- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr 

Herkese hayırlı akşamlar
Sonunda evime gelebildim şükür
Bugün bana ne oldu bilmiyorum ama inanılmaz mide bulantısı devam ediyor hatta herşey bana çok ağır kokmaya başladı
Babam hatta Anneme işaret etmiş acaba hamile mi diye
Büyük kızımda bende şüphelendi hatta ben bir ara Annemde tam tuvaletten çıkarken yakaladı beni kız sen bu ay adet oldun mu dedi
yok olmam lazım aslında dedim 
Bizimki başladı işi gırgıra vurmaya ; dizlerini döverek anammm aklıma gelen başıma mı geliyor falan diye hesapta ağıt yakıyor

Babamda makarasına ay bizde bebek özlemiştik sen kardeş istemiyorsan bize verirsiniz falan diye iyice çocuğu deli etmeye çalışıyor
Dedim istemiyor ama olursada hayatta vermez o kardeşini
hee sanki ben veririm
Eşimde durumu duyunca bir test al bari dedi nasıl hemen heveslendiyse
Neyse eve gelir gelmez test yaptım bir şey yok
sanırım regl olamadığım için vücut tepki veriyor o şekilde 
Annem sabah kahvaltı etmediğimi duyunca zorla iki tabak tarhana çorbası içirdi bana
bol acılı iyi geldi o an
Eve gelince de yine midem kaldırmayınca kendime 1 büyük bardak ayran koydum
Birazdan da 1 bardak sıcak süt içerim ( belkide midemi üşüttüm farkında olmadan )
Gerçi biraz evvel arkadaş aradı oda aynı durumdaymış hatta Anneside iki gündür öyleymiş sanırım salgın var dedi
artık bol limonlu su içerim mikrop varsada çabuk atabileyim 
Bende anlamadım canım belki de farkında olmadan üşüttüm
gerçi dışarı çıkarken mutlaka atlet giyorum
ama evde yine yalın ayak atletsiz dolanıyorum fenalık geliyor diye 
Şimdi kızın ev patiklerini giyeyim bari de ayakları sıcak tutayım
Patatesi nişastasından dolayı yiyemiyorum şekerimi fırlatıyor ve sonrasında uyuyorum paso
yoksa bana kalsa sabahtan akşama haşlama patates yiyebilirim 
Önümüzde 2.5 gün var ve sıkı tutarsan bence fazlalıkları rahat gönderirsin canım
Pes etmek yok bir hafta hafif sapıtınca pes etseydik bukadar güzel kilolar gitmezdi
Ne güzel canım
Tadını çıkar ama gezerek
bol bol gezersen sıkıntı olmaz zaten almanların hamur işleri biraz sıkıntı onlarıda gündüz yersen abartmadan kilo almazsın bence 

Herkese hayırlı akşamlar

Sonunda evime gelebildim şükür

Bugün bana ne oldu bilmiyorum ama inanılmaz mide bulantısı devam ediyor hatta herşey bana çok ağır kokmaya başladı

Büyük kızımda bende şüphelendi hatta ben bir ara Annemde tam tuvaletten çıkarken yakaladı beni kız sen bu ay adet oldun mu dedi

Bizimki başladı işi gırgıra vurmaya ; dizlerini döverek anammm aklıma gelen başıma mı geliyor falan diye hesapta ağıt yakıyor

Babamda makarasına ay bizde bebek özlemiştik sen kardeş istemiyorsan bize verirsiniz falan diye iyice çocuğu deli etmeye çalışıyor

Eşimde durumu duyunca bir test al bari dedi nasıl hemen heveslendiyse

Neyse eve gelir gelmez test yaptım bir şey yok

Annem sabah kahvaltı etmediğimi duyunca zorla iki tabak tarhana çorbası içirdi bana

Eve gelince de yine midem kaldırmayınca kendime 1 büyük bardak ayran koydum

Gerçi biraz evvel arkadaş aradı oda aynı durumdaymış hatta Anneside iki gündür öyleymiş sanırım salgın var dedi

oynakbasi34 Banucum geçmiş olsun. Usuttunmu acaba.. sıvı daha fazla bulanmasina sebep olur diye düşünüyorum normal Beslen canım.
Su perisi86 baya artmış kilon.. kür detoks yerine sağlıklı beslenmeye başla bence..
Normal beslenmeyle de gider ödemin. .
Gulhan1 iyi dusunmussun 2-3 kilo alma payı bırakmak isabetli bir karar..
doga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...
Bende anlamadım canım belki de farkında olmadan üşüttüm

Şimdi kızın ev patiklerini giyeyim bari de ayakları sıcak tutayım

87 hedefim umarım tuttururum
Geçmiş olsun canım sıvıdan ziyade normal ye patates haşlama da iyi gelir
Doğru söylüyorsun yaza kadar atmalıyım fazlalıklarımı
Patatesi nişastasından dolayı yiyemiyorum şekerimi fırlatıyor ve sonrasında uyuyorum paso

Valla kızlar ben hafta sonu hiç dikkat edemedim limonlu cheesecake, chocolate chip cookie gibi gayet kalorili şeyler yedim, içki de içtim bu sabah bi tartıldım bir kilo fazlayım eh 10 günde verdiğimi iki günde almışım ne güzel![]()
Önümüzde 2.5 gün var ve sıkı tutarsan bence fazlalıkları rahat gönderirsin canım

Pes etmek yok bir hafta hafif sapıtınca pes etseydik bukadar güzel kilolar gitmezdi

Eşim doğum günü sürprizi yaptı bu hafta sonu Berline uçuyoruz 5 gün. Asıl o zaman boğazımı nasıl tutacağım ben![]()
Ne güzel canım