Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana canim...şimdide ben durakladim sen iyi gidiyorsun..***8. Takım 553.Etap***
Oynakbasi34 ( 85,9 / / / % )
Yena ( 67,2 / 67 / 0,2 /0,29 % )
doga3 ( 89,7 / 89,2/ 0,5/ 0,56% )
kittenlove ( 62,4 /61,7 / 0,7/1,121% )
perihan00 ( 60,8 /61,3 / +0,5/ -0,82 % )
mavimli ( 80,4 / 79,5/ 0,9 / 1,12 % )
helopini ( 67,6 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %
Geçmiş olsun sen kendine dikkat et iyileşince kaldığın yerden devamMerhaba kizlar...malesef bugün arti gösterdi tarti...hala yataktayim heryerim ağriyo ..beslenmemede dikkat edemedim hareketde yok ..iyi oldugum zaman en azindan koşturuyordum cocuklari okula getir götür ev işleri derken spor yerine geciyordu nerdeyse.beni bu haftalikta idare edin arkadaşlarim..hakkinizi helal edin..özürdiliyorum sizden![]()
TebriklerAyyy gecmi kaldim
Geçen hafta 62.0
Bu hafta 61.0
Fark 1000gr
Yüzde: %1,61
Aslında daha çok bekliyordum bu gün adet oldum ondan herhaldeMaşallah sana canim...şimdide ben durakladim sen iyi gidiyorsun..![]()
Burda yağsın diye dua ediyorum haftalardır. Bugun yine gunes var offfBu gün spora gitmiycem lapa lapa kar yağıyor
Bizde güneş olsun diye umut ediyoruzBurda yağsın diye dua ediyorum haftalardır. Bugun yine gunes var offf![]()
Dünden beri kış geldi burayada dün feci rüzgar yağmur sabah yağmur yağıyordu karne için okula gittik bi çıktık karla karışık sonrada kara çevirdi...dünkü fırtınada zarar vermiş sular kesik rezil oldum bakalım ne zaman gelecek:/Burda yağsın diye dua ediyorum haftalardır. Bugun yine gunes var offf![]()
Ayy yağmur sevmem ama kara hastayım. Kışın ortasında 2 günde bir güneş açıyor. Pazar yine güneşli. Azcık kar yağsında oynayalım istiyorumBizde güneş olsun diye umut ediyoruz
Aylardir yağmur yağiyo...gökyüzü hep kapali gri..hatta almanyanin bazi yerlerinde su baskini oldu...şu an çok şükür. Cok azda olsa gökyüzü açildi..ama yinede çok soguk ve firtinali...
Su olayı çok kötü umarım hemen gelir ya yedeğin vardir umarım bizde hep olur yedek su aliskanlik gecmistenDünden beri kış geldi burayada dün feci rüzgar yağmur sabah yağmur yağıyordu karne için okula gittik bi çıktık karla karışık sonrada kara çevirdi...dünkü fırtınada zarar vermiş sular kesik rezil oldum bakalım ne zaman gelecek:/
4 tane 5 lt su vardı gerek yok diye doldurmadımSu olayı çok kötü umarım hemen gelir ya yedeğin vardir umarım bizde hep olur yedek su aliskanlik gecmisten