Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiii
Dün hesapta buraya da bakacaktım ama okadar yoğun geçti ki fırsatım olmadı

Arkadaşlarla bahçeye gidince şansa hava da güzel olunca iki arkadaş baya bir pampiş moduna girdik

Bol bol sohbet ettik ve resim çektik, hareket ettik hatta Voleybol oynadık
İnanılmaz iyi geldi

Şansıma ama oradayken ufaktan regl olmaya başladım

Allahtan arkadaş her zaman çantasında hazırlıklı gezerde de imdadıma yetişti yoksa birde oralarda arabayla köye gidip ped aramak zorunda kalacaktım
Akşam çok geçe kalmadık ama tabiki açık hava fena çarptı beni ve saat 10.30da eve gelir gelmez kendimi yatağa attım

Tabiki orada olunca pek listeye uygun beslenemedim ama arkadaşla az da olsa bir şey yedikten sonra hemen eritme çabalarına girdik

bol suyumuzu ve yeşil çaylarımızı içtik
Artık bugün itibaren de sadece listeme harfiyen uyarak bu haftayı tamamlayacağım
Canlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Allah kabul etsin şimdiden canım
Banada dün bir arkadaş dedi birlikte mi tutsak bir kaç gün oruç diye ama tam olur derken regl başladığı aklıma geldi kaldı doğal olarak
Menu
Sabah 10 zeytin yumurta 2 dilim Tam Buğday ekmegi salatalik 2 cay domates
Öğlen bir durum çiğkofte ve ayran
Ara 1 Elma
Aksam yarim porsiyon yogurtlu makarna
Ara 2 cay 1 küçük dilim etimek tatlısı
toplam 1300 kalori malesef ama yuruyus ve sporum var 1 saat kadar
Birde haftasonu dıșarda oluyoruz bazen disarda çiğkofte veya lahmacun tercih ediyorum diyetisyen oyle demisti siz ne yiyorsunuz kalorisi düșük?
Aksam yemesem telafi ederdim de olmadi
Bu hafta artık cumaya kadar kaçamak yapma canım

bugün bol su ve sıkı bir beslenmeyle dengelenir nasılsa
iyi geceler kızlar iki gündür uğrayamıyorum dün sınavım vardı telefonu almadan gitmiştim sınava dönüşte arkadaşlarla çarşı pazar gezdik eve de geç döndüm bugün de sabahtan okula gittim yarına deney hazırlığı yaptım öğleden sonra kuaför, hediyelik eşya dükkanları vs gezdim durdum. Bir türlü hediye almayı beceremedim cuma gidiyorum ama daha eksiğim çok. Bugün diyete başladım kendimce adı yok sadece dikkat edip sağlıklı gıdalar yemeye çalışıyorum. Ekmeği bıraktım bakalım ne kadar sürecek.
bgünkü menüm:
öğlen :
iki dilim hellim peyniri , 10 zeytin, bir küçük domates ve kahve
ara: naneli ayran
akşam:bir büyük kase yoğurtlu kabak.
bugünkü adım sayısı:12.120
birazdan bir kahve daha içeceğim ve valiz için liste hazırlayacağım.
Gayet güzel bir menü canım

Güzel ce de hareket edilmiş daha ne olsun
oynakbasi34
kaptanım ben bu cuma gidiyorum. Cuma sabah erkenden tartılıp yazarım. İki hafta kadar olmayacağım buralarda,internet ve rahat ortam bulabilirsem oralarda girmeye çalışırım ama bir hafta kesin iletişimsiz bir gezi programım olacak. beni cumadan itibaren iki haftalık izne ayırmanız mümkün mü?
Tabiki canım izne ayrılma şansın var

en az 2 hafta oluyordu zaten o yüzden sıkıntı yok
Kader arkadaşlarım 10 takımdan misafir geldim
Hoş geldin sefalar getirdin

Her zaman bekleriz tabi daha yoğun olduğumuz zamanlarda deng gelirsen hoş sohbet ederiz inşallah
Olan olmuş canım o yüzden önümüze bakıyoruz

bu hafta ikimizde cumaya kadar kaçamaksız gidelim bakalım neler olacak