• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu uyelerinde paylasimlarini görmedim glbsbrs bu hafta bi kere yazdı galiba

Onlarında kulaklarını çektim ozelden de görüştüğüm için ama eğer bu hafta degismezse durum o zaman artık bir çaresine bakmak zorundayız haksızlık olmaması açısından ;)
Gerci diyorum ya kiyamiyorum kimseye :(

Cumleten hayirli sabahlar, hayirli cumalar....
Bugun tarti gunu oldugu icin cok heyecanliydim.
Bildirimimi yapayim hemen
Baslangic kilom: 124.400
Gecen haftaki kilom : 124.400 (zaten gecen hafta baslamistim)
Bugunki kilom : 122.00
Giden: 2.400
:KK73::KK73::KK73:

Süper otesi canım tebrikler ;)

ben de ilerde veremem heralde, suan çok fazlam var ya ondan hızlı gitti galiba :KK50:
Ne yaouyorsan bence devam et metabolizman harika isliyorken..

Cumleten hayirli sabahlar, hayirli cumalar....
Bugun tarti gunu oldugu icin cok heyecanliydim.
Bildirimimi yapayim hemen
Baslangic kilom: 124.400
Gecen haftaki kilom : 124.400 (zaten gecen hafta baslamistim)
Bugunki kilom : 122.00
Giden: 2.400
:KK73::KK73::KK73:
Harikasin canim neler yaptin bu hizla gidersen 2 3 ay icinde buyuk degisim olur

Eddoras ve Mrtmuhasebe bana bildirimlerini cepten yaptılar; ) paylaşım konusunda durumu iletecegim tekrar ve eminim onlarda daha sık geleceklerdir ;)
Bu ara ikiside çok yogunlardi ama paylaşım şart haksızlık olmaması açısından; )

***8. Takım 559.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / 87,1 / 0,4 / 0,46 % )
perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )
helopini ( 65,9 / 65,1 / 0,8 / 1,21 % )
catterflym ( 69 / 68,6/ 0,4 / 0,58 % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % ) düzenli paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu

MRTMUHASEBE ( 71,9 / 71.5/ 0.4 / 0.56 % )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / 77.5 / 0.2 / 0.25 % )
kittenlove ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,04 % ) 556. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar Umay için kararımı tereddüt etmiştim ama sabah kkya giriş yapmış bir yere yazmadan :(
Gecen cuma en Son bildirime gelmiş :(
Karar geçerlidir bu durumda

Harikasin canim tebrikler ben 1 ayda veremiyorum artik 2 kg :KK43:

Canim tebrik ediyorum yalniz giden kilo 1.1 kg oluyor 0.9kg yazmissin

Pekmez birebir canim ben ne zaman pekmezi cok yesem hemen adet olurum
Bu arada regliyken sen rahatsiz olmuyorsan egzersiz yapabilirsin ben yillardir reglimin en yogun gununde bile yaoiyorum

Tebrikler supersin

Ben de hic su icmiyorum gunde 1 2 bardak anca niye yapamiyorum bilmiyorum isyerindeyken 2 sise bitirirdim hergun sevdigimden mi hayir ama oyle bir duzen edinmistim simdi evdeyken yapamiyorum

Hosgeldin canim ozlettin kendini umarim donusun muhtesem olur tum fazla kilolar gider

Harika bir haber beter olsunlar

Supersin canim hangi sporlari yapiyorsun

Super kilo vermissin canim neler yaptin merak ettim

Olcam insallah canim tasiniyoruz diye yazamam diye dusundum bide ozel sorunlardan moralim boxuktu ama yazicam insallah
Teşekkürler cnm

***8. Takım 559.Etap***

perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )

glsbrs ( 61,9 / / / %)
kittenlove ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,04 % ) 556. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü

Perihan00 bu rakamlara gore 1.1 kg vermis

Ama benim kilolarım çoğu kalça basen ve simit bölgelerinde ben oralara yoğunluk spor yapiyorim ondan aslinda adet dönemde yapılıp yapılması kadınsal sıkıntılar tasarımı die endişeliyim cnm

Bu arada regliyken sen rahatsiz olmuyorsan egzersiz yapabilirsin ben yillardir reglimin en yogun gununde bile yaoiyorum

Tebrikler supersin

Ben de hic su icmiyorum gunde 1 2 bardak anca niye yapamiyorum bilmiyorum isyerindeyken 2 sise bitirirdim hergun sevdigimden mi hayir ama oyle bir duzen edinmistim simdi evdeyken yapamiyorum

Hosgeldin canim ozlettin kendini umarim donusun muhtesem olur tum fazla kilolar gider

Olcam insallah canim tasiniyoruz diye yazamam diye dusundum bide ozel sorunlardan moralim boxuktu ama yazicam insallah

***8. Takım 559.Etap***

perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 1.1 / 1,86 % )

glsbrs ( 61,9 / / / %)

.
Ayy kızlar ben bu 5 te 5 diyetine başlayacağım bugun
Öncelikle aramiza hoşgeldin tekrar :KK54: ..5 te 5 diyeinin ilk turuna tam uymani tavsiye ederim..5 günün sonunda ama cok iştahin açilabilir yani bu diyetlen verdigin kilolar gittiği gibi geri gelebilir..o yüzden tavsiyem bu diyeti bitirdikten sonra orda yazdiği gibi yapma...yani diyet biter bitmez istedigini yeme hemen...sana tavsiyem ..5 günün sonrasinda hurma yogurt diyetini yap 1-2 günlügüne..sabah öylen akşam 3 öğün olarak yani 1 kaze yoģurt icine 7 yurma.doğrayip .üzerinede tarcin serpiştir...iştahini kapatiyo sonra 1 tur daha yapmak istersen 5 te 5 biraz daha rahat-esnek yapmani öneririm.....yoksa zorlanirsin....

Ayy kızlar ne güzel heveslenmiştim bu 5 te 5 diyetine ama haşlama yaptim patatesleri cok hafif tutuz ve pul biber doktum iğrenç tad i ya tuzsuz yenmiyor normal bir şekilde mii versem acaba
hiç kendini zorlamana gerek yok...az tuz sirke veya limon...az zeytinyaģ maydanoz kurusoģanla patates salatasi yap bence:KK66:

Ayy kızlar ne güzel heveslenmiştim bu 5 te 5 diyetine ama haşlama yaptim patatesleri cok hafif tutuz ve pul biber doktum iğrenç tad i ya tuzsuz yenmiyor normal bir şekilde mii versem acaba

Patatesler sıcakken öyle olabilir soğuk olunca gayet güzel gider ;) olmadı az ekle canım

Tebrikler supersin

Tebrikler supersin

Yani aslında 84 le basladim ama regl oncesi odem vardi zatez basladiktan 1 gun sonra regl oldum 2_3 gun sonra 82 yi görüştüm zaten Insallah böyle devam eder ama normalde pek de gidecegini sanmiyorum. Yoksa spor falan da yapamiyorum malesef

Back
X