Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacak oynakbasi34 oynakbasi34
Gecmıs olsun canım korkma beım kızımda bır hafta kanamam oldu

umudunu_kaybetme.jpg

Gemlik'te fena hissettik depremi 9.34 gibi oldu 4.4 şiddetindeymiş tabi Yalova Çınarcık bize yakın. Allah esirgesin herkesi .
Ben bugün sadece yoğurt bir öğün de meyve aldım ogunlerime.Bir haftadır ibre eksi yönde oynamıyor çıldıracağım ya...ne bunyeymiş ... Beynim bana muhalefet...:kızgın:
geçmiş olsun cnm. aslında ben de sende bunu fark ettim. ya az yemek yaramıyor sana ya da metaolizman baya yavaş. çünkü senin yediklerin kadar yesem iğne iplik olurdum kız.
ama şu da ayrı güzel sarkmadan az az da olsa veriyorsun. tabi baya da kilo kaybın var belki ondna dolayı az gidiyordur artık.

Eşim geldi beni almaya ;) şirket faturalarını yatiracakmis hazır onun için çıkmışken beni de mahkemeye bırakacak Allahtan ♡ Bende kara kara düşünüyordum nasıl gideceğim minibusle diye ;) o tarafa giden minibusler var da tam önünden geçmiyor baya yürümek gerekirdi ve bugün baya ağrım var :(
Birde sınıftan bir velinin ufak oğlu 3 - 4 yaşlarında şaka yapayım derken sağ omuzuma sağlam bir tane patlattı :D Askiyi fark edip Annesinden uyarıyı alınca çok üzüldü sipa :D

Eşim geldi beni almaya :KK66: şirket faturalarını yatiracakmis hazır onun için çıkmışken beni de mahkemeye bırakacak Allahtan ♡ Bende kara kara düşünüyordum nasıl gideceğim minibusle diye :KK66: o tarafa giden minibusler var da tam önünden geçmiyor baya yürümek gerekirdi ve bugün baya ağrım var :KK43:
Birde sınıftan bir velinin ufak oğlu 3 - 4 yaşlarında şaka yapayım derken sağ omuzuma sağlam bir tane patlattı :KK70: Askiyi fark edip Annesinden uyarıyı alınca çok üzüldü sipa :KK70:

hayırlı haberlerle gel canım :KK60: bu arada fena olmuş küçüğün vurması ama seni sevmiş demekki :KK70::KK70::KK70:

Meehaba yine kötü haerlerle geldim stres uzuntunun etkisi olmus mudur Bilmiyorum ama bugün Babami havaalinina birakirken kanamam oldu ama oyle böyle degil çok fena babamla vedalasip hemen doktoruma kostuk ağlaya ağlaya... Ultrasondan bakti kesede birsey Yok ama kesenin yaninda pihti varmış kanama böyle devam ederse büyük ihtimalle bebek dusebilir dedi. Yine de biz elimizden geleni yapalim dedi bir igne yaptirdi bir serum takti kanamami takip etti kanamam azalinca istersen yatirayim ama evde dinlenebileceksen eve gidebilirsin dedi ben de çocuk yalnız kalmasin diye eve geldim dinleniyorum progesteron ilac kullanicam hareket etmeyecem artik hersey olacagina varirmis Cuma gunu de kontrole gidicem hayırlısi olsun insallah dua bekliyorum bu arada Ben listeden ciksam Iyi olacak oynakbasi34 oynakbasi34

geçmiş olsun öncelikle canım bir kaç gün mecbur kalmadıkça ayağa kalkmamaya çalış çünkü uzandığın zaman kan dolaşımı daha rahat olduğu için kanama duruyor progestan iğne yaptıysan ve doktorunun verdiği ilaçları kullandıysan korkma gerisi Allahın takdiri eğer o bebek gitmek için yola çıktıysa ne yaparsan yap durmaz gider ama yok sana gelmek için yola çıktıysa ne olursa olsun gitmez böyle düşün ve kendini rahatlat unutma senin stresin bebeğin durumunu etkiler sen ne kadar rahat olursan bebeğin işini de kolaylaştırırsın inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın :emir_bebek:

geçmiş olsun öncelikle canım bir kaç gün mecbur kalmadıkça ayağa kalkmamaya çalış çünkü uzandığın zaman kan dolaşımı daha rahat olduğu için kanama duruyor progestan iğne yaptıysan ve doktorunun verdiği ilaçları kullandıysan korkma gerisi Allahın takdiri eğer o bebek gitmek için yola çıktıysa ne yaparsan yap durmaz gider ama yok sana gelmek için yola çıktıysa ne olursa olsun gitmez böyle düşün ve kendini rahatlat unutma senin stresin bebeğin durumunu etkiler sen ne kadar rahat olursan bebeğin işini de kolaylaştırırsın inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın :emir_bebek:
Valla șimdilik Iyi sanki kanamam durdu gibi progestan ilac kullanıyorum. Yarin da sabah kontrole gidicem... Ama hareketsizlik çok zormus sersemlestim resmen. Allah razi olsun Iyi dilekleriniz için.
Su perisi86 Su perisi86 sonundaoldu sonundaoldu tesekkur ederim destekleriniz için. Yarin komtrolden sonra son durumu paylasirim

hadi bugün jübile yapıp menümü yazayım :D

sabah
2 dilim ekmekle tost (yağsız)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin

ara
yarım nescafe
1 avuç dut

öğlen
1 portakal
1 tatlı kaşığı erik marmelatı

ara
4-5 kaşık türlü
4 kaşık yoğurt
1 elma

akşam
menenegiç

bugün öğle arası arkadaşla avm gittik bir işimiz vardı. yöresel lezzetler fuarı açılmış içeri :D tam benlikti. her yer tatlı ile doluydu. afyon lokumu, gümüşhane pestili, cezeryeler, malatyanın kayısılı çikolatası, kayısı cezeryesi..reçeller, marmelatlar, peynirler,dün cnm mısır ekmeği istedi. en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile :D yemekteyiz de gördüm de istedi. o da vardı ama almadım. hatta tek aldığım erik marmelatı doğal mayhoş tadı var. ondan yedim 1 tatlı kaşığı. bir de şifayı kapmışım dün oğlanla yağmurda sırılsıklam olduk. ıhlamura dayandım portakalı da c vitamini olsun diye yedim gitti ;)

Back
X