• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar aranizda en yavas kilosu giden benim heralde dogum kilolarini hizla verdim eski kiloma dondum ama bundan sonrasi cok yavas gidiyor :KK43: ama olsun mutluyum 68 kg gordum
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 0.4 kg
Yuzde %0.57
vücut uzun süre kaldığı kiloda daha çok takılıyor canım hiç takma kırarsın onu sen

Cumleten hayirli sabahlar, hayirli cumalar....
Bugun tarti gunu oldugu icin cok heyecanliydim.
Bildirimimi yapayim hemen
Baslangic kilom: 124.400
Gecen haftaki kilom : 124.400 (zaten gecen hafta baslamistim)
Bugunki kilom : 122.00
Giden: 2.400
:KK73::KK73::KK73:
çok çok iyi maşallaaaahhh yola devam :)

Hiç yemeğe dair birsey yememişsin ki cnm
Sabah 10:00
Süt 1 dilim ıspanaklı börek
10:30
Gece Kızı cayı
Öğlen
2saat yürüyüş
Akşam
4:00
Komşumda 1 nescafe 3 bir arada .
Kavala kurabiyesi 1 tane
Spor bildiğim herşey
Gece Kızı cayı 18:00
Su
Yine birazdanda spor bu günlük bu kadar
Kaçamak olduğu için bişey canım istemiyor :KK43:

Kizlar bende ilk menümü yazayım
Sabah 2 sucuklu 2 yumurtalı omlet 1 dilim tam tahıl ekmek bu ekmekle iki lokmacik reçel yaninda rezene cay şekersiz

Ara bir mandalina

Saat 18
Yarim kase sebze çorbası bir kucuk kase yoğurt 1 parca pide yaninda kucuk aci süs biberlerden bolca

Ara 1 armut 1 kasik esimin tabağından makarna

2 litreye yakın su
3×10 şeklinde kalça bacak egzersizi yaptim

Ayyyy insallah yaaaa. Yillar oldu ikili rakamlari gormeyeli. Artik kiloma gore degil yasima ve ruhuma gore giyinmek istiyorum.....

Inşallah canım.
Sağlıkla hedefine varirsin. ..

Menumu paylasayim ben de
Sabah ve ogleni birlikte yedik bugun:
2tane tb lavas
1dilim peynir
Bol dereotu maydonoz
1haslanmis yumurta
2tzne zeytini
Yesilcay
Ara 3tane kuru kayisi
10 tane cubuk kraker
Aksam 1kase domates corbasi
8yk manti
Sarimsak tursusu
Aksam azcik kacirdim gibi oldu ama hafta sonu toparlarim

Mantı dişin da güzel menu

Kizlar bende ilk menümü yazayım
Sabah 2 sucuklu 2 yumurtalı omlet 1 dilim tam tahıl ekmek bu ekmekle iki lokmacik reçel yaninda rezene cay şekersiz

Ara bir mandalina

Saat 18
Yarim kase sebze çorbası bir kucuk kase yoğurt 1 parca pide yaninda kucuk aci süs biberlerden bolca

Ara 1 armut 1 kasik esimin tabağından makarna

2 litreye yakın su
3×10 şeklinde kalça bacak egzersizi yaptim

Afiyet olsun canım.

Kizlar sizlerde kendinizi tanıtın ya ben kimseyi tanımıyorum boy kilo yaş vs
Ben Gülten .42 yaşindayim ..6 cocugum var...2 kizim ilk evlilikten....biri 21 diyeri 23 yaşinda...23 yaşindaki kizim bu ayin 31 de evlenecek Allahin izniylen...sali günüde düğün öncesi hazirliklar için istanbula uçuyoruz.kizimla ben....2.ci evliliğimdende 2 kizim 2 oğlum var...en küçüğü 6 yaşinda....boyum 161 cm...Yozgatliyim...Almanyada stuutgart yakininda yaşiyorum...

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Ancak fırsat buldum yazmaya ;)
Diyetisyende yine ödem çıktı ya la :D :D Nasıl birşeyse yağdan hesapta Kilo almışım ama tartiya yansimamis odemde var falan :( baştan moralim bozulacakti da Sibel sağ olsun bana uzun uzun izah etti vücudun çok uzun seneler sonra bu rakamları görünce bu sekilde tepki olarak inatlasabilecegini ;) düşünce hak verdim çünkü en Son büyük kızın doğumuna yakın bu kiloları görmüştüm :(
Bakalim önümüzdeki hafta neler olacak ;)

Diyetisyenden çıkışta Ayşem moni moni ve bir arkadasimla daha oturup yemek yedik ;) bol bol sohbet ettik ;)
Sonradan da mağazaları gezip biraz alışveriş yaptık ;)

Bu arada Ayşem ve Dilek beni çok mutlu ettiler ♡♡♡♡
Doğum günüm için Ayşem bana çok güzel bir fincan seti, en sevdiğim kahveyi ve cok anlamlı bir kitap hediye etti Resmen küçük yaramaz çocuklar gibi diyetisyende açtım hediyemi :D :D :D
Birde çok poncik pembe bir tulum aldı bana ♡♡♡♡
Dilek arkadaşım da çok güzel bir ust aldı ;)
Resmen beni simarttilar :D ablalariyla gezmeye giden 6 yaşında kız çocuğu gibi mutlu oldum :D

Valla haklarını nasıl öderim bilmiyorum ;) birde kahve içelim dedik en Son hatta ikisi kaş göz arasında okadar şey yaptıkları yetmiyormuş gibi minik cheescake sipariş verip üzerine iyiki doğdun yazdirmislar ♡♡♡♡ ama maalesef Aysemin oğlu arayinca acil çıkması gerekti birlikte resim cekilmeyi bile akıl edemedik :( bir tek ona çok üzüldüm

Hayatimin en güzel günlerinden biriydi ♡♡♡♡ cidden çok şanslıyım ;)

Akşam da köye uğradık kızı okuldan aldık derken ancak gelebildim buraya ;)

Süper olmuş cnm . Yoksa bizi düşünen YÖK :)

Olurmu hiç kuzu ama işte bugün her zamankinden yoğun olunca arada kaynadi :KK43:
Yarında biraz zor ama fırsat buldukça girerim :KK66: pazar yeni listeleri bulup laptopa kaydederek hazırda bulundururum :KK66:
Su anda büyük kız yine çizim yaptığı için telefona talım

Ayyyy insallah yaaaa. Yillar oldu ikili rakamlari gormeyeli. Artik kiloma gore degil yasima ve ruhuma gore giyinmek istiyorum.....

Isin en guzel yani giyinme kismi bence :)
Ben de yillarca kendimi kandirdim ama zayifladigimda o kadar guzel giyiniyordum ki ahhh ahhh dolapta bekliyor taytlar pantolonlar etekler elbiseler:KK51:

Pazartesi tekrar kilo bildirimi yapcaz kizlar...ona göre dikkat edelim haftasonuda olsa...:KK25:

Baska zaman olsa haftasonu kahvaltida neler gömsem diye dusunurdum simdi ise pazartesiyi dusunuyorum:KK48:

Kizlar neyapiyirsunuz...ben yeşil çay içiyorum.:kahve:...bu arasa 8.ci olmuşuz 11 takim içinde....inşallah haftaya daha iyi yüzdemiz olur..

Diger gruplar kac kilo vermis ki:mapus:
Biz de cabalayalim en azindan ilk uce girelim haftya:sinirli:

Ben Gülten .42 yaşindayim ..6 cocugum var...2 kizim ilk evlilikten....biri 21 diyeri 23 yaşinda...23 yaşindaki kizim bu ayin 31 de evlenecek Allahin izniylen...sali günüde düğün öncesi hazirliklar için istanbula uçuyoruz.kizimla ben....2.ci evliliğimdende 2 kizim 2 oğlum var...en küçüğü 6 yaşinda....boyum 161 cm...Yozgatliyim...Almanyada stuutgart yakininda yaşiyorum...

Ablacim ben senin adini perihan saniyodum hep:oops:
Masallah ne guzel 6 cocuk,kalabalik aile :KK55::KK55::KK55:

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah :tartilmanin verdigi hazla ve gazla unutuldu kahvalti hemen ise kosuldu

Ara 10.30: nescafe

Oglen 12.30: yarim kofte ekmek:kk77: ve ayran

Ara 15.00: danissimo limon cheesecake tadinda:duduk: (hakkaten guzeldi ama benim gibi bir cheesecake manyagi icin cok makul birsey arada kendimi odullendirebilirim belki bununla:KK76:) ve kurumda bi ablamizin vefat eden babasi icin dagittigi lokum:duduk:

Aksam 17.30: bir lahmacun

Yatgeberlik 21.00: yarim muz

Bugun corba yok salata yok kahvalti yok:mapus: begenmedim menumu, yarin daha dikkatli olacagim, niye? Cunku pazartesi tarti var:lülülü:

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Ancak fırsat buldum yazmaya :KK66:
Diyetisyende yine ödem çıktı ya la :KK70: :KK70: Nasıl birşeyse yağdan hesapta Kilo almışım ama tartiya yansimamis odemde var falan :KK43: baştan moralim bozulacakti da Sibel sağ olsun bana uzun uzun izah etti vücudun çok uzun seneler sonra bu rakamları görünce bu sekilde tepki olarak inatlasabilecegini :KK66: düşünce hak verdim çünkü en Son büyük kızın doğumuna yakın bu kiloları görmüştüm :KK43:
Bakalim önümüzdeki hafta neler olacak :KK66:

Diyetisyenden çıkışta Ayşem moni moni ve bir arkadasimla daha oturup yemek yedik :KK66: bol bol sohbet ettik :KK66:
Sonradan da mağazaları gezip biraz alışveriş yaptık :KK66:

Bu arada Ayşem ve Dilek beni çok mutlu ettiler ♡♡♡♡
Doğum günüm için Ayşem bana çok güzel bir fincan seti, en sevdiğim kahveyi ve cok anlamlı bir kitap hediye etti Resmen küçük yaramaz çocuklar gibi diyetisyende açtım hediyemi :KK70: :KK70: :KK70:
Birde çok poncik pembe bir tulum aldı bana ♡♡♡♡
Dilek arkadaşım da çok güzel bir ust aldı :KK66:
Resmen beni simarttilar :KK70: ablalariyla gezmeye giden 6 yaşında kız çocuğu gibi mutlu oldum :KK70:

Valla haklarını nasıl öderim bilmiyorum :KK66: birde kahve içelim dedik en Son hatta ikisi kaş göz arasında okadar şey yaptıkları yetmiyormuş gibi minik cheescake sipariş verip üzerine iyiki doğdun yazdirmislar ♡♡♡♡ ama maalesef Aysemin oğlu arayinca acil çıkması gerekti birlikte resim cekilmeyi bile akıl edemedik :KK43: bir tek ona çok üzüldüm

Hayatimin en güzel günlerinden biriydi ♡♡♡♡ cidden çok şanslıyım :KK66:

Akşam da köye uğradık kızı okuldan aldık derken ancak gelebildim buraya :KK66:
Ayni şeyi bende tahmln etmiştim banu...yillardir alişti bünyen o kilolara..birakmak istemiyo..bende bile 60-62 arasi takildi kac haftadir..baktim olacak gibi deyil..çareyi 5 te 5 diyetini yapmakta buldum...haftalardir takildi kilom bi aşaği bi yukari...sonra o yaptiğim diyetle 4 kilo birden gitti...:KK57:...

Ablacım masallah allah evlatlarinla saglik sıhhat uzun ömürler nasip etsin baya kilo vermişsin gecen bildirimid
e yazamadım rabbim hayırlısını nasip etsin hayirlisi olsun bir ömür mutlu bir yuva nasip olsun insallah

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah :tartilmanin verdigi hazla ve gazla unutuldu kahvalti hemen ise kosuldu

Ara 10.30: nescafe

Oglen 12.30: yarim kofte ekmek:kk77: ve ayran

Ara 15.00: danissimo limon cheesecake tadinda:duduk: (hakkaten guzeldi ama benim gibi bir cheesecake manyagi icin cok makul birsey arada kendimi odullendirebilirim belki bununla:KK76:) ve kurumda bi ablamizin vefat eden babasi icin dagittigi lokum:duduk:

Aksam 17.30: bir lahmacun

Yatgeberlik 21.00: yarim muz

Bugun corba yok salata yok kahvalti yok:mapus: begenmedim menumu, yarin daha dikkatli olacagim, niye? Cunku pazartesi tarti var:lülülü:
Sende bu azim varken telafi edersin ..takilma bugünkü menüne..kendine ödül olarak say...ama listede olunca biraz daha dikkatli olmamiz gerekecek canim:KK66:

Ablacım masallah allah evlatlarinla saglik sıhhat uzun ömürler nasip etsin baya kilo vermişsin gecen bildirimid

e yazamadım rabbim hayırlısını nasip etsin hayirlisi olsun bir ömür mutlu bir yuva nasip olsun insallah
Sagol canim...Amin inşallah...Allah hepimizin çocuklarin karşilarina hayirli insanlar çikarsin...Aminnn

Iyi geceler arada derede yaziyorum ablama yatiya geldim.
Sabah ;kahve 7 zeytin, domates, salatalik,yumurta, 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 4 cay (caydan vazgecemiyorum malesef
Öğlen, 5 - 6 adet galeta kahve
Ara Elma
Ara Portakal
Aksam 3 yemek kaşığı Kuru fasulye +1 dilim ekmek +salata
Ara bol bol cay ve kahve malesef ablayla basbasa
Toplam 850 civari kalori ve 15 bardak su

Menümü yazamadan uyumuşum dün.
7de latte, badem, ceviz yarım muz
9da az beyaz peynir, domates, salatalık, 6 siyah zeytin
11de çay ve avuç içim kadar çikolata :oha::KK53:
1de tarhana çorbası, limonlu ıhlamur
5de yarım porsiyon patlıcan oturtma, 2 kaşık yoğurt, bir adet bezelyeli enginar.
7de limonlu ıhlamur

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Deminden beri siteye girdim yazacağım yazacağım evdekiler sağ olsun rahat vermedi :D hepsi sırayla anlaşmış gibi oyum nerde buyum nerde diye tutturuyorlar :D
Hazırlanıp şimdi çıkıyoruz ancak kızlarıda havuza bırakıp ordan yola dökülürüz ;)

Bugün yolsa yine cepten idare ederim ve inşallah çok geçe kalmadan eve geliriz ;)
O zamana kadar Allaha emanet olun kızlar :KK3:

Ayni şeyi bende tahmln etmiştim banu...yillardir alişti bünyen o kilolara..birakmak istemiyo..bende bile 60-62 arasi takildi kac haftadir..baktim olacak gibi deyil..çareyi 5 te 5 diyetini yapmakta buldum...haftalardir takildi kilom bi aşaği bi yukari...sonra o yaptiğim diyetle 4 kilo birden gitti...:KK57:...

Valla dün Ayşeye de dedim olmadı bir 5de 5 yapıp bünyeyi şaşırtmam şart diye ;) malum sibelde tok karnına daha fazla çıkıyorum ama yağdan almış olmak canımı sıktı :( gerçi yinede abartmadık dün dışarda ama neyse :KK48:

Back
X