Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Küçük kuzuyu büyük kuzuyla havuza getirdik ;) birazdan çıkacak da ablası giydirin hemen eve geçelim ;)

Bugün eşim erken gitti arkadaşının yanına calismaya o yüzden ben mecbur arabayla getireceğim diye kollugumu takmadan çıktım :( neyse artık eve gidince dinlenirim iyice de akşam üzere eşime arabayı goturdugumde ağrım olmasın ;)

Malesef kalp kalbe ayna büyüklerimiz bize daha şefkatle dostça yaklaşsa herşey daha kolay olurdu aslında kayınvalide kaimvalideden yani anne yerine gibi manası da İşte Rabbim sabırlı olmayı bize yapılan yanlışlara doğru cevap lar vermeyi nasip etsin eh bende 3 erkek evlat anası olunca bunları not alıyorum inş gelin kızlarıma nasıl davranma hususunda

Rabbim cumlemizin evladını iyilerle karsilastirsin. ..Aminnn

Kızlar kızlar kızlar....gunaydin da günaydın... :KK15:kahvaltılar edildi ya da ediliyor ama sayfamız bir garip kaldı....
Sondan ikinciyiz bu hafta. :kızgın:bunun sebeplerini bugün hep beraber tartışalım ya da fırsat buldukça. Çözüm önerilerimiz de olsun ama. Derecemiz düştükçe kilo vermemiz de düşüyor bu da bizim için kötü tabi ki...Silkelenip bı kendimize gelelim nolur. İş güç dünyanın derdi bitmez. Takım ruhumuz canlansin kasıp kavuralim şöyle bir esip coşalim bizim için değmez mi hatunlar :KK55: ben uçuşa geçtim var mı gelen :rolleyes:

Kızlar kızlar kızlar....gunaydin da günaydın... :KK15:kahvaltılar edildi ya da ediliyor ama sayfamız bir garip kaldı....
Sondan ikinciyiz bu hafta. :kızgın:bunun sebeplerini bugün hep beraber tartışalım ya da fırsat buldukça. Çözüm önerilerimiz de olsun ama. Derecemiz düştükçe kilo vermemiz de düşüyor bu da bizim için kötü tabi ki...Silkelenip bı kendimize gelelim nolur. İş güç dünyanın derdi bitmez. Takım ruhumuz canlansin kasıp kavuralim şöyle bir esip coşalim bizim için değmez mi hatunlar :KK55: ben uçuşa geçtim var mı gelen :rolleyes:
:KK4:
beni de al.burdayimmm

kizlarrr mrbbbb cissiz bi gunumuz olsun ins.madem uçuşa gecicez .ben izninizle kendimi sucu başı ilan edeyim.size sk sk ne kadar şu içtiniz diye hatırlatayım...en iyi yaptığım bu da ondannnn sucu başı dedim kendime:-):-):-):-)
Ay ben sana ölürüm saka kuşum.:halay::halay:saka : su dağıtan kişi :KK15:tamam kız valla harikasın...
Bize bı de Badi Ekrem lazim:işsiz:

Valla rahatladim banu abla... Sen de haketmissin ama sevgisini çok tatlı dillisin... Ben de öyle düşündüm ablamlar burda olsa bu kadar yapmazlardi heralde... Allah bin defa razi olsun. Insallah Ben de onun için biseyler yapabilirim yoksa bu ezikligi hic unutamicam.. Masallah oyle bir kaynanam olsa daha Allah tan ne isterdim ki? Neyse ki Esim Iyi Allah iki taraftan da almazmis hem Kaynanam aslinda ayni şehirde de gorusmuyorum gorusseydim de yapmazdi kaç kere ev tasidim birak yardım etmeyi cocugu bana birak sen rahat rahat işini yapbile demedi. Tek basima ev yerlestiriyorum 1 hafta sonra kaç tane misafir takip pesine biz caya geliyoruz diye arardi. Ah ne kadar şükrettim iliskimi kestigime șimdi gorussem butun akrabayi pesine takip gecmıs olsun a gelirdi. Hic de demez Evi ne durumda diye Nerden mi biliyorum daha lohusayken ev 20 kisi hayırlı olsun a gelecekmis bana diyo Meryem yarin. Misafirlerim var ne yemek yapacan butun sülale gelecek dedi Hem ben sezeryanliyim bir de ustune gece gündüz uyumayan oğlum var ay ne deli olmustum bir de sarma sardirmisti da yetistirememistik misafirleri gelip kendileri sarmisti rezil olmustuk ah ne kötü gunlerdi.

Okurken içim sıkıldı ya yaşarken düşünemiyorum :(
4 ay gelin kustu diye annem yaptı yemekleri gelip annemde yediler. Aksi nasıl oluyor aklım almıyor.
İnsan el dediğine yapar bu gelin yani :(

Çok negatif mesajların var bu günlerde haklı olarak zorlanmışsın bide muhtaç hissetmişsin :KK200:

Üzme daha kendini can taşıyosun hamilelik çok güzel ve aslında çok kısa bi süreç her anını güzel geçirmeye çalış. Eskileri de düşünme üzülme.

Biri sana yardımcı oluncada kötü hissetme o insan bundan ne kadar sevaba giriyor allahın rızasını kazanıyor onu düşün.
Sana diyorum bende çok kötü oluyodum başkası evi toplayınca :)

Tmm hurma ya salı başlıyayım 3 gün inş sağol bonusum

Daha önce hiç yapmadıysan 3 gün uzun olur 1 günle dene bence. Yada akşamdan başlayabilirsin.
Çarşamba akşamı tek öğün hurma yoğurt perşembe günü 3 öğün.

Fikir işte :deli:

en-guzel-hafta-sonu-sozleri.jpg

M Meryem1306 canım yardıma ihtiyacı olan da imtihanda gücü olup yapmayan da...hiç canını sıkma. Acil eylem planında öncelik ev değil sensin. Şu bebeğinin yuvası kesecik iyice bir saglamlaşsin kv ya da temizlik düşünülecek şeyler değil. Tavrını ortaya koymayı öğren . Dün mesajlarını okumamışım az önce alıntılarda fark ettim. Bu kız cuma doktora gidecekti noldu ki düşünürken bonusun mesajını gordum. Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıklı beslenmeye dikkat et. Alışveriş listeni hazırla eşine ver. Çığ kuruyemiş , hurma olsun içinde. Bunlarla meşgul ol...dinlen ileride vakit bulamayacaksın. :p

Oooo bu gazla ben 2 kilo veririm bu hafta abla :KK49::KK53: arkandayım kim tutar bizi :KK55:

kizlarrr mrbbbb cissiz bi gunumuz olsun ins.madem uçuşa gecicez .ben izninizle kendimi sucu başı ilan edeyim.size sk sk ne kadar şu içtiniz diye hatırlatayım...en iyi yaptığım bu da ondannnn sucu başı dedim kendime:-):-):-):-)
Kız zumbacı senin zumbalar izne mi çıktı:sopa: hergün yapan bi ikimiz varız fit fit vücudumuz olsun kızlar da otursun portakal kabuklarıyla :KK71:

Okurken içim sıkıldı ya yaşarken düşünemiyorum :KK43:
4 ay gelin kustu diye annem yaptı yemekleri gelip annemde yediler. Aksi nasıl oluyor aklım almıyor.
İnsan el dediğine yapar bu gelin yani :KK43:

Çok negatif mesajların var bu günlerde haklı olarak zorlanmışsın bide muhtaç hissetmişsin :KK200:

Üzme daha kendini can taşıyosun hamilelik çok güzel ve aslında çok kısa bi süreç her anını güzel geçirmeye çalış. Eskileri de düşünme üzülme.

Biri sana yardımcı oluncada kötü hissetme o insan bundan ne kadar sevaba giriyor allahın rızasını kazanıyor onu düşün.
Sana diyorum bende çok kötü oluyodum başkası evi toplayınca :)

Daha önce hiç yapmadıysan 3 gün uzun olur 1 günle dene bence. Yada akşamdan başlayabilirsin.
Çarşamba akşamı tek öğün hurma yoğurt perşembe günü 3 öğün.

Fikir işte :deli:
Ayol yok bir gün olmaz en az 3 gün en fazla 7 gün bu hurma diyeti :KK66:

Lilimamcim iyi hatırlattin dün menumu unuttum.
Sabah(9.30) Sucuklu yumurta, roka, domates, yarım tb ekmeği, çay, az bı peynir
16.30 En küçük boy ton balık karışık roka salatası,
Akşam(18.30) İki kaşık yumurtalı ıspanak, yarım avuç içi buyuklugunde kızarmış tavuk, bir bardak kefir
20.00 Yeşil çay yanında beş kuru dut, üç kuru üzüm, bir tutam leblebi , beş badem
Üç mile leslie , iki buçuk litre su

Arkadaşlar menüyü özellikle çeşitlendirdim. Geçen hafta çok zorlandim kilo vermekte. Bir deneyeyim bakalım tartı artı mi eksi mi yönde değişecek. Bugün kahvaltıda ilk kez avokado salatası yaptım yoğurtlu, keten tohumlu, cevizli...müthiş tokluk verdi.

Back
X