• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Abla senin hesabın ismi ne benim inst var kizlar sizlerinki varmi isminizi deyin istek atim

İG hesabım Bnykknclk diye geçiyor :KK48: Yediklerimi de resimli paylaşıyorum genelde ;) diyet hesaplarını takip edince insan daha çok motive oluyor ve ne yesem derdi kalmıyor ;)

Dileyen herkes ekleyebilir :KK68:

Ben bunu nezamandir
Kızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum :KK66:

Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim :KK66:

Kitap okuma etkinliği :21::21::21:

Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar :KK68:
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz :KK28:

Ne dersiniz :KK64:
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruz :KK66: isteyen katılabilir :KK66: ben yarın başlıyorum :KK66: sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım :KK43:
düşünmüştüm cevremde kütüphane bile araştırdım ama bulamadim ee kitap alacak para yok diyemem ama ihtiyaçlar fazla olunca kitaba para harcayamıyorum malesef

IMG_20180301_234813_895.webp
Bu da benim before after resmim olsun, her iki resim arasindaki kilo farki 18 :) soldaki fotoda 36 bedenim, sagdakinde ise 42 :(
Daha once basarmistim yine basarabilirim :KK55:

Bu arada ablacim oynakbasi34 oynakbasi34 sen ne tatliymissin kesinlikle kilo vermeye devam genclesmissin resmen :)

Eki Görüntüle 2117855
Bu da benim before after resmim olsun, her iki resim arasindaki kilo farki 18 :) soldaki fotoda 36 bedenim, sagdakinde ise 42 :KK43:

Bu arada ablacim oynakbasi34 oynakbasi34 sen ne tatliymissin kesinlikle kilo vermeye devam genclesmissin resmen :)

Çok teşekkür ederim canım ;) inşallah çok daha zayıf hallerimi de paylaşmak nasip olur burada :21::21::21::21:

Bu arada maşallahın var ve eminim dahasıda gelecek bundan sonra ;)

Çok teşekkür ederim canım :KK66: inşallah çok daha zayıf hallerimi de paylaşmak nasip olur burada :21::21::21::21:

Bu arada maşallahın var ve eminim dahasıda gelecek bundan sonra :KK66:

Saol ablacim, bakiyorum da kolum simdikinin yarisi, eskiden iki bacagimin girecegi yere simdi tek bacagim anca giriyo, bir an once spora da baslayacagim acayip gaza geldim :) hatta kendime kilo hedefi degil de şoyle bi hedef koydum olur mu ki acep?
1.hedef iki ay sonra gorumcemin dugune kadar 62ye dusmeye calismak
2.heded oglusumun 1.yas gunune kadar 52 kiloya dusup fit bir anne olmak :)

Ben aygul 27 yaşındayım bir kizim var doğum kilolarım 84 bulmuştu gruba katıldım 3 ay dolmadan 71 kiloya indim kendi rızamla mezun oldum gecen sene simdi 74/75 arasıyım hedeftim 69 kilo olmaz daha fazla inmek istemiyorum

Sizlerde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olir

Kuzular geç oldu bana müsaade :KK3:
Sabah erkenden kalkıp kuzuyu okula göndereceğim yine ;)

Sizlerde çok geçe kalmayın malum erken kalkan yol alır :21:

Allaha emanet olun :KK36:
Sabah erkenden damlarım nasılsa yine ;)

Saol ablacim, bakiyorum da kolum simdikinin yarisi, eskiden iki bacagimin girecegi yere simdi tek bacagim anca giriyo, bir an once spora da baslayacagim acayip gaza geldim :) hatta kendime kilo hedefi degil de şoyle bi hedef koydum olur mu ki acep?
1.hedef iki ay sonra gorumcemin dugune kadar 62ye dusmeye calismak
2.heded oglusumun 1.yas gunune kadar 52 kiloya dusup fit bir anne olmak :)

Kesinlikle başarabilirsin canım yeterki azimle devam et beslenmene ;)

Kizlar grupta birsuru arkadaş var tanışalım ki kaynasalim

Ben kaçıyorum canım ;) sabah kızlar gelir tahminimce ;) o zaman daha güzel sohbet olur yada sen kendini tanıt sabah kızlar gelince cevap verir kendilerinide tanıtırlar ;)

Kızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum :KK66:

Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim :KK66:

Kitap okuma etkinliği :21::21::21:

Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar :KK68:
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz :KK28:

Ne dersiniz :KK64:
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruz :KK66: isteyen katılabilir :KK66: ben yarın başlıyorum :KK66: sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım :KK43:

Çok güzel ..uygulayalim biz de..

Istek attim abla ben

Canim ben banuda ekliyim. Kendi ismim ve soyismimle.

Eki Görüntüle 2117855
Bu da benim before after resmim olsun, her iki resim arasindaki kilo farki 18 :) soldaki fotoda 36 bedenim, sagdakinde ise 42 :KK43:

Nasıl da fark etmiş. Sahanesin. .
Hedef kilon kaç. ?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Hayırlı cumalar :KK68:

Bugün malum bildirim günü ve inşallah herkes bol bol eksilerle döner :21: Diyetisyen kontrolüm var bugün bakalım orada ne göreceğim tartıda ;)
Hemen aklımdayken listemizi de düzenleyip buraya atayım tabi önce keyif kahvem :KK68:

***8. Takım 559.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / / / % )
helopini ( 65,9 / / /% )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

***8. Takım 559.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / / / % )
helopini ( 65,9 / / /% )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %
Kaptanım ben takıma dönemiyor muyum bugün?

günaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artık :KK43: Bugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
geçen hafta: 65,9
Güncel: 65,1
giden: 800 gr

Back
X