Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese tekrar hayırlı günler ;)

İnanılmaz canım sıkkın şu anda :(
Mahkeme davayı red etti :( onların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı :( kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim ;)

Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeye :( OH iyi oldu nasılsın falan diye :(
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdı ;) dedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor ;)

Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gitti :( sanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım :(

Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da :(

Herkese tekrar hayırlı günler :KK66:

İnanılmaz canım sıkkın şu anda :KK43:
Mahkeme davayı red etti :KK43: onların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı :KK43: kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim :KK66:

Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeye :KK43: OH iyi oldu nasılsın falan diye :KK43:
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdı :KK66: dedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor :KK66:

Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gitti :KK43: sanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım :KK43:

Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da :KK43:
Ne terbiyesizlik! Bu tip insanlarla uğraşmak gerekiyor gerçekten. Hakime de inanamadım ya :duduk:

Herkese tekrar hayırlı günler :KK66:

İnanılmaz canım sıkkın şu anda :KK43:
Mahkeme davayı red etti :KK43: onların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı :KK43: kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim :KK66:

Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeye :KK43: OH iyi oldu nasılsın falan diye :KK43:
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdı :KK66: dedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor :KK66:

Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gitti :KK43: sanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım :KK43:

Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da :KK43:
Abla boşver degmez böyle insanlara
Daha fazla strese sokma kendini Allah'a havale et

Bence stresten kaynaklı gözünün ağrısı. Ben ne zaman çok stres olsam ve yorulsam gözüm ağrır. Korkarım da ciddi ağrır sanırsın beynimde bişey var. Ama yok tamamen psikolojik.
Evet psikolojik dedi dr bendeki de ne bunye asla stres kabul etmiyor

Bu arada bende enerji düşüklüğü var toplayamiyorum kendımı regl gecikti karnım davul gibi sis bi saat önce yemek yedim yoğurt meyveyle gecircegim aksami

Ne terbiyesizlik! Bu tip insanlarla uğraşmak gerekiyor gerçekten. Hakime de inanamadım ya :duduk:

Sorma valla bende sinir oldum :(
Hayır birde kendilerini haklı görüyorlar ya ona özellikle sinir oldum ;)

Kızlar benim enerjim çoook düşük. Bu hafta veremedim eminim umarım almamışımdır.

Güzel düşün güzel olsun kuzum ♡♡♡♡
Sabah ola hayrola ;)

Abla boşver degmez böyle insanlara
Daha fazla strese sokma kendini Allah'a havale et

Evet psikolojik dedi dr bendeki de ne bunye asla stres kabul etmiyor

Bu arada bende enerji düşüklüğü var toplayamiyorum kendımı regl gecikti karnım davul gibi sis bi saat önce yemek yedim yoğurt meyveyle gecircegim aksami

Hemde ne stres :( sinirden ağrım çoğaldı valla :( eşimde boşver senin güler yüzünü istiyorum demez böyleleri için üzülmeye diyor ;)
Temize gidersem tekrar 250 - 300 lira da olsa masraf çıkacakmış ;) aslında okadar para verdim onuda gozden çıkar diyor şeytan ama bir yandan da en yüksek merciye Allaha havale etsem mi diye de düşünüyorum ;) kararsız kaldım valla

Bugünkü menüm
Sabah(7.30) Bir kase yoğurt keten tohumu ve çörek otlu
Öğle(13.00) Bir kase yoğurt iki kaşık yulaf
17.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(18.30) Yarım kase yoğurt içine bir avokado, iki ceviz
İki buçuk litre su, spor 21.00'den sonra üç mil Leslie, basen, karın bölgesel egzersiz planladım.
Zumbaya gitmedim gün boyu yoğurt yiyince enerji yok tabi...
sonundaoldu sonundaoldu canım dediğin gibi az yediğimin farkındayım. Başka türlü de hiç veremiyorum üstüne bir de alıyorum. Bir kırılma noktası yaşanacak ama ne zaman bekliyorum bakalım. :işsiz:
Doktora da gidemiyorum fiziğime bakınca takıntı yaptığımı söylüyor. Türk kadını böyle olurmuş, yaşıma göre normalmiş miş miş.....diyetisyene de ben gitmek istemiyorum....

Hayırlı aksamlar Meryemcigim Harikasın ben kabağı dabegenmistim yoğurtta harika ben de akşam yemeğinde hurma süt yapıcam ama spordan gelince çorba içmeden duramadım
Sabah bi küçük börek parça biçeyrek ev pohca 6 zeytin bi yumurta
Öğle yok
Aksam 2 tabak tarhana çeyrek dilim kepek ekmek 2 lokma balık
Çay 2 hurma 3 kuru üzüm şu 7 bardak 1,5 saat fitness

Bu hafta gene ortak Detox yapsak hem takım olarak birinci olsak hem de bol eskiler alşak kabak güzeldi baSka ne Detox yapilabilir yada tavsiye bekliyom canlar

Bence de takınca ufak bir detoks yapabiliriz ;) kabak da güzel ama benim aklıma Ayran detoksu geldi :D 2 günlük ;)

Hatta linki ekleyeyim bir bakın bakalım ;) ben geçmişte yaptığımda hoşuma gitmişti ♡
https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu.692664/?amp=1

Hayırlı aksamlar Meryemcigim Harikasın ben kabağı dabegenmistim yoğurtta harika ben de akşam yemeğinde hurma süt yapıcam ama spordan gelince çorba içmeden duramadım
Sabah bi küçük börek parça biçeyrek ev pohca 6 zeytin bi yumurta
Öğle yok
Aksam 2 tabak tarhana çeyrek dilim kepek ekmek 2 lokma balık
Çay 2 hurma 3 kuru üzüm şu 7 bardak 1,5 saat fitness
Börek, poğaça görünce yok artık dedim amaaaa miktarları azmış en azından. İki öğün de olunca yarına güzel bir sonuç gelir insallah. Afiyet olsun canım.

Bu hafta gene ortak Detox yapsak hem takım olarak birinci olsak hem de bol eskiler alşak kabak güzeldi baSka ne Detox yapilabilir yada tavsiye bekliyom canlar
Banu ayran detoksu demiş ama bakliyatlar bana hiç yaramıyor şişiyorum iyice. Belki uygun olabilir takıma...ille yapalım derseniz yok da demem tabi iki gün n'olacak sanki...

Bence de takınca ufak bir detoks yapabiliriz :KK66: kabak da güzel ama benim aklıma Ayran detoksu geldi :KK70: 2 günlük :KK66:

Hatta linki ekleyeyim bir bakın bakalım :KK66: ben geçmişte yaptığımda hoşuma gitmişti ♡
https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu.692664/?amp=1
Banucum verdiğin sayfayı okudum ciddi bir şekilde yapıp sonuç yazan olmamış. Sen deneyip sonuç aldın mi

gunaydin-hayirli-cumalar-gunaydin-hayirlicumalar-1.jpeg

Kızlar yarın erkenden bildirim yaparsanız süper olur :KK66: en azından ben çıkmadan listenin tamamını hazır olursa paylasabilirim ♡
Yarım kalırsa da artık diğer kaptanlardan birine rica ederim en kötü ihtimalle :KK66:
aşkolsun banuş :KK42:

burdayım kuzum bakarım ben:KK60:
mahkeme olayına çok sinir oldum, sağlığın her şeyden önemli canım:KK19:

Back
X