Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu mu acaba kizlar
Bende farklı bir diyet deniyim dedim. Ama sebze olmayınca et agirlikla oldu
Eki Görüntüle 2114911
Neden böyle durumlar oluyor cözemedim..alip veremedikleri nedir.. bizde etkileniyoruz yarişmaci olarak ister istemez bu tür gerginliklerdenKızlar uyumadan bakayım bi dedim yeni gördüm 7takim açılmış sevindim
Lakin 9takim grubu kapatmaya karar vermişler üzüldüm yarın buralar yine gergin olacak galiba
Ben anlamadım ya iki takım arasında mı olmuş tatsızlık? 7. Takım kapatılınca üzülmüştüm ama şimdi açıldı ne güzel ama 9. kendini kapatıyor şok oldumCok şey yazmak isterdim ama yeterince buranin tadi kacti..daha fazla kacmasin...bakalim daha neler olacak
Kızlar uyumadan bakayım bi dedim yeni gördüm 7takim açılmış sevindim
Lakin 9takim grubu kapatmaya karar vermişler üzüldüm yarın buralar yine gergin olacak galiba
Neden böyle durumlar oluyor cözemedim..alip veremedikleri nedir.. bizde etkileniyoruz yarişmaci olarak ister istemez bu tür gerginliklerden![]()
Gunaydin hanimlar gunun ilk bildirimi benden gelsin insallah haftaya bol eksili bir bildirim yaparimyukleyebildim mi bilmiyorum zaten su anda eksi de degilim ilk bildirimim kilom 124.400![]()
Ben resim yukleyemedim nasil yapiyoruz bana bi anlatin nolur![]()
GunGünay bende bildirim yapayım heveslendim 76.8 dün 77.7
Gunaydin kizlar :)
Takimlar neden kapaniyor ki sonucta diyet grubu nasil bir gerginlik olabilir anlayamadim :/
Benim de bir heves guncel kilom 71.3 (dun aksam tarti once 69.9 sonra 72.9 cikartinca bi afalladim ama su an dogru) hedef kilom 55 hatta belki gaza gelirsem 52 :)
Simdiden basarilar :)
Diyetle ilgili bahsettigini hususlari tekrar gozden gecirecegim :)
Günaydıııııın herkese izindeyim ama bildirim yapayım. 79.7