ev yoģurdu 250 gr
10 badem
Toplam kalori...956....
Yeni gelen arkadaşa fikir olsun..kalori sayimi programi indirdim ben...bu program sayesinde güzel kilo verdim...nerdeyse hiç birşeyden kismiyorum istediğimi fazla abartili olmadan yiyorum ..tek dikkaat etmem gereken programin bana göre hesapladiği kalori sinirini aşmamak...
Akşama yoğurt ve çiğ badem yemeyi planliyorum...akşam mümkün olduğunca protein ağirlikli beslenmeye çalişiyorum
Kızlar 69 lari gördüm ucundan kıyısından :)
Söylim dedim...
Menü paylaşim bari ..
Sabah,
Yarım tost
Ara,
1 kurabiye
Öğlen,
Yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
3 lokma ekmek
Aksam,
Kıymalı patates
Ara,
1 adet cennet hurması yiyeceğim
oynakbasi34 sevindim canım işinin halolmasina. .
Ins bu sefer doktorun verdiği tedaviyle sağlığına kavuşursun..
Allah kimseyi darda komasin
Çok tatlısın yaBu cuma göreceksin ya![]()