- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun canım korkma beım kızımda bır hafta kanamam olduMeehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacakoynakbasi34
Deprem olmuş bende yıne basım donuyor sandım
geçmiş olsun canım, nerede olmuş?Deprem olmuş bende yıne basım donuyor sandım
geçmiş olsun cnm. senin göz sonucun ne oldu??Deprem olmuş bende yıne basım donuyor sandım
geçmiş olsun cnm. aslında ben de sende bunu fark ettim. ya az yemek yaramıyor sana ya da metaolizman baya yavaş. çünkü senin yediklerin kadar yesem iğne iplik olurdum kız.Gemlik'te fena hissettik depremi 9.34 gibi oldu 4.4 şiddetindeymiş tabi Yalova Çınarcık bize yakın. Allah esirgesin herkesi .
Ben bugün sadece yoğurt bir öğün de meyve aldım ogunlerime.Bir haftadır ibre eksi yönde oynamıyor çıldıracağım ya...ne bunyeymiş ... Beynim bana muhalefet...![]()
Yalova da abla="moni,post: 58276659, member: 181962"]geçmiş olsun canım, nerede olmuş?
Agir yaziyya yanlisyazio cildircm
Eşim geldi beni almayaşirket faturalarını yatiracakmis hazır onun için çıkmışken beni de mahkemeye bırakacak Allahtan ♡ Bende kara kara düşünüyordum nasıl gideceğim minibusle diye
o tarafa giden minibusler var da tam önünden geçmiyor baya yürümek gerekirdi ve bugün baya ağrım var
Birde sınıftan bir velinin ufak oğlu 3 - 4 yaşlarında şaka yapayım derken sağ omuzuma sağlam bir tane patlattıAskiyi fark edip Annesinden uyarıyı alınca çok üzüldü sipa
![]()
Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacakoynakbasi34
Valla șimdilik Iyi sanki kanamam durdu gibi progestan ilac kullanıyorum. Yarin da sabah kontrole gidicem... Ama hareketsizlik çok zormus sersemlestim resmen. Allah razi olsun Iyi dilekleriniz için.geçmiş olsun öncelikle canım bir kaç gün mecbur kalmadıkça ayağa kalkmamaya çalış çünkü uzandığın zaman kan dolaşımı daha rahat olduğu için kanama duruyor progestan iğne yaptıysan ve doktorunun verdiği ilaçları kullandıysan korkma gerisi Allahın takdiri eğer o bebek gitmek için yola çıktıysa ne yaparsan yap durmaz gider ama yok sana gelmek için yola çıktıysa ne olursa olsun gitmez böyle düşün ve kendini rahatlat unutma senin stresin bebeğin durumunu etkiler sen ne kadar rahat olursan bebeğin işini de kolaylaştırırsın inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın![]()