- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Dün giremedim bir daha fırsatım olmadı. Evet izne ayrılmak istiyorum. Bu ilk iznim olacak. İnşallah sonuncusu da olur.canım sen izne ayrılmak istediğine eminmisin ve bu 1.izin hakkın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün giremedim bir daha fırsatım olmadı. Evet izne ayrılmak istiyorum. Bu ilk iznim olacak. İnşallah sonuncusu da olur.canım sen izne ayrılmak istediğine eminmisin ve bu 1.izin hakkın mı?
Kaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.Kesinlikle Hatice haklı kızlar hepimiz başta ben olmak üzere toplanmamiz lazım
Yarın da biraz yogunlugum var ama pazar itibaren hepimiz her gün 5 mesaj kuralını başta olmak üzere tüm kurallara uyacagiz; )
Menüler bildirilecek
Yapılıyorsa sporlar bildirilecek ve cumaya kadar herkes suyunu yeterli içip kacamaksiz devam edecek
Devamsızlık istemiyorum artık acil bir durum olmadığı sürece![]()
Çok mutsuzum çünkü yapamıyorum Nasıl motive olacağım bilmiyorum...
Tamam hergün gelicem ama şuan çok isteksizim napıcam bilmiyorummmm
Ay evet yaa. İnanın hepte aklımda ama anlamadığım bir yoğunluk . Başımı kasiyacak zamanım yok. Ama bu hafta burdayım
Gecen haftaki kilomu unuttum belki unutasım gelmiştirrrrofff napcam ben hiç diyet içimden gelmiyoooo
bugünkü kilom 103.5
![]()
İnşallah ya, ama birazda bebekten dolayi benim olmuyor. Ama şartları zorlayip burda olmaya çalışacağım .
Haklisiniz kizlar iyice dagildik burdan.. şikayet ediliyo ama kimsede elini taşin altina koyduğu yok..şikayet var faliyet yok..iyice motivasyonumuz düştü...![]()
Hepimizin bir ev is düzeni olabilir ama lütfen menülere herkes yorum yapsın
Spor yok mu diye birbirimizi ikaz edelim
Kızlar yaza az kaldı en önemlisi sağlığımız için verelim
Kilolarimiz bizi olduğumuzdan yaşlı gostermisin
Ben yarindan itibaren herkesin pesindeyim ona göre)
Kaptanım ve sevgili grup arkadaşlarım iki haftalık bir taşınma süreci geçirdim ve şimdi annemdeyim belki bir ay kadar. Kendi adıma çok yorucu yıpratıcı zamanlardı iki bebiş ve onca kolileme. Ben stresli olunca yiyen grubundanım malesef kilo aldım. Biraz toparlanmam gerekiyor. Eşim de yurtdışında bana yardımcı olamıyor. Grubumuzda da şu sıralar motivasyon düşük sanki. Ben bir türlü motive olamadım son zamanlar anlayacağınız. Kaptanım dinlenip, motive ruhumu bezenip döneceğim.
Veee Günaydınnnnnnn
günaydınn yenacım mezun olmuşşsun tebrik ederimmmGünaydın
Mutlu haftasonları![]()
herkese günaydııın nasılsınız kızlar diyetler nasıl gidiyor . iznimin resmi olarak ilk haftasıydı bu cuma . izne ayrılmakta akıllık etmişim bu iki hafta o kadar yorucu yoğun stresli ve kötüydü ki eve gelip ağladığım akşamlar oldu bıkkınlıktanneyse ki bu haftayı da atlataym inşallah daha az yoğun olucam diye umut ediyorum . bu tatil sürecindeki amacım da sabit kalmaktı o yüzden diyet yapmadım her şeyden yedim extraya kaçmadan tabi artı olmamak için . eğer yoğunluğum çok olmazsa izin de bile olsam paylaşım yapmaya çalışıcam ;diyet spor .ben zaten paylaşım yapamıcağımı bildiğim için izine ayrılmıştım.
günaydıın ben o sırada sitedeydim ama geçmişi okumaya çalışırken kaçırmışım güzmden seni :)Veee Günaydınnnnnnn
günaydınn yenacım mezun olmuşşsun tebrik ederimmmne güzel başlangıç kilon kaçtı senin bir de nasıl hissediyorsun kendini :)
onu da yazcaktım unutmuşum tartıldım sabah 61.2 çıktım eksi bile çok şükür :)Kolay gelsin canım.
Sen akıllı kızsın almazsin kilo eminim..
ben kendimi koruma evresine aldım gibi yaptım yavaş ta olsa o süreçte de veriliyo cidden kilo dikkat edince ama mesela diyet yaptığım zamankinden daha çok yedim tabi bazı canımın çektiği şeylerden de ama diğer günler dengeleyince gidiyor bir şekilde65 le mezun oldum..
Aslında hedefim 60 idi sonradan fikrimi değiştirdim. Koruma evresinde yavaş yavaş ta olsa 60 olurum umarım. .
ben kendimi koruma evresine aldım gibi yaptım yavaş ta olsa o süreçte de veriliyo cidden kilo dikkat edince ama mesela diyet yaptığım zamankinden daha çok yedim tabi bazı canımın çektiği şeylerden de ama diğer günler dengeleyince gidiyor bir şekilde
165 im benSenin boyun kaç .?
Ne güzel kilo vermişsin. .