Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

20180222_204223.webp

Son düzenleme:
Sağ olun kızlar ;) bende nedense sayfa hata veriyordu :(

Oldu mu acaba kizlar
Bende farklı bir diyet deniyim dedim. Ama sebze olmayınca et agirlikla oldu
Eki Görüntüle 2114911

Buda güzele benziyor yanliz Form bisküvi yerine kayısı yada başka sağlıklı bir şey eklenirse tam süper olur ;)

Kızlar uyumadan bakayım bi dedim yeni gördüm 7takim açılmış sevindim

Lakin 9takim grubu kapatmaya karar vermişler üzüldüm yarın buralar yine gergin olacak galiba

Lakin 9takim grubu kapatmaya karar vermişler üzüldüm yarın buralar yine gergin olacak galiba
Neden böyle durumlar oluyor cözemedim..alip veremedikleri nedir.. bizde etkileniyoruz yarişmaci olarak ister istemez bu tür gerginliklerden :KK67:

Cok şey yazmak isterdim ama yeterince buranin tadi kacti..daha fazla kacmasin.:KK62:..bakalim daha neler olacak

Cok şey yazmak isterdim ama yeterince buranin tadi kacti..daha fazla kacmasin.:KK62:..bakalim daha neler olacak
Ben anlamadım ya iki takım arasında mı olmuş tatsızlık? 7. Takım kapatılınca üzülmüştüm ama şimdi açıldı ne güzel ama 9. kendini kapatıyor şok oldum :KK57: hem de 7. Takımdakiler geri geldi diye. Hiçbir şey anlamadım. Anladığım tek şey çok büyük sorunlar olmuş herhalde üzücü ve düşündürücü. Yönetime çok iş düşüyor bu kırgınlıklar nasıl geçer bilmem.
Aman kızlar bize nazar değmesin şunu şuraya iliştireyim gece gece :nazar::nazar: hepiniz öpüldünüz yarın güzel bir bildirim günü olur inşallah. :KK200:

Gunaydin hanimlar gunun ilk bildirimi benden gelsin insallah haftaya bol eksili bir bildirim yaparim
yukleyebildim mi bilmiyorum zaten su anda eksi de degilim ilk bildirimim kilom 124.400

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:

Şükür bu sabahda erkenden uyanabildim :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnn

İnşallah bugün herkes bol bol eksiler görür tartıda :21:

Bende gördüm canım ;) Olayları tırmandırmaktan başka bir şey değil bana göre öyle bir karar :KK20:
Ne güzel işte açılmışsa açılmış takım ;) tam huzurla devam ederken diğer takımın onlar varsa biz yokuz demesi bana göre yanlış ;)
Zaten dayanamadım paylaşım alanında fikrimi kırıcı olmadan belirttim :KK48:

Neden böyle durumlar oluyor cözemedim..alip veremedikleri nedir.. bizde etkileniyoruz yarişmaci olarak ister istemez bu tür gerginliklerden :KK67:

Hayır Gültenciğim bu kez bizi etkilemesine izin vermiyoruz :KK60:
Tatsızlık tabiki olsun istemeyiz, belki o takımların tavırları hoşumuza gitmeyedebilir ama herkes herkesle muhattap olmak zorunda da değil sonuçta ;) hani 9. takımın bu şekilde yapması beni şaşırttı açıkçası :(
İnşallah gereken huzuru sağlar yöneticiler ;) bu kez hiç bir takımdan yana olupda karışma durumum olmayacak benimde ;) herkes yerinde huzurlu olsun diyip biz önümüze bakalım :KK68:

Gunaydin hanimlar gunun ilk bildirimi benden gelsin insallah haftaya bol eksili bir bildirim yaparim
yukleyebildim mi bilmiyorum zaten su anda eksi de degilim ilk bildirimim kilom 124.400

Günaydın canım ;)
İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda :KK60:

Ben resim yukleyemedim nasil yapiyoruz bana bi anlatin nolur:dua::KK36:

Bu mesaj yazdığımız bölümde dosya yükle butonu var ona tıklayarak devam ediyorsun ;) hangi resmi istiyorsan işaretleyip yükleye basıyorsun ( cepten biraz ağır olabiliyor yada bazen dosya büyük geldi diye yüklememiyor ;) öyle bir durumda çektiğin resmin sadece ekran görüntüsünü tekrar alıp o ekran görüntüsünü yüklemeyi dene ;) )

Diger duruma gelince bugune kadar hicbhi takım iyi yada kötü etkilemedi bizi. Biz bizi biliriz. Durmak yok uzun bir yol var.

Gunaydin kizlar :)

Takimlar neden kapaniyor ki sonucta diyet grubu nasil bir gerginlik olabilir anlayamadim :/

Benim de bir heves guncel kilom 71.3 (dun aksam tarti once 69.9 sonra 72.9 cikartinca bi afalladim ama su an dogru :p ) hedef kilom 55 hatta belki gaza gelirsem 52 :)

Simdiden basarilar :)

Diyetle ilgili bahsettigini hususlari tekrar gozden gecirecegim :)

GunGünay bende bildirim yapayım heveslendim 76.8 dün 77.7

Günaydın canım ;) hadi bakalım inşallah hep daha aşağıları görürüz bundan sonrada ;)

Gunaydin kizlar :)

Takimlar neden kapaniyor ki sonucta diyet grubu nasil bir gerginlik olabilir anlayamadim :/

Benim de bir heves guncel kilom 71.3 (dun aksam tarti once 69.9 sonra 72.9 cikartinca bi afalladim ama su an dogru :p ) hedef kilom 55 hatta belki gaza gelirsem 52 :)

Simdiden basarilar :)

Diyetle ilgili bahsettigini hususlari tekrar gozden gecirecegim :)

Sanada Günaydın canım ;)
İnşallah sende bir sonraki haftaya daha güzel rakamlar görürsün ;) hadi gazamız mübarek olsun :D

Bu arada maalesef geçmişte iki takım arasında dereceyle ilgili bir kaç kere laf dalaşı oldu ( daha doğrusu normalde hep birinci olan takım şakasına ikinci oldukları hafta sayemizde birinci oldular diye kendi takım içinde yazışmalar yaptılar hani biz bu hafta sıkı tutsaydık onlar birinci olamazdı hesabı ve birinci takımdan birileri bunu okuyunca çok daha olaylar büyüdü yönetime kadar uzadı :( bir takımdaki üyeler alaycı uslüpden dolayı ceza almıştı olaylar büyüyünce takım kapandı geçen hafta :( dün o takım açılınca bu seferde diğer takım adil değil bu durum diye kendi takımını tepki olsun diye kapatmak istedi :( )
Yani anlayacağın Brezilya dizisine döndü olay ama eminim Yöneticiler onuda halleder ;) bizlik bir durum yok ve bizi etkilemesine müsaade etmiyoruz artık ;)

Günaydıııııın herkese izindeyim ama bildirim yapayım. 79.7

Sanada Günaydın canım ;) Süper demekki geçen haftanın ödemleri gitmiş ;) hadi bakalım bir sonraki haftayı iple çekiyorum ;) bakalım o zaman nasıl güzel bir rakam göreceksin ;)

Hayirli cumalar arkadaslar...insallah bugün güzel bir gün olur.:KK68:...bende birazdan tartilip bildirimimi yapcam..
Banucum üzülüyiruz ister ustemez burda takim olarak ..kac yildir beraber yariştik...böyle tatsizlilar olunca üzülüyoruz...neyse yapacak birsey yok...busefer dedigin gibi etkilenmeyelim gecen hafta 2.notayi almiştik ..motivasyonumuz düşmüştü..bugün umarim güzel bir yüzdemiz olur..

Back
X