- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Abla senin hesabın ismi ne benim inst var kizlar sizlerinki varmi isminizi deyin istek atim
İG hesabım Bnykknclk diye geçiyor

Dileyen herkes ekleyebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla senin hesabın ismi ne benim inst var kizlar sizlerinki varmi isminizi deyin istek atim
düşünmüştüm cevremde kütüphane bile araştırdım ama bulamadim ee kitap alacak para yok diyemem ama ihtiyaçlar fazla olunca kitaba para harcayamıyorum malesefKızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum![]()
Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim
Kitap okuma etkinliği
Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz
Ne dersiniz
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruzisteyen katılabilir
ben yarın başlıyorum
sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım
![]()
Eki Görüntüle 2117855
Bu da benim before after resmim olsun, her iki resim arasindaki kilo farki 18 :) soldaki fotoda 36 bedenim, sagdakinde ise 42
Daha once basarmistim yine basarabilirim
Bu arada ablacimoynakbasi34 sen ne tatliymissin kesinlikle kilo vermeye devam genclesmissin resmen :)
Çok teşekkür ederim canıminşallah çok daha zayıf hallerimi de paylaşmak nasip olur burada
Bu arada maşallahın var ve eminim dahasıda gelecek bundan sonra![]()
Saol ablacim, bakiyorum da kolum simdikinin yarisi, eskiden iki bacagimin girecegi yere simdi tek bacagim anca giriyo, bir an once spora da baslayacagim acayip gaza geldim :) hatta kendime kilo hedefi degil de şoyle bi hedef koydum olur mu ki acep?
1.hedef iki ay sonra gorumcemin dugune kadar 62ye dusmeye calismak
2.heded oglusumun 1.yas gunune kadar 52 kiloya dusup fit bir anne olmak :)
Kizlar grupta birsuru arkadaş var tanışalım ki kaynasalim
Kızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum![]()
Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim
Kitap okuma etkinliği
Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz
Ne dersiniz
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruzisteyen katılabilir
ben yarın başlıyorum
sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım
![]()
Istek attim abla ben
Eki Görüntüle 2117855
Bu da benim before after resmim olsun, her iki resim arasindaki kilo farki 18 :) soldaki fotoda 36 bedenim, sagdakinde ise 42
Daha once basarmistim yine basarabilirim
Bu arada ablacimoynakbasi34 sen ne tatliymissin kesinlikle kilo vermeye devam genclesmissin resmen :)
Çok güzel ..uygulayalim biz de..
Canim ben banuda ekliyim. Kendi ismim ve soyismimle.
Kiz sen hic ismini ve soyismini demedin ki bana seni ve isilduruyu nicki ile tanıyordum özelden atsana ismini istek atim
Kaptanım ben takıma dönemiyor muyum bugün?***8. Takım 559.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / / / % )
helopini ( 65,9 / / /% )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %
Kaptanım ben takıma dönemiyor muyum bugün?