Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür internet de düzelir motivasyon da yükseldi
Bu sabah erkenden uyanıp keyif kahvemi ilik suyum içtim birazdan da kahvaltimi yapıp küçük kuzuyu yuzme için hazirlayacagim

listeye uygun eksiklerimi bugün inşallah akşam üzere alacağım o yüzden bu sabah artık sağlıklı önceki listelerimdeki kahvaltilardan birini yapacağım
Öğleden sonra küçük gorumcemde mevlüt var ama orada da kacamaksiz devam edeceğim inşallah

Bu haftaki listemde hoşuma gitti inşallah harfiyen uyarak devam edeceğim ♡♡♡
Çok mutsuzum çünkü yapamıyorum Nasıl motive olacağım bilmiyorum...
Tamam hergün gelicem ama şuan çok isteksizim napıcam bilmiyorummmm
Canım biz burada toplanabilir emin ol o sinerji bizi daha da motive edecektir
Ay evet yaa. İnanın hepte aklımda ama anlamadığım bir yoğunluk . Başımı kasiyacak zamanım yok. Ama bu hafta burdayım
Maalesef hepimize o dert var 24 saat yetmiyor sanki ama inan güne 1 saat erken başlayınca bile daha rahat oluyor
Gecen haftaki kilomu unuttum belki unutasım gelmiştirrrr

offf napcam ben hiç diyet içimden gelmiyoooo

bugünkü kilom 103.5
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha asagisini göreceksin canım sadece inan ♡
İnşallah ya, ama birazda bebekten dolayi benim olmuyor. Ama şartları zorlayip burda olmaya çalışacağım .
Bebisi olanların her An burada olmasını bekleyeceğiz zaten ama cepten 2 dakikamizi almıyor

baştan zor geliyor ama insan alışıyor
Haklisiniz kizlar iyice dagildik burdan.. şikayet ediliyo ama kimsede elini taşin altina koyduğu yok..şikayet var faliyet yok..iyice motivasyonumuz düştü...
Eeeee bu durumda bizler başta elimizi taşın altına koyalım ki örnek olalım

Né demişler İmam osurursa Cemaat miçar
Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın
Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim
Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim
Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin
Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre

)
Kesinlikle hepimiz en azından menu paylaşımını eksiksiz yapıp birbirimizi denetlersek daha güzel devam ederiz
Kaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.
Kuzu senin durumunda zaten her gün gelmen beklenecek o konuda sıkıntı yok

iznede ayrıldı ama Kilo almadan devam edeceğine söz ver

Yoğunluğun ve tasinma faslı tamamen bitince hoş sohbete de olsa gelirsin nasılsa ♡♡♡♡♡