- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Dün gösterdım sonucu dr herşey normal dedigeçmiş olsun cnm. senin göz sonucun ne oldu??
Stres kaynaklı olmuş dedi d vıtamınım dusuktu d vıtamını yazdı sagol bu arada unutmamıssın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gösterdım sonucu dr herşey normal dedigeçmiş olsun cnm. senin göz sonucun ne oldu??
Dün gösterdım sonucu dr herşey normal dedi
Stres kaynaklı olmuş dedi d vıtamınım dusuktu d vıtamını yazdı sagol bu arada unutmamıssın))
Ne terbiyesizlik! Bu tip insanlarla uğraşmak gerekiyor gerçekten. Hakime de inanamadım yaSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese tekrar hayırlı günler
İnanılmaz canım sıkkın şu anda
Mahkeme davayı red ettionların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı
kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim
Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeyeOH iyi oldu nasılsın falan diye
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdıdedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor
Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gittisanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım
Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da![]()
Bence stresten kaynaklı gözünün ağrısı. Ben ne zaman çok stres olsam ve yorulsam gözüm ağrır. Korkarım da ciddi ağrır sanırsın beynimde bişey var. Ama yok tamamen psikolojik.Kizimi uyutup banyoya gırcem
Abla boşver degmez böyle insanlaraSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese tekrar hayırlı günler
İnanılmaz canım sıkkın şu anda
Mahkeme davayı red ettionların avukat maşallah bir çene bir çene her şeye bir bahanesi vardı
kadınlardan 2si gelmişti diğeri şehir disindyamis hesapta.
Temiz yolu açık ve avukatla konuşup ona göre karar vereceğim
Mahkeme çıkışı terbiyesizlik tam arabayla yanlarından geçerken başladılar kahkaha atıp dalga geçmeyeOH iyi oldu nasılsın falan diye
Tabi eşim çıldırdı ve yol.ortasında arabayı durdurup kadınlara siz ne kadar utanmaz insanlarının yaşından başınıza utanır diye bağırdıdedim gülün gülün daha bir şey bitmedi asıl şimdi başlıyor
Eşim baştan temize git dedi ama şimdide boşver Allahindan bulsunlar bu tip insanlarla muhatap olmaya demez diyor ama heleki o hareketleri çok ağrım gittisanki ben keyfimden gidip karakollarda bekleyip saatlerce ifade için uğraştım
Allah bildiği gibi yapsın o hakim bayanı da![]()
Evet psikolojik dedi dr bendeki de ne bunye asla stres kabul etmiyorBence stresten kaynaklı gözünün ağrısı. Ben ne zaman çok stres olsam ve yorulsam gözüm ağrır. Korkarım da ciddi ağrır sanırsın beynimde bişey var. Ama yok tamamen psikolojik.
Ne terbiyesizlik! Bu tip insanlarla uğraşmak gerekiyor gerçekten. Hakime de inanamadım ya![]()
Kızlar benim enerjim çoook düşük. Bu hafta veremedim eminim umarım almamışımdır.
Abla boşver degmez böyle insanlara
Daha fazla strese sokma kendini Allah'a havale et
Evet psikolojik dedi dr bendeki de ne bunye asla stres kabul etmiyor
Bu arada bende enerji düşüklüğü var toplayamiyorum kendımı regl gecikti karnım davul gibi sis bi saat önce yemek yedim yoğurt meyveyle gecircegim aksami
Bu hafta gene ortak Detox yapsak hem takım olarak birinci olsak hem de bol eskiler alşak kabak güzeldi baSka ne Detox yapilabilir yada tavsiye bekliyom canlar
Börek, poğaça görünce yok artık dedim amaaaa miktarları azmış en azından. İki öğün de olunca yarına güzel bir sonuç gelir insallah. Afiyet olsun canım.Hayırlı aksamlar Meryemcigim Harikasın ben kabağı dabegenmistim yoğurtta harika ben de akşam yemeğinde hurma süt yapıcam ama spordan gelince çorba içmeden duramadım
Sabah bi küçük börek parça biçeyrek ev pohca 6 zeytin bi yumurta
Öğle yok
Aksam 2 tabak tarhana çeyrek dilim kepek ekmek 2 lokma balık
Çay 2 hurma 3 kuru üzüm şu 7 bardak 1,5 saat fitness
Banu ayran detoksu demiş ama bakliyatlar bana hiç yaramıyor şişiyorum iyice. Belki uygun olabilir takıma...ille yapalım derseniz yok da demem tabi iki gün n'olacak sanki...Bu hafta gene ortak Detox yapsak hem takım olarak birinci olsak hem de bol eskiler alşak kabak güzeldi baSka ne Detox yapilabilir yada tavsiye bekliyom canlar
Banucum verdiğin sayfayı okudum ciddi bir şekilde yapıp sonuç yazan olmamış. Sen deneyip sonuç aldın miBence de takınca ufak bir detoks yapabilirizkabak da güzel ama benim aklıma Ayran detoksu geldi
2 günlük
Hatta linki ekleyeyim bir bakın bakalımben geçmişte yaptığımda hoşuma gitmişti ♡
https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu.692664/?amp=1
aşkolsun banuşKızlar yarın erkenden bildirim yaparsanız süper oluren azından ben çıkmadan listenin tamamını hazır olursa paylasabilirim ♡
Yarım kalırsa da artık diğer kaptanlardan birine rica ederim en kötü ihtimalle![]()