Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar,
Bugün kahvaltı ile öğleni birleştirdim. Sabah pankek yaptım yarısı duruyor çok oldu yarın da yiyeceğim artık. Ağzım iyileşiyor ve yavaş yavaş katı yemekler yiyebiliyorum.
Menüm;
Öğlen; üç tane küçük pankek,
Bir yumurta ve tulum peyniriyle yapılmış omlet,
Üç dört çay kaşığı kadar reçel,
Bir dilim süzme peynir ve kahve.
Akşam; iki kase yayla çorbası yanında bir pankek.
Bugün çok su içtim yaklaşık üç litre kadar evde oturdukça su içmeye zorladım kendimi.

Menüm

Sabah: kepekli tost, 1 domates, yeşilçay

Ara sade türk kahve

Akşam: Yoğurt çorba, 4 kaşık ispanak 2 kaşık şehriye

Ara: kakaolu süt

Spor yok
Su 2.5 lt

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Dün resmen pertim çıktı desem yeridir :KK70:
Saat 12de bir oturdum mantı yapacağım diye tam 4 saat sonunda ancak bitti :oha:
Tabi ara ara mecbur 5 dakikalıkda olsa molalar verdim yoksa boynum fazla zorlanmış olacaktı :KK66:
Toplam 13 kişiydi ağırladıklarım eee tabi okadar insana Mantı yapmaya kalkışırsam o süre normaldir :KK48: Büyük kızımda hesapta yardımcı olacaktı ama ona ev içinde başka görevler verince fırsat bulamadı :KK70:

Çok şükür misafirlerim çok memnun kaldılar hatta eşimin halaları kız bu halde niye mantıyla uğraştın diyip durdular :KK53:
Damatlar ( eşimin halasının ) mantıya da triliçeye de bayıldılar :KK70: hatta ikiside tatlıdan 2 şer dilim yediler :KK48: ve ikiside tarifini mutlaka alalım dediler :KK48: ( biri zaten evli diğerinin daha yeni resmiyete bindi söz yapılacak yakında )

ASlında misafirler 10'u geçiyordu gittiler ama nasıl pertim çıktıysa oturduğum yerde iki dakika dinleneyim derken uyuya kalmışım :D
Hatta geçen hafta İstanbulda yaşayan bir arkadaşım beni whatsuppda bir diyet gurubu oluşturup eklemişti maşallah onlarda baya yazmışlardı hesapta onları okuyacaktım ama ekranı parmağımla kaydırırken resmen uyuya kalmışım ve o an tanımadığım bir hatunu whatsuppdan aramışım :D :D :D
Ceviri sesini duyunca anında uyandım ve kapattım tabiki :D sonra da hatuna olayı anlatınca nasıl gülüyor bende diyorum diyor akşam akşam bu hatunu tanımıyorum beni niye arıyor acaba diye :D :D :D

Tabi ondan sonra direk eşim ver şu telefonuda git yat bari diye dalga geçti benle :D

Beslenme olarak kasmadım açıkçası ama bugün itibariyle çok çok sıkı bir şekilde listeme uygun olarak devam edeceğim inşallah :KK68::KK68::KK68:
Bol suyla devam tabiki ;)

merhaba kızlar hayırlı günler

kızımın karnasi güzel gelince ona bi sözüm vardı bu gün onu yerine getirdik.Harry Potter gözlüğü...Bu uzun süre bilgisayara akanlar için koruma gözlğü.Tabi ki önce doktora çıktık gözlerde sıkıntı çıkmadı Allaha şükür 0,50 075 miyop çıktı oda fazla bilgisayar başında durmaktan oluyor dedi doktor camını yazdı....

Gözlükçüye gittik camını 300 dedi çerçeve 50 tl 50 tl yi devlet karşılıyormuş 300 TL Aslında pek gözlğkçüyüde gözüm tutmadı ama önemli olan sağlık...

gerçekten bu kadar pahallı mı oluyor bunlar...

pazartesi tartılacakmışız.Bak bu da çok iyi oldu arada kaçamak yapmamak için.Öpüyorum sizi iyi çalışmalar.

Hadi gözünüz aydın canım ;) benim kuzununda numaraları pek yüksek değil ama bizde de astigmat başlangıcı var ilerlemesin diye gözlük takmak zorunda ;)
Maalesef çerçeveler gözlük camlarının yanında bedava sayılır :KK53: Benim ikiside gözlük taktığından ara ara bizde cüzdanı boşaltıyoruz resmen gözlükçüye :KK48:
Hatta bu 15 tatilde tekrar kontrole götüreceğim ikisinide ve dua ediyorum inşallah numaraları aynı kalmıştır diye hem maddi hem manevi açıdan :D

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım çok az uyuyorsun.Uyku hayatımızdaki en önemli şey...Zannedersem kahve yüzünden böyle oluyor bence kendine dikkat et...

vücudumuzdaki zararlı maddeler biz uykuda iken vücudumuzdan atılıyor En azından tatilde daha geç uyan...Szileri sağlıklı görmek isiyorum..Sağlık diliyorum ...öpüyorum sizeri

Aslında çok haklısın Emineciğim ama gece erken yatmaya kalkışınca eşim söyleniyor ha bire tavuk gibi erkenden yatmaya kalkışıyorsun diye ( gerçi sayesinde erken yattığım görülmedi :D ) Birlikte vakit geçirmek istiyor haklı olarakda ;)
Eee sabahda bünye alışmış 6 en geç 7 dedim mi uyanıyorum ;) ama kararlıym en azından 15 tatilde az daha geç uyanmak için direneceğim ;)

Dediğin gibi sağlık için yeterli uyku da şart sonra sersem gibi dolanıyorum :KK53:

İyi akşamlar kızlar,
Bugün kahvaltı ile öğleni birleştirdim. Sabah pankek yaptım yarısı duruyor çok oldu yarın da yiyeceğim artık. Ağzım iyileşiyor ve yavaş yavaş katı yemekler yiyebiliyorum.
Menüm;
Öğlen; üç tane küçük pankek,
Bir yumurta ve tulum peyniriyle yapılmış omlet,
Üç dört çay kaşığı kadar reçel,
Bir dilim süzme peynir ve kahve.
Akşam; iki kase yayla çorbası yanında bir pankek.
Bugün çok su içtim yaklaşık üç litre kadar evde oturdukça su içmeye zorladım kendimi.

Süpersin canım ;) harika bir menü olmuş tebrik ederim :KK9:

Menüm

Sabah: kepekli tost, 1 domates, yeşilçay

Ara sade türk kahve

Akşam: Yoğurt çorba, 4 kaşık ispanak 2 kaşık şehriye

Ara: kakaolu süt

Spor yok
Su 2.5 lt

Cidden örnek menü diye paylaşılabilir :KK48: Süpersin canım tebrikler hatta baya az gibi ama sanırım kahvaltıyı geç yapıyorsun ;)

Kuzuyu yüzmeye götürüp hemen eve dönünce damlıyorum ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar iyi pazarlar :KK68:

Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendim ;) hatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım ;) evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar ;)

Demin eşim kopardı beni :KK48:
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldı :D tabi anında suratı değişti :D Bu ne beee iğrenç dedi :D başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur :D :D :D
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarak :KK48: bir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş :D

Hayirli günler kizlar...umarim iyisinizdir..ben biraz daha iyiyim ama baş dönmesi hala devam ediyor..bugünde benim kücük oglumun dogum gününü kutluyacağiz...aslinda sali günüydü dogum günü ama hafta arasi kimse evde olmuyo ancak akşam saat 20.00 den sonra herpimiz bir arada oluyoruz o saatede cocuklarin uyku saati vs. derken gec oluyo...yarindan ittibaren artik çok dikkat edeceğim bukadar ara verdim dinledim yeter...:KK4:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar iyi pazarlar :KK68:

Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendim :KK66: hatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım :KK66: evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar :KK66:

Demin eşim kopardı beni :KK48:
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldı :KK70: tabi anında suratı değişti :KK70: Bu ne beee iğrenç dedi :KK70: başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur :KK70: :KK70: :KK70:
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarak :KK48: bir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş :KK70:
çok iyiymiş :KK70:

Bugün canım çok tatlı istiyor ben de fırında sütlaç yaptım :rolleyes: akşam yemeği niyetine yiyeceğim :KK8:
Menümü paylaşayım
Kahvaltı beyaz peynir, bir domates, 4 yeşil zeytin, bir parmak pide, bir çatal petek balı
Ara 1 muz, 3 hurma
Öğlen bir porsiyon kıymalı kapuska
Akşam fırında sütlaç

Bugün canım çok tatlı istiyor ben de fırında sütlaç yaptım :rolleyes: akşam yemeği niyetine yiyeceğim :KK8:
Menümü paylaşayım
Kahvaltı beyaz peynir, bir domates, 4 yeşil zeytin, bir parmak pide, bir çatal petek balı
Ara 1 muz, 3 hurma
Akşam fırında sütlaç
Güzel dengelemiş olursun canim....
Bende Şu ana kadar 713 kalori tüketmişim...dünde 1000 küsür kaloriyle bitirdim ...Artik toparlanmaliyim..En Büyük KK biraz kendimi saldim göbek çikti hafiften hemen...rahatsiz oluyorum
Bu akşam sadece 1 dilim pasta yerim günümü bitiririm..:super:

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı ;)
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum :KK53: Hem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim ;) demez olaydım :KK48: sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler :rolleyes:
Felaket bir araba ve insan kalabalığı :KK57:
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik :KK57: dedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi :D

Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık ;) öncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap :KK53:
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı :D :D :D kitap kurtlarım benim :KK68::KK68::KK68::KK68:

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de ;) Gitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm ;)
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim ;) tabi şimdi keyif kahvemi içiyorum sizlere bakarken ;)
Son ara öğünü yapınca sizlerede menümü yazarim nasılsa ;)

Hayirli günler kizlar...umarim iyisinizdir..ben biraz daha iyiyim ama baş dönmesi hala devam ediyor..bugünde benim kücük oglumun dogum gününü kutluyacağiz...aslinda sali günüydü dogum günü ama hafta arasi kimse evde olmuyo ancak akşam saat 20.00 den sonra herpimiz bir arada oluyoruz o saatede cocuklarin uyku saati vs. derken gec oluyo...yarindan ittibaren artik çok dikkat edeceğim bukadar ara verdim dinledim yeter...:KK4:

Kuzum sana geçmiş olsun ;) Paşayada nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim :KK68: İyiki doğmuş :KK68:
Dediğin gibi yarından itibaren de çok sıkı tutyoruz ikimizde ;)

Kızlar merhaba hayırlı pazarlar

Arkadaşların yaptığı videolu sporlar vardı ismi beydi onların

Leslie yapanda vardı ama bir arkadaşımız ne yazmıştı bak bende hatırlayamadım şimdi :(
Gelince yazarlar nasılsa ama bak bunlarda güzele benziyor ;

Bak bunu bir kaç kere ben yapmıştım da 15 dakika ancak dayandım ve su gibi olmuştum :D

Menümü paylaşayım
Ara 1 muz, 3 hurma
Akşam fırında sütlaç

Afiyat olsun canım çok geç yememişsindir Sütlaçıda zaten ;) bol bol eksiler gelsin kuzulara süt olsun ;)

Güzel dengelemiş olursun canim....
Bende Şu ana kadar 713 kalori tüketmişim...dünde 1000 küsür kaloriyle bitirdim ...Artik toparlanmaliyim..En Büyük KK biraz kendimi saldim göbek çikti hafiften hemen...rahatsiz oluyorum
Bu akşam sadece 1 dilim pasta yerim günümü bitiririm..:super:

Tamamdır Gültenciğim inşallah uzun bir süre doğum günleri derdi de olmaz diyeceğim ama maşallah aile kalabalık :KK68: gerçi bende bazen hep diyorum keşke daha kalabalık bir aile olsaydık diye :KK68::KK68::KK68::KK68:
Güzel şeyler bunlar ama diyet olunca biraz daha zor ;) gerçi imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır dimi :KK60:

AYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

GÜNCEL. HEDEFE KALAN

oynakbasi34 oynakbasi34 85.9. ( 2.9. ) :KK73:

YENA YENA 67.2. ( 1.) :KK73:

doga3 doga3 89.7. (1.2. ) :KK73:

kittenlove kittenlove 62.4. (1,7.) :KK73:

Gulhan1 Gulhan1 60.8. ( 3,3. ) :KK73:

mavimli mavimli 80.4. (2. ) :KK73:

H helopini 67.6. (1,5. ) :KK73:

catterflym catterflym 71.3. ( 2) :KK73:

Diademe Diademe 73.8. ( 3) :KK73:

@serenalar 76.3. ( 3.6) :KK73:

Umay1907 Umay1907 62. ( 2) :KK73:

Oyyy ellerine sağlık Yenacığım böyle görünce insan daha bir gaza geliyor :KK71::KK71::KK71::KK71:
Şimdi eşime bile diyorum 14 günde sence 2.9 gidermi diye :D sıkı tutarsan tabiki gider dedi verdi çoşkuyu :KK71::KK71::KK71:

Hadi kızlar gösterelim kendimizi de mart için yine güzel hedefler koyalım ve tam gaz devam edelim

:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Banucum nasıl geçti misafir günün.? Kombinizden haber varmı.?

Perihan geçmiş olsun...

---

Bende 1 hafta yıllık izin aldım.. Sömestr nedeniyle evde kalıp evlatlarımla vakit geçireyim..
fırsat bulduğum an burayada uğrarım gelmmeden olmaz çünkü...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı :KK66:
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum :KK53: Hem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim :KK66: demez olaydım :KK48: sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler :rolleyes:
Felaket bir araba ve insan kalabalığı :KK57:
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik :KK57: dedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi :KK70:

Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık :KK66: öncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap :KK53:
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı :KK70: :KK70: :KK70: kitap kurtlarım benim :KK68::KK68::KK68::KK68:

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de :KK66: Gitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm :KK66:
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim :KK66: tabi şimdi keyif kahvemi içiyorum sizlere bakarken :KK66:
Son ara öğünü yapınca sizlerede menümü yazarim nasılsa :KK66:

Kuzum sana geçmiş olsun :KK66: Paşayada nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim :KK68: İyiki doğmuş :KK68:
Dediğin gibi yarından itibaren de çok sıkı tutyoruz ikimizde :KK66:

Leslie yapanda vardı ama bir arkadaşımız ne yazmıştı bak bende hatırlayamadım şimdi :KK43:
Gelince yazarlar nasılsa ama bak bunlarda güzele benziyor ;

Bak bunu bir kaç kere ben yapmıştım da 15 dakika ancak dayandım ve su gibi olmuştum :KK70:

Afiyat olsun canım çok geç yememişsindir Sütlaçıda zaten :KK66: bol bol eksiler gelsin kuzulara süt olsun :KK66:

Tamamdır Gültenciğim inşallah uzun bir süre doğum günleri derdi de olmaz diyeceğim ama maşallah aile kalabalık :KK68: gerçi bende bazen hep diyorum keşke daha kalabalık bir aile olsaydık diye :KK68::KK68::KK68::KK68:
Güzel şeyler bunlar ama diyet olunca biraz daha zor :KK66: gerçi imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır dimi :KK60:

Sagol canim ..kalabalik aile bir yönden güzel ama cokta zorluklarida var...canlari sagolsun..Allahim evlatlarimizla sinamasin bizleri..hayirli uzun ömürler versin iyi insanlarlan karsilastirsin yavrularimizi...şubat ayina kadar dogum günü yok banu:-)tam hedef günümüzde 21 yaşindaki kizimin dogum günü var..yani 03.02.de....o güne kadar en azindan çok dikkat edeyim..

Back
X