- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar günaydın.dun giremedim kontrol tartımı yazayım 77.2.
1.1 gr gitmiş ohhh sefam olsunnn bacilarrrrr
-
Sanada Gunaydin

Helal sana valla listeye girersin yakında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın.dun giremedim kontrol tartımı yazayım 77.2.
1.1 gr gitmiş ohhh sefam olsunnn bacilarrrrr
-
Aaa şansa bak ben de bu sabah yapacağım ıspanaklı yumurta :)Geçen sene arada buraları okurken sık sık ıspanaklı yumurta yapıyorlardı kahvaltılara,o dönem özendim bende yaptım ve abarttım şimdi canım hiç istemiyo aslında yeniden öyle şeyler denesem iyi olacak![]()
sonundaoldu kuzum mezun olduğunda gitmeyeceksin dimi ? Yine buralarda olursun özlerim seni inan ♡
Ben sporu hiç bırakmıyorum canım.. her gün muhakkak yürüyorum. .
Yaşam şeklim oldu artık.
Hep tartı kontrolü yapıyorum. Bir gün abarttiysam ertesi gün kalori kısıtlaması yapıp dengeliyorum beykeyken beyle :)
16 aylık oğlum 2gündr gece emzirmiyorum ağlama krizine gryo emcem anne aç DYO zor olacak ama alışması gerek
16 aylıkken neden sütten kesmek istiyorsunuz özel sebebi var mı çok çok faydalı çünkü sizi emmesi zamanında bebek hemşireliği yapmış biri olarak yazmadan edemedim
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğleden sonra Eşimle Doktora gittik
Nasıl biridir diye çok merak ediyordum ama cidden karı koca sevdik bu Doktoru da
İnanılmaz ilgili biriydi ve uzun uzun beni dinleyip MRlarimi incelediSonra beni elle muayene ettiğinde özellikle sağ omuzumda ağrı olduğunu tespit etti
Evet Ameliyatlik boyutta Fitiklarin ama açıkçası benim tahminim Fitiklarin değil de Omuzun bu ağrıya sebep oluyor olabilir dedi
Okadar MRlar çekildi Omuzumu dà cekselerdi iyidi
Neyse ilk fırsatta omuzumun da MRini cektirip tekrar doktora gideceğim ona göre tedaviyi kesinlestirelim ama eger Ameliyat söz konusu olursa da hiç gözünü korkutma inan hiç de okadar zor bir ameliyat olmuyor dedi ♡
Bakalim omuzà da baksınlar ondan sonra netleşecek inşallah neyin ne olduğu
Adam ilk muayeneye 200 tl alıyor ama sonra bir daha para almiyormus istediğin kadar gelebilirsin dedi sekreteri ♡
Simdilik beklemedeyimMR çekilsin önümüzdeki hafta da hemen gidip tekrar görüşeceğiz
![]()
Hayırlı akşamlar
Yorgunum biraz yüm gün misafirim vardı gelinimiz ve yiğenlerim sadece ama ben fena yoruldum.
Belim zaten sorunlu baya ağrıyor şu an uzanıyorum.
Öğün azaltmak istiyorum insülin direncim var daha öncede bu şekilde biraz düşürdüm direnci ama üstüne yine kilo aldım
İnşallah yine yapmak istiyorum.
Bugün biraz karışıktı herşey.
evet kovmazlarsa takılırız yaniKovmazlarsa gitmeyiz.Bursa da çok soğuk hep yağmurlu. Spor salonu sınırsız üyeliğim var ama bı tek zumba saatlerine katılıyorum. Uzun açık hava yürüyüşlerine bayiliyorum. Evde ne güzel Leslie yapıyordum artık yapamıyorum alt kat istemiyor yapmamı ...
mecburen salona takilmam gerekiyor. Spor olmadan diyet bende işe yaramıyor.
Fıtık varmış bende bilmiyorumda nereye gidim nörolojiye gittim ilk röntgen çekti muayne etti sözde kasların sertleşmiş gibi dedi kas gevşetici iaç verdi gönderdi.
Sonradan beyin cerrahına gittim tavsiye üstüne o dedi fıtığı. 7 seneden fazladır var.
Belimde de var. İkisi içinde kilo vermek zorundayım
Ben birinci katta oturuyorum yani gürültü olsa da sıkıntı yok ama zaten hiç ses çıkmıyoki ya da ben öyle zannediyorum![]()
Elhan
Ben de dediğin gibi düşündüm. Baktım ışıklarına. Salonda gelin oglan kalıyor sanırsam. Oturma odasında yaşlılar kalıyor, çocuk odasında bir erkek çocuk var. Geniş aileler. Yatak odasında denemedim yanlış anlaşılmasın diye. Mutfakta da yerim dar.içimden bir ses git konuş diyor yapabilirsem. Bizim kargocu evde olmadığımız zaman kargoyu bazen onlara veriyor. Sanırım o saatten sonra kabul de etmezler.
![]()
yumurtayı yemediğim zaman açlıktan perişan oluyorum cnm. o yüzden bir şekilde ye bırakma. ben 3 aydır haşlıyorumMenüm
08.00
Limonlu ılık su
10.00 kahvaltı;
Bıktııııııııım yumurtadan bıktım bıktım bıktım bana alternatif söyleyin lütfeeeen,yakında meyveli yumurta falan yapcamherneyse gelelim yumurtanın faydalarına, sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim ekmek,1 greyfurt suyu
14.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,10 kadar siyah üzüm
17.00
Klasik yoğurtlu kabaklı mevsim salatama çok az da peynir ekledim,mesajı düzenlemekten bi hal oldum,çok çok az da haşlama et ama yani demeye bile değmez okadar az
yarım nar,mandalina
Su:2.5 lt
Spor:45 dk leslie
Birazdan zencefilli ıhlamur içicem yanına tat olsun diye ya bir hurma yerim ya da çok az bal katarım( hepimiz hapşurup duruyoz hastalık geliyorum diyo bari önden hazırlığımı yapayım dedim)oynakbasi34
Emzirmekte kg verdiriyomş![]()
Günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Dün erkenden yattım dinlendim.
Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 8de haşlanmış yumurta yaptım bebekler yedi benimkini de :) bu yüzden iki dilim yumurtalı ekmek biraz peynir yedim ve öğlen acıktım. Haşlanmış yumurta insanı çok tok tutuyor gerçekten.
Öğlen 1de bir paket çubuk kraker, yarım simit, bir kare çikolata çay (hiç olmadı ama bulunduğum yerde alternatif yoktu ve açtım)
Akşam 5te bir porsiyon güveç.
Günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Dün erkenden yattım dinlendim.
Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 8de haşlanmış yumurta yaptım bebekler yedi benimkini de :) bu yüzden iki dilim yumurtalı ekmek biraz peynir yedim ve öğlen acıktım. Haşlanmış yumurta insanı çok tok tutuyor gerçekten.
Öğlen 1de bir paket çubuk kraker, yarım simit, bir kare çikolata çay (hiç olmadı ama bulunduğum yerde alternatif yoktu ve açtım)
Akşam 5te bir porsiyon güveç.
Kizlarrrrr yükselen Yıldızlar listesindeki ♡ ilk 3e giremedik ama geçen haftaya göre derecesi yükseldi ya onun resmiligi
Yükselen Yıldızlar Nedir?
Bende 4 sene emzirdim iki kız işte 24*24 sene emzirdim toplam ikisi peşpeşearada bi 8 ay ara verdim işte
![]()
Canım ütü masan tehlike...hemen yağlamalisin...Günaydın kızlar....
ben de özlerim cnm <3 takılırım tabi buralarda ama liste işine girmem sanırım. çünkü diyet olmayacağı için takımımı olumsuz etkilemek istemem
yürüyüş cepte. ben de hep yapıyorum. çıkıyorum öğle arası yürümeye çalışıyorum illa.
tatlıyı da yememeye çalışacağım.
dengeleme iş ben de sıkıntı oluyor. kafa ya hep ya hiç şeklinde çalıştığından mütevellit
büyümüş cnm. geceyi kesinlikle kesmelisin. yani 8 kz uyanıyor demişsin. zaten 8 kezde de süt olması imkansız. senin de onunda uykuya ihtiyacı var. gece kalkınca baba su verip yatırsın.
gece emmesi için bence büyümüş. tabi sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin ama 8 kez uyanan çocuk uykusuz olur hırçın olur , anne de halsiz olur. ben kesmiştim geceyi bu aylarda uyurdu.
Aleyküm selam. bakarsın ameliyata gerek kalmaz cnm. ama şartsa da hiç tereddüt etme bence. sağlığına kavuş biran önce.
senin ilk hedefin kilo almamak olsun cnm. insülin direnci bir de guatr olan arkadaşım vardı. aç gezerdi kilo alırsam veremem diye. sonra da sıfır şekerli hayata merhaba de. öğün azaltmaya da daha sonra geçersin. tabi imkan varsa harekette iyi gelir.
evet kovmazlarsa takılırız yani
bazen doktorlara kızıyoruz ya her şeye kilo diyorlar diye. ama haklılar ya. ben de gece yatarken nefes kesilmesi oluyor3-5 kilo alınca. verince geçiyor. inanır mısın migren ataklarım bile geçti diyebilirim . mesela 2 aya bir kesin olurdu bir gece karanlıkta kalmalıyım acilde serum almalıyım ya da migren ilacı içim zom gibi yatmalıydım. neyse 3 aydır diyetteyim 1 kez geldi parolla geçti. demek ki yediğim içtiğim kilom hepsi etkenmiş. sağlığımız için zayıflamalıyız cnm. sana da şifa diliyorum bol bol.
severim 1. katı . özgürlük demek. benim evimim yalıtımı berbat. birbirimize öksürük sesimiz gidiyor
sen dedin de aklıma geldi. ütü masam yatak odasında gacır gucur ütü yaparken![]()
yalıtım da sıfır binada öksürsen duyuluyor
yumurtayı yemediğim zaman açlıktan perişan oluyorum cnm. o yüzden bir şekilde ye bırakma. ben 3 aydır haşlıyorumdüşün ne kadar vahim durumdayım. işe omlet şekliyle getiremem ki.
ay cnm bana hiç uymadı. oğlanı 20 ay emzirdim tek avantajı kilo almadım. normal insan gibi yedim kilom sabitti hep.
ben kilo vermek için illa ölümüne diyet yapmalıyım.
Valla becerebilirsen bravo gece agliyan çocuğu insan uyku sersemi susturmak için hemen memeyi veriyorMeme bağımlılığı oldu artık oğlumda geceleri 8kez uyanıp meme diye ağlıyor gce emzirmeyi buraktrcam ne kendisi uyyor nde bni uyutyor gündz emzrcem sadce
Eşim 5buçukta uyanıyor işe ggidyor o saatlerde uyanık olursa oğlum bakar başka türlü bakmazGünaydın kızlar....
ben de özlerim cnm <3 takılırım tabi buralarda ama liste işine girmem sanırım. çünkü diyet olmayacağı için takımımı olumsuz etkilemek istemem
yürüyüş cepte. ben de hep yapıyorum. çıkıyorum öğle arası yürümeye çalışıyorum illa.
tatlıyı da yememeye çalışacağım.
dengeleme iş ben de sıkıntı oluyor. kafa ya hep ya hiç şeklinde çalıştığından mütevellit
büyümüş cnm. geceyi kesinlikle kesmelisin. yani 8 kz uyanıyor demişsin. zaten 8 kezde de süt olması imkansız. senin de onunda uykuya ihtiyacı var. gece kalkınca baba su verip yatırsın.
gece emmesi için bence büyümüş. tabi sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin ama 8 kez uyanan çocuk uykusuz olur hırçın olur , anne de halsiz olur. ben kesmiştim geceyi bu aylarda uyurdu.
Aleyküm selam. bakarsın ameliyata gerek kalmaz cnm. ama şartsa da hiç tereddüt etme bence. sağlığına kavuş biran önce.
senin ilk hedefin kilo almamak olsun cnm. insülin direnci bir de guatr olan arkadaşım vardı. aç gezerdi kilo alırsam veremem diye. sonra da sıfır şekerli hayata merhaba de. öğün azaltmaya da daha sonra geçersin. tabi imkan varsa harekette iyi gelir.
evet kovmazlarsa takılırız yani
bazen doktorlara kızıyoruz ya her şeye kilo diyorlar diye. ama haklılar ya. ben de gece yatarken nefes kesilmesi oluyor3-5 kilo alınca. verince geçiyor. inanır mısın migren ataklarım bile geçti diyebilirim . mesela 2 aya bir kesin olurdu bir gece karanlıkta kalmalıyım acilde serum almalıyım ya da migren ilacı içim zom gibi yatmalıydım. neyse 3 aydır diyetteyim 1 kez geldi parolla geçti. demek ki yediğim içtiğim kilom hepsi etkenmiş. sağlığımız için zayıflamalıyız cnm. sana da şifa diliyorum bol bol.
severim 1. katı . özgürlük demek. benim evimim yalıtımı berbat. birbirimize öksürük sesimiz gidiyor
sen dedin de aklıma geldi. ütü masam yatak odasında gacır gucur ütü yaparken![]()
yalıtım da sıfır binada öksürsen duyuluyor
yumurtayı yemediğim zaman açlıktan perişan oluyorum cnm. o yüzden bir şekilde ye bırakma. ben 3 aydır haşlıyorumdüşün ne kadar vahim durumdayım. işe omlet şekliyle getiremem ki.
ay cnm bana hiç uymadı. oğlanı 20 ay emzirdim tek avantajı kilo almadım. normal insan gibi yedim kilom sabitti hep.
ben kilo vermek için illa ölümüne diyet yapmalıyım.
aynen cnm. her şey eksik.. o yağlama işini diyim ben eşime bugün halletsin.Canım ütü masan tehlike...hemen yağlamalisin...zamane müteahhitleri hep malzemeden çalıyor kesin bizim bina da yalıtımsız. Bir o kadar da insanlarda hoşgörü eksik. Bizden de çalınmış bir şeyler
olmamışız
Eşim 5buçukta uyanıyor işe ggidyor o saatlerde uyanık olursa oğlum bakar başka türlü bakmaz![]()
Ben merkezdeyim abla spor salonuna yazılmayı niyetlendim bir ara bebişi devamlı bırakacak kimse bulamadım babanesi üst katta oturuyor ama bacağından ameliyat oldu pek gezinemiyor en fazla 1saat bakar toruna hemen bni arar durmuyor diyeCanım aslen Bursalı değilim ama çok seviyorum Bursa'yı.Merkez ilçe Gemlik'teyim. Fitzone 'ye devam ediyorum üç aydır. Alt kat bayanlara özel.
Merhaba kızlar. Yaramazlık sırası sizde mi?sesiniz çıkmıyor ondan dedim.
![]()
Çok teşekkür ederim canım... Aynen önce sağlık...Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah maalesef yine ağrım var okadar kas gevşetici ve ağrı kesiciye rağmen
Aksilik bugün arkadasda kuran var ve söz verdim gelecegime
Neyse artık kahvaltimi edip yine ilaçlarımı iceyimReglm daha devam ediyor davul gibi hissediyorum kendimi artık yeşil çayı ihmal etmemem lazım ki cumaya eksi göreyim
Maalesef Kilo her şeyi tetikliyorsağlığını için bir anlam önce Kilo vermemiz şart
Ay inşallah ama işte şu ağrılardan kurtulmak için Ameliyata bile razıyım
Yahu bir saatcik de olsa idare edebilir komsunSamimiyetin olsa hadi gel birlikte depişelim desen ya
Bir ara benim kız apartmandaki kızlarla toplanıp bizim evde yapıyordu ki Leslie okadar atlamali ziplamali değil ya
İnan günlerce peş peşe yaptılar ama hiç alt komşum bir kere bile demedi gürültü var diye
Afiyet olsun canımkışın kahvaltina turp ve havuç da ekleyebilirsin hem tok tutar
Tebrikler menü harika ♡
Menü çok güzel afiyet olsun ♡
Sorma normalde veriliyor da ben biberonla Anne sütü pompalayip verdim diye herhalde hep içim çekiliyor hesabı resmen Kilo almıştım tatlı yemekten
Pro uyelik aslında sadece renkli kalıcı yazmanın haricinde sayfada o An kimlerin olduğu altta görünüyor ve özel mesaj bölümünde grup sohbeti oluyorbaşka bir özellik var mı bende bilmiyorum
Sağ Olsun bana da Monicigim hediye etmişti Pro üyeliği ♡
Bende severimaslında marketten 1 ufak bağ alsan sırf kendine bile yapabilirsin
fazla geleni buzluga at canın istediğinde hemen ısıtıp 2 yumurta kirarsin
Tekrar geçmiş olsun canımSağlık yerinde olsun da bol bol sohbet ederiz nasılsa yine
![]()
valla ben şu anda limonlu su içiyorum midem berbatMerhaba kızlar. Yaramazlık sırası sizde mi?sesiniz çıkmıyor ondan dedim.
![]()
ins kaptanım.2 geçti uğraşıyorum kilo vermek için .bi türlü kendimde o gücü bulamıyordum.cok şükür şuan daha iyi daha mutlu daha güçlü hossediyiyorum kendimi.bi de deneme yansımalarla kendimi tanıdım galiba.ben günde en az 2 lt su içersem .gün aşırı spor yaparsam ve en önemlisi tatlıyı kesersem siper kilo veriyorum.Sanada Gunaydin
Helal sana valla listeye girersin yakındakilolar maşallah patir patir gidiyor ♡♡♡♡