Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen öyle oldu valla:KK35:çok haklısın ablacığım dikkat edeceğim bugün inşallah :KK22:
Canım kardeşim :KK200: bak ahan da oraya yazmışsın muhteşem bir menü bekliyorum bugün. İnşallah bir şey çıkmaz da o_O gözünün önünde ciss bir şey olmasın sakla hepsini.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216006
Aleyküm selam canım. :KK200: hayırlı sabahlarimiz olsun.

Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta ve üzerine biber ekleyerek yanına da yeşil çay ile tamamlamış bulunuyorum sevgili diyetdaşlarım :kk77:
Afiyet olsun bitanem. Bu kahvaltı seni ikindiye taşır. :KK76:

Süpersin canım afiyet olsun :KK66:
Bizde karı koca sabah kahvemizi içiyoruz :KK66: bir lokma birsey atistirip kuzuyu havuza goturecegiz :KK66: artık dönüşü öğlenle bir olur kahvaltimiz :KK66:
Sağlıklı güzel bir gün gecirmenizi dilerim. :kahve: Kahveleriniz muhabbetli olsun. :KK60:

Kuzunun havuz faslı bitti ;)
Eşim kuzuyu giydirirken bende Size bakayım dedim ;)

Eve gider gitmez.güzel sağlıklı bir kahvaltı edeyim ♡
Büyük evde kaldı artık hazırlar biz gidene kadar nasılsa sofrayi ♡

Canım kardeşim :KK200: bak ahan da oraya yazmışsın muhteşem bir menü bekliyorum bugün. İnşallah bir şey çıkmaz da o_O gözünün önünde ciss bir şey olmasın sakla hepsini.

Aleyküm selam canım. :KK200: hayırlı sabahlarimiz olsun.

Afiyet olsun bitanem. Bu kahvaltı seni ikindiye taşır. :KK76:

Sağlıklı güzel bir gün gecirmenizi dilerim. :kahve: Kahveleriniz muhabbetli olsun. :KK60:
Tavsiyen üzerine çok fena dersimi aldım ablacığım :KK49:

10001412_250031921835958_1654871265_n.jpg

Merhaba kızlaaar :KK200: bir günlük aradan sonra yeniden sizlerleyim:KK36:
Geçmişe bakmadan dünümü anlatayım..
Güne gayet güzel başladım kendimce planlı programlıydı :KK54: taaki sevgili eşimin "beş dakka annemlere uğrayalım halam gidecek sizi görmek istiyo " demesine kadar ,ah nerden bileyim o beş dakkanın beş saati geçeceğini :sinirli: otur otur yok gelemiyoruz,artık yemek saati kahve çay meyve derken akşam 8 de eve girebildik, çocuğu banyo yaptır ütü yap pert oldum resmen,dolayısıyla dün hiç giremedim kusura bakmayın hatunlar:uykucu:

Dünkü menümü de yazıp bi rahatlayım :KK17:
Saatler tahmini olacak

08.00
2 bardak limonlu ılık su

10.00 kahvaltı:
1 yumurtalı ıspanaklı omlet,2 ince dilim süzme peynir,3 zeytin,domates,salatalık,2 ceviz,1 dilim turp,1 dilim tb ekmeği,1 portakal suyu

15.30 öğle-akşam
3 kaşık mantı,3 tane etli yaprak sarma, 1 minik çerez kasesiyle vişne kompostosu,bolca salata

18.00
Sade Türk kahvesi,2 tatlı kaşığı un helvası

Su:çokça :KK53:
Spor: koşturmaca :KK53:

Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Cuma günü menüsünü son derece sağlıksız dışardaydık ve waffle dışında alternatif yoktu öğlen.
Kahvaltı 8de bir porsiyon menemen, çay
3 de bir waffle, gazlı içecek :eek:
6da 5 kuru erik ve çay
Waffle miiiiii of çok özledim :bicak:

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz :confused:
Allah yardımcın olsun taşınmak büyük iş :KK51:

Kazen Kazen kelebekleri eksik olan arkadaşlarımız var :KK66:
Lilimam Lilimam
@ebideryal
Thinkerwoman Thinkerwoman

Gecen hafta yazdım diye eminim ama iki arkadaşımızın ki eksik olunca tekrar hatırlatayım dedim :KK66: şimdiden teşekkürler ♡
Yuppiiii gelmiş kelebeğiiim :KK76: teşekkürler sevgili kaptanım ve Kazen Kazen

Beş kızartma :sinirli: görmedim sanma... İlle canın patates çektiyse kabuklarıyla fırında pişir canım. Bol baharatli olsun. Tamam mı bebem.:sopa:

Mavişim alternatifi dışarı çıkmaya karar verdiğinde çantana bir buzdolabı posetine üzüm hurma kayısı çığ fındık çığ badem ceviz koyarak halledeceksin. Yulaflı kurabiye yap bir kavanoza koy bu da ayrı bir alternatif. Waffle hem masraflı hem kacamak.

Huzurlu sağlıklı tasinmalar dilerim canım. Yine hazır yemeklere saldırma bu bahaneyle önlemini al şimdiden. Kolay gelsin canım. :eek:

Günaydın tatlım. Ooo süpersin enerji taştı geldi buralara. Tercihlerin de mükemmel. :halay:
Tamamdır ablacım fırınlanmış kabuklu patatesi çok severim, dün Cumaydı diye öyle şeeetmiştim :KK22:

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.
Bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum :KK76:bize de mandıradan getiriyolar çok iyi hiç kokmuyo, sırf koku olduğu için nefret ediyodum açık sütten ama burayı keşfettik :KK54:

Bir arkadaş bir altın bilgi demek. :KK15:yesil çayim bitti bugün aktara gidecektim hadi bakalım mutfağa bir de bamya tohumu girsin.:KK49: Tesekkür ederim canım. Akşam tarifesini deneyeyim ben de. Hem suyuna da geçer etkisi söylediğin çok mantıklı.
Meryem abla iş peşinde yine hadi hayırlısı :skandal::KK70:

Bütün,'' derdim var'' topiğini okudum sıkıntıdan bizim sayfaya gelen giden olmayınca. :işsiz: laf aramızda hatunlar ciddi ciddi yazmışlar ben kıs kıs gülüyorum burda. Görseler topa tutarlar :KK70:biraz daha gelmezseniz vajinismusu da bitiresim var....:KK53::KK70:
Ah canııııım kimseler girmedi mi yalnız mı kaldın seeen :KK37: geldim kız abla eşim beş dakkalığına biyere götürmezse :sopa:inşallah buralardayım

Merhabalar, bugün kahvaltıda biraz omlet domates salatalık ve yeşillik 3 dilim tb ekmeği yedim. Ekmeği abarttım sanırım.
İkindi gibi sadece domates salatalık ve peynirden oluşan bir yemek yedim akşam yemeği yemedim Bir de şu pinguiler var ya süt dilimi gibi ondan yedim bugünlük menüm bu kadar . Bol eksiler canım takımım:KK200:
Paketli şeylerden uzak dur canım valla onları yemek yerine ev yapımı kek falan ye emin ol günahı daha az olcak :KK53: tabi keki de yemede :KK66:

Merhaba kızlar iyi akşamlar şimdi spordan döndüm ölüyorum sanırım bugün vaktim var diye erkendem gitmiştim hem ağırlık hem kardiyo hem de 45dk zumba ile totalde iki saatte çıktım salondan. Adım atacak halim yok.
Bugünün menüsü:
Sabah bir dilim çikolatalı ekmek+avokado+ sade nescafe
Öğlen yok
Akşam şimdi spordan sonra bir bardak süt+muz ve 1 mandalina
Bugün çikolata yediğim için başka yemek yok zaten aç da hissetmiyorum. Bugün güzel bir gün oldu.
Spordan sonra zaten pek acıkmıyorum ben ama gün boyu yediklerin biraz az gibi geldi :KK66:

listeye girersek bizde de olcak oylemi

ohhh ne güzel missa gibi temiz havayı çekmişsin icine
persian zumbami tavsiye edebilir 50 dk lık bi video
Ay ben benim yaptığım zumbadan sıkılmıştım bugünde seninkini deneyim :spor:

Pazar menüm
Sabah(10.30) İki kepçe mercimek çorbası, az peynir, zeytin, roka, beş badem
12.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(16.30) Üç kepçe mercimek çorbası, karışık salata( dereotlu, maydanozlu, rokalı, iki çeri )
20.00 Az lor, üzerine çörek otu ve pul biber, bitki çayı sınırsız,
Bir saat tempolu yürüyüş, ev zumbasi yarım saat, iki litre su...ve gün biter uyuyuncaya kadar su içmeye devam.
Ev zumbası nedir ayol kulağa pek bi ezik geldi :KK53:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra büyük kızımla biraz yatak odasını topladık kavga dövüş :KK70: iş yapma diye kızıp durdu hatta bir ara sağ elimi kullanmaya kalkistim diye ne söylendi cadı :KK70:
Hepimizin nevresimlerini de değiştirdik ohhh miss ♡ Rahatladım ama bende farkına varmadan yorulmusum ( aslında normalde yaptigimin çeyreği kadar iş yapmadım ama yoruluyorum işte )

Sonra odadan kovulunca az uzanayim dedim uyumusum :KK70:
Aksamda Annemin doğum günü diye çaya gittik kızlarla eşimde arkadasindayken :KK66: gönlü olsun dedik :KK66:
Nice güzel hayırlı sağlıklı yaşları olsun annenin canım :KK200:

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216006
Çok tatlııı :KK66:

:KK200:

Kızlar bugün hamama gidiyoruz arkadaşımla. :eek:yillardan sonra ilk kez. Çok heyecanlandım. :KK54:Termal bir otel var Gemlik'te. Kuşlar gibi hafifleyecez bakalım.
Oh oh dökülsün kurtlar :KK70:iyi eğlenceler şekerim :KK37:

Back
X