• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende ilk gunler az die 2 günü bir gunde tamamliyordum hareketler zorlastikca gun gub yapiyorim bitirdikten sonra gerideb basa dogru devam etmeyi planliyorum
Kizlar selamlar hadi bakalim bir ki bir ki cezalarini yapanlar yazsinlar ki gorelim :KK70:

Ben de sabah 9da kahvalti yaptim ve halen acikmadim yasasin kuculmus midelerrr:KK76:

Ben LargeGemini LargeGemini nin onerdigi programi yapiyorum normalde her gune bir egzersiz programi var ama ben sabah aksam yapio 15 gunde tamamlamayi planliyorum :)

Hadi bakalim kacamaksiz haftasonu:sinirli:

Neyse kızlar eşimde uyandı artık bir zahmet şu kahvaltımızı yapalım da bende artık eve girişeyim :KK48: Küçük cadı şimdiden beni parka götürecekmisin demeye başladı :KK48:
Hemen bu haftaki Wall - Sit cezamıda kahvaltıyı hazırlarken aradan çıkarayım da eksik olmasın :KK66:

Çıkmadan şuralarıda bir güzel Domestosla sileyim de ölsün mikroplar Takımımızın havası değişsin :KK68:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Ben birsey Itiraf etmek istiyorum kimin ne yazdigini pek takip edemedigim icin herkes hergun menusunu paylasiyor saniyordum. Neyse Ben de biraz rahatladim. :) bu arada dun gece psikopatlar gibi sabah namazina kadar uyanik kaldim ve Evet malesef agzim bos durmadi normalde yataga girmeden once menu paylasirdim eee yataga gormeyince dun paylasamdim.
Son olarak 6 haftada toplam 8 Kilo vermis bulunuyorum ciddi ciddi artik kendimi çok hafif hissediyorum. Buranın katkisi büyük. Kaptanimiza ve butun uyelere tek tek tesekkur ederim :) geriye kaldi 8 Kilo hadi Bakalim en kisa zamanda hep birlikte veririz Insallah

Selam hanımlar bugün yine çocukların peşinde oradan oraya sürüklenerek geçti. Bu arada zor da olsa cezanı çektim kaptanım benim kalçalar benden ayrı takılıyor kendi başına bı medeniyet gibi inşallah faydası olur:KK70::KK70::KK70:
Menü de paylasayim hemen
Sabah 2catal sucuklu yumurta
3dilim TB ekmeği
5zeytin
Peynir
Öğlen yarım simit
Aksam 6yk nohut
3yk pilav
Çoban salata
1sb ayran
Çok acikirsam salatalık yerim sanırım.
Günlük adım 9560
Şu 2 lt

Bu arada Herbalife ile ilgili bilginiz varmi kızlar. Burda benim gibi bı arkadaş var 3aydir gidiyor günden güne eridi gitti 45 kilo verdi. Bazen şeytan beni de dürtüyor ama cesaret de edemiyorum. Siz ne dersiniz. Hiç veremicekmisim gibi hissediyorum bazen

Cumartesiye yakisir bir menu geliyor :D

Sabah 9.00: dukan bazlamadan tost, bir adet haslanmis yumurta

Oglen 15.00: bir kepceden az domates corbasi, iki yemek kasigi tavuk sote, iki yemek kasigi salata,3 kofte

Aksam 21.00:firinda kasarli mantar (3tane ceviz buyuklugunde mantar ;) )

Kapanis :)

Hadi bakalim darisi yarina insallah :D

Bu arada Herbalife ile ilgili bilginiz varmi kızlar. Burda benim gibi bı arkadaş var 3aydir gidiyor günden güne eridi gitti 45 kilo verdi. Bazen şeytan beni de dürtüyor ama cesaret de edemiyorum. Siz ne dersiniz. Hiç veremicekmisim gibi hissediyorum bazen

Benim de bir arkadasim almisti hic kullanamadi tadlarini begenmedi bir de kendimi tok hissetmiyorum diyordu. Ben de pek sicak bakmiyorum bu tur takviyelere ama bunyeden bunyeye degisebilir canim, deneme paketi gibi bisey var mi :kahve:

Merhaba canlar menu bildirimi geliyor

Sabah 2 dilim ekmek menemen

Ara temizlikten sonrs cay ile bir avuc cerez bur dilim kek

Aksam 4 yk pilav yaninds hamsi 2 dilim ekmek salata

2 litre su
Spor yok temizlik yaptim

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 yumurta 2 salatalık 1 dilim ekmek 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen közlenmiş biber konservesi ve 1 dilim ekmek
Ara 2 cay
Aksam bol acılı kisir az yogurt
11 bardak su

Misafirim vardı yeni gittiler..
Yoruldum epey.. Bugün yapacaklarımı yapamadım yarına kalsın istemiyorum.. Planım dışına çıkılınca ev ve düzen konusu fena oluyor toparlamak zor oluyor...
Belki enerji bulabilirsem ütü yapabilirim :)

lıfetıme kanalın da ''senin mucizen'' adlı programa denk geldim. İlk defa izledim. Konuk serra yılmaz dı...
Nasıl donanımlı bir kadın yahu..
ağzım açık dinledim resmen.. Çok severim dış görünüşe önem vermeyip kültürüyle duruşuyla özgüveniyle karşındakini döven ezen kadınları..

Merhaba kızlar!!!!
Ben döndüm şu an havaalanındayım. Etiyopya’dayken internet büyük problemdi sadece bulabildiğimde ailemle konuştum buraya uğrayamadım. İki haftadır tartılmıyorum ama zayıfladığıma eminim hissediyorum. Her günüm en az 15bin adımla geçti. Zaten doğru düzgün yemekler de yiyemedim. Hele ilk hafta hep aç gezdim sayılır. İkinci hafta pes edip yedim yemekleri. Sabah evime varacağım ve pazartesi günü ilk tartı sonucumu söylerim.

Merhaba kızlar!!!!
Ben döndüm şu an havaalanındayım. Etiyopya’dayken internet büyük problemdi sadece bulabildiğimde ailemle konuştum buraya uğrayamadım. İki haftadır tartılmıyorum ama zayıfladığıma eminim hissediyorum. Her günüm en az 15bin adımla geçti. Zaten doğru düzgün yemekler de yiyemedim. Hele ilk hafta hep aç gezdim sayılır. İkinci hafta pes edip yedim yemekleri. Sabah evime varacağım ve pazartesi günü ilk tartı sonucumu söylerim.
Hoşgeldin canım :halay:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Dün akşama doğru Telefonu Servise göndersinler diye aldığımız mağazaya uğradık ;) 20 iş gününü bulabilir dediler ama inşallah doğru düzgün bir şekilde iade ederler de bende kurtulurum şu takozdan ;)
Tabi çıkmışken birde akşam yemeğimizi yedik dışarda ailecek ;)
Eşimin halasına geçecektik ama başka misafirler olunca bizde ani karar değiştirip KVye kahve içmeye gittik ;) Kuzenler toplantısı yapacaktı gençler bizim büyük kızı bıraktık oraya ;)
En müsait ev KVnin evi olduğu için bütün Torunlar ara ara orda toplanıp sabaha kadar kıkırdıyorlar :KK70::KK70::KK70:

Tabi ufaklıkları kabul etmedikleri için bizim cücü bize kaldı :D
Yine nasıl yorulduysam eve gelince sızdım daha yeni uyandım :KK48:

Hemen aklımdayken dünki menümü de yazayım;

Cumartesi MENÜSÜ ;

Sabah uyanınca; 07.00de
1 fincan limonlu sıcak su
Yarım saat sonra
Şekersiz Duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08.00de
1 dilim etimek
1 dilim yarım yağlı Beyaz Peynir
1 ufak Turp
1 salatalık
1 fincan yaban mersinli Yeşil Çay

ara;
1 şekersiz Nescafe

Öğlen; 13:00de
2 kepçe Çorba
1 büyük kase Marul Salatası

ara;
1 fincan Yeşil çay
10 - 15 tane Yaban Mersini

ara; 17:00de
2 çatal spagetti ( eşime yaparken az tadımlık yedim ;) )

Akşam; 18:45de
1 parça tavuk pirzola
1 büyük kase karışık salata
5 - 6 dilim patates kızartması

ara; 20.00de
2 top dondurma ( sapıttım sanırım :D )

ara; 21.00de
1 şekersiz Nescafe

Çok çok iyi bir menü olmadığı ortada :( daha doğrusu akşam yemeğinden sonra sapıttım :( ama sıkıntı yok bu an itibaren asla ama asla kaçamak yapmıyorum ve bol suyla yeşil çaya ağırlık verip cuma diyetisyene gittiğimde inşallah güzel haberlerle dönüyorum ;)

Ben birsey Itiraf etmek istiyorum kimin ne yazdigini pek takip edemedigim icin herkes hergun menusunu paylasiyor saniyordum. Neyse Ben de biraz rahatladim. :) bu arada dun gece psikopatlar gibi sabah namazina kadar uyanik kaldim ve Evet malesef agzim bos durmadi normalde yataga girmeden once menu paylasirdim eee yataga gormeyince dun paylasamdim.
Son olarak 6 haftada toplam 8 Kilo vermis bulunuyorum ciddi ciddi artik kendimi çok hafif hissediyorum. Buranın katkisi büyük. Kaptanimiza ve butun uyelere tek tek tesekkur ederim :) geriye kaldi 8 Kilo hadi Bakalim en kisa zamanda hep birlikte veririz Insallah

Maalesef biraz yatak saati gecikince hepimizde var o sapıtma durumu :(
En güzeli direk saati kurup çok acıkınca erkenden yatmak :D

Harika gidiyorsun ve eminim aynı sürede kalan 8 kiloyuda verir fıstık gibi olursun :KK60:
Kesinlikle aynı azimle devam et canım karşılığını fazlasıyla alacaksın :21::21::21::21:

Selam hanımlar bugün yine çocukların peşinde oradan oraya sürüklenerek geçti. Bu arada zor da olsa cezanı çektim kaptanım benim kalçalar benden ayrı takılıyor kendi başına bı medeniyet gibi inşallah faydası olur:KK70::KK70::KK70:
Menü de paylasayim hemen
Sabah 2catal sucuklu yumurta
3dilim TB ekmeği
5zeytin
Peynir
Öğlen yarım simit
Aksam 6yk nohut
3yk pilav
Çoban salata
1sb ayran
Çok acikirsam salatalık yerim sanırım.
Günlük adım 9560
Şu 2 lt

Ben bu sabahın Wall - Sitini yaptım ;) inanılmaz bacakları karıncalaştırdı yine :KK68: hatta sabah öğlen akşam mı yapsam diyorum belki biraz daha çabuk etkisi olurda şu selülitlerden kurtulurum :21:

Canım yine sen bilirsin ama uzak dur onlardan :(
Ben geçmişte inan her duyduğumu denedim ki buna Herballife da dahil hatta Distirübütörlüğüne bile soyunup defalarca toplantılarına gittim ;) Hee o dönem çok güzel kilo verdim yalan yok ( daha KKyi bilmiyordum o ara ) ama sonra verdiğimin çok daha fazlasını geri aldım :( Ömür boyuda bebek gibi 2 öğün mama içilemeyeceğine göre bu sefer normal beslenmeye geçtiğimde fazla yemediğim halde verdiğimden daha da hızlı bir şekilde verdiklerimi geri aldım :(
Hesapta tövbe etmiştim ama sonradan başka firmaları da yine denedim ve yine aynı şeyler oldu :( verdim ama iki misli geri aldım o yüzden hiç bir şekilde o tür tozları tavsiye etmiyorum ;) tabi yine herkes kendi bilir ;)

Misafirim vardı yeni gittiler..
Yoruldum epey.. Bugün yapacaklarımı yapamadım yarına kalsın istemiyorum.. Planım dışına çıkılınca ev ve düzen konusu fena oluyor toparlamak zor oluyor...
Belki enerji bulabilirsem ütü yapabilirim :)

lıfetıme kanalın da ''senin mucizen'' adlı programa denk geldim. İlk defa izledim. Konuk serra yılmaz dı...
Nasıl donanımlı bir kadın yahu..
ağzım açık dinledim resmen.. Çok severim dış görünüşe önem vermeyip kültürüyle duruşuyla özgüveniyle karşındakini döven ezen kadınları..

Ayyy benimde dünya kadar ütüm var :( yatak odasında az işim var onlarıda halledip bende ütülerimi aradan çıkarayım da Pazartesiye tertemiz girmiş olayım ;) gerçi daha koltuklarımıda silmem lazım ama onuda gece herkes ayak altından çekilince hallederim ;)

Merhaba kızlar!!!!

Hoş geldin kuzummmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sağ sağlım dönmene çok sevindim canım :KK60:
Hadi bakalım inşallah biraz kendine gelip aramıza bomba gibi bir dönüş yaparsın :KK66:

3 ayda 45 kilo pek inandırıcı gelmiyor nedense bana. 200 kilo falanmı arkadaşınız. ?
Birde kaptanın dediklerini katılıyorum .
Ömür boyu yapabileceğimiz şekil de ilerlemeliyiz hem epey pahalli onlar :)

Merhaba kızlar!!!!

Hoşgeldin canım.
Nasıl geçti anlat fırsat buldugun da.
Zayiflamissindir kesin. Ben de öyle tahmin ediyorum

Gunaydinlarrr kizlarrr :)

Benim bebeyle kocayi gonderdim evden simdi motoru takip temizlige girisiyorum, oncesinde sade turk kahvesi,metabolizma da ekstra calissin temizlik yaparken :D

Yasasin grup hareketliligi aynen boyle devam :KK19:

:temizlik::temizlik::temizlik:

Back
X