- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum canımYok canım gec kalmadın tebrikler eksi gormussun
Maalesef sabıtım ben ıkı gundur kabızlıkta var dun hastane dönüşü almayı unutmusum bugun cıktıgımda kayısı alıp komposto yapıcam
Gozum ıcın nörolojı dr goz emg sı ıstedı baska hastanede cekılecek salı sabahı goz sınır uclarında hasar olabılıyo ona bakılsın dedi dr
Tabı benım motivasyon yerlerde yıne
Aksamda menemen corba yedım 20:00 gıbı patlamış mısır yedım
Evet napim aylardır evde bir başıma bebişlerle
Kuymak yapan Karadenizli biriydi harikaydı bayıldımama kaloriliymiş haberin olsun. Ben yerken öğrendim
![]()
Teşekkür ederim canım.
Benim kolum tutulmuştu, ağrılı geçmeyen bir süreç geçiriyorum. Daha iyiyim hamdolsun.
Bende kendime şekersiz kahve yaptım
Üffffff deli olacağım yine ağrım arttıhavuza giderken sağ olsun büyük kızda okuldan direk benle geldi de kardeşiyle ilgilendi
yoksa daha beter yamulurdum kesin
İşin kötüsü yarın ufak kızın okulunda seminer var Ve sonrasında da büyük kızın okuluna gitmem lazım
Seminer Bağımlılıklarlâ ilgili ( cocugumuzu nasıl koruyabiliriz hesabı ) ve Ogretmenimiz herkesin mutlaka katılmasını istiyorgerçi Ha evde oturmusum Ha orda ama evde kaykilma şansım var
neyse artık duvar dibine otururduvara hafif yaslanirim
Büyük kızda Edebiyat dersinden sıfır almışYavrum benle ilgilenmekten ezberlemesi gereken Gençliğe Hitabeyi Son 4 satırda karistirmis heycandan
Öğretmenine de Hocam sonunu karistiriyorum deyince Hoca da direk sıfır basmış
Mecbur bu halde de olsa gidip hocasiyla görüşeceğim sonuçta yazık günah Son senesi o dersten bırakacağım seni diye tutturmuş
Artık durumu öğrenince ya ek süre verir yada notunu düzeltmek için performans ödevi gibi birsey versin bari ille ceza vereceksin dekadın zaten yeni gelmiş biraz tuhaf biri hatta eski öğrencileri için bile ileri geri konuşuyormuş
![]()
Aaaa bilmiyordum bak.Güle güle büyüt canım.
sonundaoldu gibisin aynı. Rabbim lepiska saçlı taptatli saglikli bir prenses nasip etsin inşallah.
![]()
Sen bizim gonlumuze girmişsin liste ne ki canım benim. Çok güzel bir sonuç masallah...
Seninle ve grupla keyifle kilo kaybı yaşıyoruz ya ne kadar teşekkür etsem azdır Banucum. Hayırlısıyla sıkıntılarının da geçtiğini görelim . Hayırlı cumalar diliyorum canım.
Tedavi sürecin olumlu bir sekilde sonuçlansin inşallah Monicim. Her zaman dualarimizdasin. Varlığın inan ki içimizi ısıtıyor Cici kaptanımız.
Sevilay cim antinkuntin kurabiyemizi mutlaka denemelisin. Tatlı krizini çözecek.
Çalışıyorum canım. Zumba çok keyifli bir de. Hedef kiloma ulaşsam dahi yapmaya devam.
Hayırlı cumalar canım. Sonuç gayet güzel. İkimiz de 900 gram vermişiz.
Yavrum benim harikasın.Listeye gireceğin için çok heyecanlandım.
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin tez zamanda sağlığına kavuşması dileğimdir. Bu arada gözün aydın sporlu günler geliyor desene.....doğalgaz candır.![]()
Şimdilik listemiz bu şekildemaalesef ben artılardayım
ama normaldir köşe minderi gibiyim sonuçta
![]()
İnşallah önümüzdeki hafta daha güzel bir rakam görürüm valla korkuyorum resmen hep artı göreceğim diyeMaazallah
![]()
Birazdan hazırlanıp önce ufaklığın okuluna seminere sonrada büyük kızın okuluna gideceğim![]()
Sabah sabah birde büyük kız ilaçlarım bitti dedi onuda okul çıkışı iki dakikada Hastaneye uğrayıp yazdırırız artık yapacak bir şey yokAkşam inşallah ağrıdan daha beter olmam şimdilik iyiyim şükür
![]()
Listeyi de artık öğleden sonra dönünce son haline getirip paylaşırımhem sevilayı da Baharın cevabına göre listeye ekleme durumu da var
![]()
Maalesef sabıtım ben ıkı gundur kabızlıkta var dun hastane dönüşü almayı unutmusum bugun cıktıgımda kayısı alıp komposto yapıcam
Gozum ıcın nörolojı dr goz emg sı ıstedı baska hastanede cekılecek salı sabahı goz sınır uclarında hasar olabılıyo ona bakılsın dedi dr
Tabı benım motivasyon yerlerde yıne
Aksamda menemen corba yedım 20:00 gıbı patlamış mısır yedım
Hayırlı cumalar diliyorum 58.4 bugünkü tartım geçen Cuma 59.1 idi. Fark - 700 gr. Bildirim yapmaya geç kaldım sanırım![]()
Hayırlı cumalar diliyorum 58.4 bugünkü tartım geçen Cuma 59.1 idi. Fark - 700 gr. Bildirim yapmaya geç kaldım sanırım![]()
Kılo veren butun arkadaslarımı tebrik ediyorum sızler gun gun erırken ben sabıt(((
ben de pek verememişimKılo veren butun arkadaslarımı tebrik ediyorum sızler gun gun erırken ben sabıt(((
tamm kaptanım. geçen hafta 79.6sevilay80 Canım senide bugün listeye alacağım ama kurallarda artıyla dönme durumu ancak % 5 fazlaysa önceki kiloya göre oluyor direk giriş ama sizin takım kapandığı için Seabahara bir danışayım da garanti olsun
![]()
aynen ya tatlı zaafım.millet spor yapamaz su içemez.spor da yapiyorum şu da içiyorum.ama tatlı fena zaafımSen de bendensin![]()
Ohhh yarasın canıma...bence daha çok kıskanmalisin...haftada üçe çıkar belin çok incelecek. Totoşu da çok biçimli hale getiriyor
Canım vücutta yağlar azalınca beyin değişik önlemler alıyor. Geçen hafta ben de sabittim ...ümidini kesince vazgeçiyor sen pes etme...sonuç alacaksın mutlaka...ben de pek verememişim![]()
doğru söylüyorsun. evet pes etmeyelim ki yağlar pes etsinCanım vücutta yağlar azalınca beyin değişik önlemler alıyor. Geçen hafta ben de sabittim ...ümidini kesince vazgeçiyor sen pes etme...sonuç alacaksın mutlaka...
Canım vücutta yağlar azalınca beyin değişik önlemler alıyor. Geçen hafta ben de sabittim ...ümidini kesince vazgeçiyor sen pes etme...sonuç alacaksın mutlaka...
Ben evime taşınayım ben de yapacağımOhhh yarasın canıma...bence daha çok kıskanmalisin...haftada üçe çıkar belin çok incelecek. Totoşu da çok biçimli hale getiriyor![]()
Gecmıs olsun canımTünaydın kızlar.. ben gelirken uğraşıyorlardı gazla. oğluşumu da babasına bıraktım geldim. keyfi yerinde de ama ateşli ya. daha geçen hafta bitmişti antibiyotiğimiz. gece eşim nöbetteydi. evde soğuk oğlumla sarılıp yattık kanepe de . karşımıza da sobayı koyduk ara ara açıp kapattım. gece ağlaya ağlaya kalktı. küsüm sana, sevmiyorum seni diye. rüya mı dedim ama baya ağladı neden dedim cevap vermedi. ben de ağladım çok moralim bozuldu. sabah kalktı küsüm sana diyor. neden dedim rüyasında çikolata almasına izin vermemişimneyse tam kendine gelince bana seni sevmiyorum demiştin dedim. hayır ben öyle bir şey demem seviyorum annemi diyor
haha ben de yedikten sonra deseydin keşkeafiyet olsun cnm.
çok geçmiş olsun moni. Rabbim kalıcı şifalar versin inş. hastalık zor ya. neren ağrırsa canın orda oluyor.
cnm aman dikkat et. sonra perişan oluyorsun evdekilerde üzülüyor. bu arada böyle öğretmenleri milli eğitim eğitmeli! çocuğu dersten soğutacak. insan neden der? daha yapıcı konuşur ki edebiyat gibi bir dersten uzaklaştırmak yerine yakınlaştırır. bizim milli değerlerimiz var hep edebiyatta. inş halden anlayan biridir de boşa gitmemiş olursun.
evet aynıymışız. ben de ilk çocuk sanmıştım. aynı duadan bana da et cnm çok amin
saol cnm inş geçer. evet ya banyo işkenceydi, temizlik işkenceydi. ama sporu ben sadece dışarıda yürüyorum öğle araları. evde yapamam sanıyorum
eline sağlık cnm liste için hakkını helal et. senin de eksiler görmen yakındır benceönce sağlığına kavuş inş.
ben eminim o da tertemiz çıkacak. içini ferah tutu. acaba sen stresten dolayı eksilmiyor olabilir misin?? aklıma yeni geldi.
Bu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sartbugün menümü yazayım. biliyorsunuz haftasonu pek gelemiyorum.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
kk peynir
yarım domat-yarım salat
1 kaşık zeytin
(ekmeğin iki lokmasını bala bandım )
öğlen
5 kaşık karnabahar kısırı
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
1 menengiç
14 gr bitter
Gecmıs olsun canım
Tsk ederim bılmıyorum bu kadar ac kalıp verememek uzuyo benım sporsuz gıtmıyo
Sıkılasma var hıssedıyorum kılo verdım kesın dıye düşündüm bu hafta olmadı
Tşk ederim canımCok gecmis olsun boşver kiloyu herseyin basi sağlık. Rabbim sağlık sihhat versin. Kilo nasil olsa verilir
İns abla ins haftaya daha iyi olacagim sozSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Maşallah herkes yine çok güzel rakamlar görmüş
İnanın kendim versem ancak okadar sevinirim ♡ oda olacak inşallah. ....Çok Aminnnnn
Küçük kızın seminerine gittim ( bağımlılıklar alakalıdır malum ve şükür çoğu şeyi doğru yaptığım emin olabildi ♡ )
Sonrada direk kızın okuluna geldim
Blok dersine den gelince mecbur 40 dakika kadar bekledim ama şükür çıkmadan Öğretmeni yakaladim
Meğer ben beklerken önümden geçmiş ( bende gicik oldum o An tanımadığım halde hatuna)
Neyse konuşup durumu izah edince hatun toparlamak için baya kivrandiBen hiç istemem sıfir vermeyi keşke bana mazeret bildirseydi sizi de bu halde yormamis olurduk falan diye toparlamaya çalıştı
Dedim cekinmis olabilir ama direk sıfır hele ki Son senede beni rahatsız ettiği için kalkıp geldimözür üstüne özür diledi sonrada bizimkine 1 hafta daha zaman verdi ♡♡♡
Eeee bu sefer de benimki ezberleyemezse onun kafasını kırarım
Hala okul önünde bekliyorum hanım okuldan çıksın da direk doktora ilaç yazdirmaya geçelim diyeSağ Olsun eşimde işi erken bitmiş buraya )
Tebrikler sende eksileri gormussun ♡
Kuzum sen iyi ol haftaya birden gider inşallah ♡
Kucumseme iyi gitmis yineben de pek verememişim![]()