Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kesinlikle Hatice haklı kızlar hepimiz başta ben olmak üzere toplanmamiz lazım :KK66:
Yarın da biraz yogunlugum var ama pazar itibaren hepimiz her gün 5 mesaj kuralını başta olmak üzere tüm kurallara uyacagiz; )

Menüler bildirilecek
Yapılıyorsa sporlar bildirilecek ve cumaya kadar herkes suyunu yeterli içip kacamaksiz devam edecek :KK66:

Devamsızlık istemiyorum artık acil bir durum olmadığı sürece :KK66:
Kaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür internet de düzelir motivasyon da yükseldi ;)
Bu sabah erkenden uyanıp keyif kahvemi ilik suyum içtim birazdan da kahvaltimi yapıp küçük kuzuyu yuzme için hazirlayacagim ;)
listeye uygun eksiklerimi bugün inşallah akşam üzere alacağım o yüzden bu sabah artık sağlıklı önceki listelerimdeki kahvaltilardan birini yapacağım ;)

Öğleden sonra küçük gorumcemde mevlüt var ama orada da kacamaksiz devam edeceğim inşallah ;)
Bu haftaki listemde hoşuma gitti inşallah harfiyen uyarak devam edeceğim ♡♡♡

Çok mutsuzum çünkü yapamıyorum Nasıl motive olacağım bilmiyorum...

Tamam hergün gelicem ama şuan çok isteksizim napıcam bilmiyorummmm

Canım biz burada toplanabilir emin ol o sinerji bizi daha da motive edecektir ;)

Ay evet yaa. İnanın hepte aklımda ama anlamadığım bir yoğunluk . Başımı kasiyacak zamanım yok. Ama bu hafta burdayım

Maalesef hepimize o dert var 24 saat yetmiyor sanki ama inan güne 1 saat erken başlayınca bile daha rahat oluyor ;)

Gecen haftaki kilomu unuttum belki unutasım gelmiştirrrr :kk77: offf napcam ben hiç diyet içimden gelmiyoooo :bicak: bugünkü kilom 103.5 :hasta:

İnşallah önümüzdeki hafta çok daha asagisini göreceksin canım sadece inan ♡

İnşallah ya, ama birazda bebekten dolayi benim olmuyor. Ama şartları zorlayip burda olmaya çalışacağım .

Bebisi olanların her An burada olmasını bekleyeceğiz zaten ama cepten 2 dakikamizi almıyor ;) baştan zor geliyor ama insan alışıyor ;)

Haklisiniz kizlar iyice dagildik burdan.. şikayet ediliyo ama kimsede elini taşin altina koyduğu yok..şikayet var faliyet yok..iyice motivasyonumuz düştü...:KK34:

Eeeee bu durumda bizler başta elimizi taşın altına koyalım ki örnek olalım ;)
Né demişler İmam osurursa Cemaat miçar :D :D :D

Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın

Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim

Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim

Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin

Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre :KK66:)

Kesinlikle hepimiz en azından menu paylaşımını eksiksiz yapıp birbirimizi denetlersek daha güzel devam ederiz ;)

Kaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.

Kuzu senin durumunda zaten her gün gelmen beklenecek o konuda sıkıntı yok ;) iznede ayrıldı ama Kilo almadan devam edeceğine söz ver ;) Yoğunluğun ve tasinma faslı tamamen bitince hoş sohbete de olsa gelirsin nasılsa ♡♡♡♡♡

@yst38 geçmiş olsun canım. Önlemini al ilerlemeden. .

Gideceğin diyetisyen bariatrik diyetisyen dimi durumumu biliyordur.?

oynakbasi34 oynakbasi34 canım yeni listen sana bu hafta eksi ikii getirir inş ...

@perihan00 başağrın nasıl oldu .?

mavimli mavimli kolaylıklar diliyorum...

Ve diğer arkadaşlar sevgiler saygilar daha bir çok şey :))

herkese günaydııın nasılsınız kızlar diyetler nasıl gidiyor . iznimin resmi olarak ilk haftasıydı bu cuma . izne ayrılmakta akıllık etmişim bu iki hafta o kadar yorucu yoğun stresli ve kötüydü ki eve gelip ağladığım akşamlar oldu bıkkınlıktan :( neyse ki bu haftayı da atlataym inşallah daha az yoğun olucam diye umut ediyorum . bu tatil sürecindeki amacım da sabit kalmaktı o yüzden diyet yapmadım her şeyden yedim extraya kaçmadan tabi artı olmamak için . eğer yoğunluğum çok olmazsa izin de bile olsam paylaşım yapmaya çalışıcam ;diyet spor .ben zaten paylaşım yapamıcağımı bildiğim için izine ayrılmıştım.

herkese günaydııın nasılsınız kızlar diyetler nasıl gidiyor . iznimin resmi olarak ilk haftasıydı bu cuma . izne ayrılmakta akıllık etmişim bu iki hafta o kadar yorucu yoğun stresli ve kötüydü ki eve gelip ağladığım akşamlar oldu bıkkınlıktan :KK43: neyse ki bu haftayı da atlataym inşallah daha az yoğun olucam diye umut ediyorum . bu tatil sürecindeki amacım da sabit kalmaktı o yüzden diyet yapmadım her şeyden yedim extraya kaçmadan tabi artı olmamak için . eğer yoğunluğum çok olmazsa izin de bile olsam paylaşım yapmaya çalışıcam ;diyet spor .ben zaten paylaşım yapamıcağımı bildiğim için izine ayrılmıştım.

Kolay gelsin canım.
Sen akıllı kızsın almazsin kilo eminim..

günaydınn yenacım mezun olmuşşsun tebrik ederimmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73: ne güzel başlangıç kilon kaçtı senin bir de nasıl hissediyorsun kendini :)

65 le mezun oldum..
Aslında hedefim 60 idi sonradan fikrimi değiştirdim. Koruma evresinde yavaş yavaş ta olsa 60 olurum umarım. .

65 le mezun oldum..
Aslında hedefim 60 idi sonradan fikrimi değiştirdim. Koruma evresinde yavaş yavaş ta olsa 60 olurum umarım. .
ben kendimi koruma evresine aldım gibi yaptım yavaş ta olsa o süreçte de veriliyo cidden kilo dikkat edince ama mesela diyet yaptığım zamankinden daha çok yedim tabi bazı canımın çektiği şeylerden de ama diğer günler dengeleyince gidiyor bir şekilde

ben kendimi koruma evresine aldım gibi yaptım yavaş ta olsa o süreçte de veriliyo cidden kilo dikkat edince ama mesela diyet yaptığım zamankinden daha çok yedim tabi bazı canımın çektiği şeylerden de ama diğer günler dengeleyince gidiyor bir şekilde

Senin boyun kaç .?
Ne güzel kilo vermişsin. .

Back
X