Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 553.Etap***

Oynakbasi34 ( 85,9 / / / % )
Yena ( 67,2 / 67 / 0,2 /0,29 % )
doga3 ( 89,7 / / / % )
kittenlove ( 62,4 /61,7 / 0,7/1,121% )
perihan00 ( 60,8 /61,3 / +0,5/ -0,82 % )
mavimli ( 80,4 / 79,5/ 0,9 / 1,12 % )
helopini ( 67,6 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

***8. Takım 553.Etap***

doga3 ( 89,7 / 89,2/ 0,5/ 0,56% )

Merhaba kizlar...malesef bugün arti gösterdi tarti...hala yataktayim heryerim ağriyo ..beslenmemede dikkat edemedim hareketde yok ..iyi oldugum zaman en azindan koşturuyordum cocuklari okula getir götür ev işleri derken spor yerine geciyordu nerdeyse.beni bu haftalikta idare edin arkadaşlarim..hakkinizi helal edin..özürdiliyorum sizden:KK61:

***8. Takım 553.Etap***

doga3 ( 89,7 / 89,2/ 0,5/ 0,56% )

Maşallah sana canim...şimdide ben durakladim sen iyi gidiyorsun..:KK19:

Merhaba kizlar...malesef bugün arti gösterdi tarti...hala yataktayim heryerim ağriyo ..beslenmemede dikkat edemedim hareketde yok ..iyi oldugum zaman en azindan koşturuyordum cocuklari okula getir götür ev işleri derken spor yerine geciyordu nerdeyse.beni bu haftalikta idare edin arkadaşlarim..hakkinizi helal edin..özürdiliyorum sizden:KK61:
Geçmiş olsun sen kendine dikkat et iyileşince kaldığın yerden devam:KK54:

Burda yağsın diye dua ediyorum haftalardır. Bugun yine gunes var offf :KK12:
Bizde güneş olsun diye umut ediyoruz:-)
Aylardir yağmur yağiyo...gökyüzü hep kapali gri..hatta almanyanin bazi yerlerinde su baskini oldu...şu an çok şükür. Cok azda olsa gökyüzü açildi..ama yinede çok soguk ve firtinali...

Burda yağsın diye dua ediyorum haftalardır. Bugun yine gunes var offf :KK12:
Dünden beri kış geldi burayada dün feci rüzgar yağmur sabah yağmur yağıyordu karne için okula gittik bi çıktık karla karışık sonrada kara çevirdi...dünkü fırtınada zarar vermiş sular kesik rezil oldum bakalım ne zaman gelecek:/

Bizde güneş olsun diye umut ediyoruz:-)
Aylardir yağmur yağiyo...gökyüzü hep kapali gri..hatta almanyanin bazi yerlerinde su baskini oldu...şu an çok şükür. Cok azda olsa gökyüzü açildi..ama yinede çok soguk ve firtinali...
Ayy yağmur sevmem ama kara hastayım. Kışın ortasında 2 günde bir güneş açıyor. Pazar yine güneşli. Azcık kar yağsında oynayalım istiyorum

Dünden beri kış geldi burayada dün feci rüzgar yağmur sabah yağmur yağıyordu karne için okula gittik bi çıktık karla karışık sonrada kara çevirdi...dünkü fırtınada zarar vermiş sular kesik rezil oldum bakalım ne zaman gelecek:/
Su olayı çok kötü umarım hemen gelir ya yedeğin vardir umarım bizde hep olur yedek su aliskanlik gecmisten

Selam kızlar ben geldim bugun kendime hacamat yaptırdım düşündüğüm kadar acımadı
Sabah tartılmadım zaten listede yokum diye yarın tartılırım artık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı günler ve hayırlı cumalar :KK68:

Sibele gittim geldim ;) şimdi yeni eve girdim nefes nefese ;) dinlenirken de sizlere bakıp şu listemizi aradan çıkarayım dedim malum çok işim var çoook :skandal::skandal::skandal::skandal:

Evdeki tartım kafayı yemiş sanırım çünkü baya fazla göstermişti hatta tartıya çıkarken ölçümü yapan bayana bu hafta sanırım berbat geçti ne yüzle geldiysem falan dedim :D
Çok şükür onun tartısında sonuç daha çok hoşuma gitti :21:

Sabit çıktım ama 1 kg yağdan gitmiş :KK71: ve baya bir ödemim varmış ;) yani bu demek oluyor ki önümüzdeki haftaya kadar sıkı tutarsam çok çok güzel bir rakam görebileceğim :21::21::21::21:

Birazdan işlere dalacağım sonrada Akşam yemeği için Annemlere geçiceğim ;) sağ olsun işim var dediğim halde ısrarla yemeğe gelin sonra inersiniz evinize diye tutturdu :D
Allahtan öyle çok fazla işim yok ama tatlıyı hemen gitmeden yaparım ki aklıma takılmasın tabi eksik malzemem yoksa olmadı Annemden gelince yaparım ;)

Back
X