• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ..:KK200:..bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.

Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..:KK73:

günaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artık :KK43: Bugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
geçen hafta: 65,9
Güncel: 65,1
giden: 800 gr
Günaydin hayirli cumalar..bence cok güzel bir sonuc...bende busefer daha rahat yaptim bu diyeti bendede 0.9 gr gitmiş...sonuctan memnunum..ama dedigin gibi kabizlik sorunun var onu ihmal etme :KK66:

Kaptanım ben takıma dönemiyor muyum bugün?

Cezalısın olmaz. :KK53::KK53:

günaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artık :KK43: Bugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.

Gayet iyi bir sonuç.
Fakat kabizligina bir çözüm bulman gerek .. beslenmene bağlıyorum ben.
Bir de proboyotik almanı tavsiye ederim.

YENA YENA hedefim 55-52 arasinda olmak :) daha ince dukan ve leslie ile basarmistim ama o zaman cocuk yoktu tabi :KK70:

Kilo bildirimi kilo bildirimi :nazar:
68.6 :oha:
Tam tamina iki kilo:KK45:

Ahhj keske spor yapabilsem:KK51:

Dukanda çok etkili incelmede karbinhidrat alinmadigindan. Fakat o tip formül diyetler bırakıldığın da kisa sürede geri geliyor İşte. .o yüzden surekliligi olan sağlıklı beslenmeyi ve hareketi yaşam biçimi edinmeliyiz. ..

Hayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ..:KK200:..bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.

Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9

Günden güne eriyordu.:nazar::halay::halay:

Canım bence çok güzel bir sonuç sonuçta kilon artık çok değil ve kabızlığımda var diyorsun ;)
Kabızlık için bol bol su iç canım hatta mümkünse biraz sıcağa yakın iç ki bağırsakları yumuşatsın ;)

YENA YENA hedefim 55-52 arasinda olmak :) daha ince dukan ve leslie ile basarmistim ama o zaman cocuk yoktu tabi :KK70:

Kilo bildirimi kilo bildirimi :nazar:
68.6 :oha:
Tam tamina iki kilo:KK45:

Ahhj keske spor yapabilsem:KK51:

:KK71::KK71::KK71::KK71:Süpersin canım
Tebrik ederimmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9:
Sen bu hızla devam edersen çok çabuk hedefine ulaşırsın canım eminim :KK60:

Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9

Harikasın canım yine her zamanki gibi :KK9::KK9::KK9:

Haftaya mezun olursun bence :21:

5te 5 diyeti nedir kizlar

Canım nette 5 günde 5 kg diyeti diye geçiyor :KK66: 5 gün boyunca her gün bir çeşit yiyorsun ama sınır yok :KK66: ödem için ve metabolizmayı şaşırtmak için arada yapıyor kızlar :KK66: bende eskiden çok güzel sonuçlar görmüştüm bu diyetle :KK66: Hee tabi şok diyet olarak geçtiği için devamlı yapılmasını pek istemiyoruz :KK66: sonrasında da dikkatli beslenince geri gelmiyor verilenler :KK66:

***8. Takım 559.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )
helopini ( 65,9 / 65,1 / 0,8 / 1,21 % )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı

MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

mavimli mavimli canım yaa paylaşım alanına sordum emin olmak için ama ancak bir sonraki hafta dahil olabiliyormuşsun :KK53:
Çok güzel eksiler gördün ve eminim haftaya bomba gibi listeye dönüşün olacak ama ondan sonra kesinlikle çok uzun süre izin yok :KK60:

Umay1907 Umay1907 Canım sanırım çok fazla yoğunluğun var uğrayamıyorsun ;) geçen haftada bildirim yapmadın o yüzden direk bildirimsiz izne ayırayım dedim ama eğer gelirsen düzeltme yapıp artık önceki hafta bildirim yapmadığın için yüzden bölünecek ;)

Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Tebrik ediyorum supersin abla :KK66:)

***8. Takım 559.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )
helopini ( 65,9 / 65,1 / 0,8 / 1,21 % )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı

MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %
Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin

Güzel gitmis canım kilolar eminim su kabızlık olayını çözerken haftaya 64 görmek garanti gibi ;))

Ayy kızlar ben bu 5 te 5 diyetine başlayacağım bugun

İnceledin mi netten diyeti ;)
Pek fazla zorlamıyor ;) diyette yağsız tuzsuz diyor ama çok az ekleyebilirsin ;) tansiyon düşmesin diye ;) Birde mesela patates gününde soğanda ekleyip salata gibi yapabilirsin ;) sebze gününde dilediğin bir zeytinyağlı ( çok çok az ekleyip ) yapıp yiyebilirsin ;) et gününde istersen sabahdan akşama kadar sırf tavuk ızgara yada atıyorum kavurma yiyebilirsin, bir tek meyve gününde şeker oranı yüksek meyve seçme ;) ondada hatta karışık meyve salatası da yapabilirsin ;) hani tek çeşitle kalmaya gerek yok ;) istersen 4 çeşit meyve seç ( diğer günlere de geçerli tabi bu )
Yumurta gününde de haşlama yumurtayı tavsiye ederim daha uzun süre tok tutuyor ;)

Kaptanım haftaya cuma listeye dahil oluyomuyum

Canım bir sonraki hafta girebiliyorsun ;) maalesef yeni üye muamelesi yapılıyormuş yani deneme şeysi ;) en erken 2 hafta içinde listeye dahil olunabiliyor diyor o yüzden haftaya dahil edeyim seni listeye de diğer kaptanlar daşlamasın beni :D

Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin

Aslında haksızda sayılmazsın da yüreğim diskalifiye etmeye el vermiyor :( o yüzden umayı bildirimsiz izne ayırayım diye not düştüm ama eğer hepiniz bu şekilde rahatsız olursanız liste dışına çıkartırım sonuçta dediğin gibi haksızlık olmasın ;)

Kızlar aranızda bu hafta 3.cü cuma bildirimim ve beni listeye eklemeyi unuttun kaptan diyeniniz varmı :KK3:
Girip profillerinizi inceler gününüz dolduysa listeye eklerim ;)

Valla abla aklıma yattı sadeve hafif yağlı ve cok hafif tuz kullanmak sorun olurmu onu düşünüyorum cunku haşlanmış patates nasil tuzsuz yenir ki
İnceledin mi netten diyeti :KK66:
Pek fazla zorlamıyor :KK66: diyette yağsız tuzsuz diyor ama çok az ekleyebilirsin :KK66: tansiyon düşmesin diye :KK66: Birde mesela patates gününde soğanda ekleyip salata gibi yapabilirsin :KK66: sebze gününde dilediğin bir zeytinyağlı ( çok çok az ekleyip ) yapıp yiyebilirsin :KK66: et gününde istersen sabahdan akşama kadar sırf tavuk ızgara yada atıyorum kavurma yiyebilirsin, bir tek meyve gününde şeker oranı yüksek meyve seçme :KK66: ondada hatta karışık meyve salatası da yapabilirsin :KK66: hani tek çeşitle kalmaya gerek yok :KK66: istersen 4 çeşit meyve seç ( diğer günlere de geçerli tabi bu )
Yumurta gününde de haşlama yumurtayı tavsiye ederim daha uzun süre tok tutuyor :KK66:

Canım bir sonraki hafta girebiliyorsun :KK66: maalesef yeni üye muamelesi yapılıyormuş yani deneme şeysi :KK66: en erken 2 hafta içinde listeye dahil olunabiliyor diyor o yüzden haftaya dahil edeyim seni listeye de diğer kaptanlar daşlamasın beni :KK70:

Back
X