• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eki Görüntüle 2131721
böyle bir taslak hazırladım ama nasıl olmuş :)
fikir vermek isteyen var mı? ya da eksik/gözden kaçırdığım birşey?
İstikrarlı gidenlere Çok iyi normal düzeyde gidenlere iyi biraz gevşek devam edenlere orta çok az kilo verip hatta artı kilo alanlara ise kötü yanlarını yazmak çok mu moral bozucu olur böyle bir fikir geldi aklıma hani karne babında

Bu arada benim bayram hedefim 68.0 olsun Çünkü bana çok fazla kilo vermek yakışmıyor hedefim çok az kaldı ama kiloyu korumak da aslında zor benim hedefim 68'i görmek bayrama kadar 68'i koruyabilmek

Menu bildirimi menu bildirimi:kk77:

Sabah 9.00: omlet, 6-7 adet tost makinasinda kizartilmis sosis, bir parca peynir

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 12.30: dukan ekmeginden kasarli tost

Ara 15.00: sutlu sade turk kahvesi

Aksam 17.00: 7-8tane nugget, bir kase yogurt, maden suyu

Kapanis:sopa:

Aksam yemeginde nugget fazla kacti ama:kızgın:

Bu saatten sonra bol bol su :kahve:

MEnüm
Sabah saat12 de sucuklu 2yumurta yarım lavaştan az ekmek 2zeytin cay bir iki lokma reçel

Ara saat15 gibi bir avuç çerez

Akşam 18.30 da bir porsiyon etli sulu yemek çeyrek lavaş 2kaşık sadece bulgur 2 kaşık yoğurt

2litre su
12 dk kalça bacak hareketi

Benimde akşam yemeğim fazla kabri açaip tok hissediyorum

Bu ara geceye doğru maden suyu içerim

Selam kizlar bugun hem spora gittim hem de evde popo cikarma hareketlerine basladim :)
Kahvalti1 dilim thilli ekmek 1 haslama yumrta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ogle Kiymali ispanak
Aksam Kalcali but firinda
Ara 1 kayisi 5 badem

Hayırlı aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin ceyrek simit 2 yumurta 2 cay 1 domates
Ara 2 cay
Öğlen ceyrek dürüm çiğ kofte
Ara 1 turp
Aksam Kuru fasulye 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 5 fındık 2 cay
15 bardak su

Selam hanımlar iki gündür okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı. Bu arada missERE Taslak çok güzel olmuş canım zamanla şekillenir zaten.
Menü bildirimi
Sabah 1pogaca
1fincan 3u 1arada
Öğlen 1kase yayla çorbası
2dilim ekmek
Aksam 1kase yayla çorbası
5 YK taze fasulye

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar

Kızlar dünden beri telefonum da kafayı yedi :(
Ne güzel idare ediyordum cepten ama artık hiç şarj olmuyor kapandı kapanacak ( şarj yüzde 1 kaldı )
Artık bir kaç gün ancak akşamdan akşama birde sabah yazbilirim oda kızdan laptobu alabilirsim :(
Sinir oldum :(

Bugünde okula götürecek yine ama gitmeden bir yazayım haber vereyim istedim ;)
Takım şimdilik size emanet ama ben fırsatını buldum an kesin damlarım yarın akşam :KK60:

CUma içinde bir çözüm bulmam lazım olmadı artık YENA YENA çığımın ellerinden öper :KK22:

Öpüyorum sizi kocaman :KK60:

Eki Görüntüle 2131721
böyle bir taslak hazırladım ama nasıl olmuş :)
fikir vermek isteyen var mı? ya da eksik/gözden kaçırdığım birşey?

Süpersin canım ;)
Kız seni ben kaptan yardımcısı ilan edeyim şu telefon işini hallettikten sonra ;) maşallah hem güzel gidiyor hemde elinden geleni yapıyorsun ;)

Bakalım bugün telefonu hallettirebilirsem süper olur ;) faturasını arıyorum ( aldıktan 2 sene sonra yeni pil ve şarj aleti gelip alabilirsin demişlerdi bakalım tarih dolduysa akşam havuz dönüşü hallederim diyorum ;) )

Birazdan kuzunun çantasını hazırlayıp tekrar okula gideceğim ;) Çocuklara bahçe düzenlemesinde çok az iş kaldı bir arkadaşla anlaştık okul çıkışından bir saat önce gidip hallederiz diye ;)

30 dakika kadar yürüyüş de yaptım bugün ;) birde şekersiz Keyif kahvesi içtik ;)

Bu arada dünki menümü de yazayım;

Sabah uyanınca
1 fincan sıcak su

ara
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı 10:00da Görümcemde
2 şekersiz büyük çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim pastırma
bol maydanozlu taze soğanlı marul salatası
2 ince dilim kaşar peyniri
1/2 güveç ( etimek hakkım yerine onu yedim )

ara; 11.00de
1 dilim incecik pasta ( doğum günüydü bende giderken minik bir pasta ve çiçek aldım )

Öğlen; 14:30da
1 koca kase marul salatası

ara;
1 fincan yeşil çay
15 - 20 tane Yaban mersini

Akşam; Yok ( o pastanın acısı çıkması gerekiyordu )
Yeşil çay ve 1 adet kivi yedim sadece ;)

Gün içinde 2.5 litre de su içtim
1 litreye yakın da elmalı limonlu zencefilli su ;)

Bende de poponun masallahi var da kaslandirip sikilastirip top gibi olmasini istiyorum..suanda selulitli ve yumusak
Sana kalça bacak egzersizleri die bir uygulama var turuncu baksırlı kadın kalçası olan bir uygulama çok muhteşem ben üç haftadır deniyorum sıkılaşma çok iyi ilk baslarda az az başlıyo gitgide hareketleri artiriyo bakabilirsin

kelebek kadınların kelebek kocaları olur :D

Adsız.webp

Back
X