Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum çok teşekkür ederim. Canım ya sen nolur kendini iyi hisset...ailen kendin ve bizim için...bugün mesajların gücüme güç kattı. İlk tanıdığım banumsun şu an..Allah'ım kollarına şifa versin. Sayfaniza girmiştim bir gün hatırlıyor musun ...valla kötü bir niyetim yok demiştim ...sen de gulmustun...ben tabi öbür takımda...takımdan ayrılınca koşa koşa buraya geldim. O ilk sıcak mesajın sayesinde tanıştım buradaki arkadaşlarla ve senle...ayyyy çok mutluyum ya :KK76::halay:

Hemşoooom hep böyle başarılı ol hayatın boyunca...mutluluğunu seninle paylaşıyoruz gurur duyuyorum seninle. Bu yolculukta yolumuz seninle kesiştiği için de bir o kadar şanslıyız.:sampiyon:azmin,iraden seni hiç yolda bırakmasın böyle kadınlara bayılıyorum. Her olumsuzluğu değiştirecek güce sahip olduğumuzu hatırlatıyorsun. Bebeğim mezuniyetin hayırlı olsun. Hayatın boyunca hep çıtır bir hatun olarak etrafına tebessüm etmeni diliyorum. :KK19:
Kim tutar kaptanımı ben de canım ben deeeeee.:KK54:

Kovalar zeki burçtur. Benden de bir kıskanan smile:KK53:

O( sifir) kan gruplarına süt ve tahıllar yaramiyor canım. Aynen bana da bulgur, ekmek, dövme kilo aldırıyor.

Bağırsak problemimi keten tohumu ve yulafla çözdüm canım. Meyve olarak da avokado ve kivi iyi geldi. Bu arada ŞOK da avokado 2.49 la fiyatı yılbaşına kadar sabitlemiş.Bizim burada pazarda tanesi 5-6 lira arasında. Tavsiye ederim. Yoğurt ve cevizle harika bir öğün veya salata olarak faydasını gördüm. Sadesi pek güzel değil.

Hayallerin hep böyle gerçekleşir inşallah.:KK31:

Canım Hakkari'ye ne olarak atanmıştın? :KK66: çalıştığını biliyorum da soramadım bir türlü.

Amin amin.... Geç olsun güç olmasın hepimiz yaşarız inşallah.:21:

Diyetlerin kraliçesi yumurta da yumurta....çok şükür alerjimiz yok. :KK31:

Yumurta hakkındaki iltifatlarim fazlasıyla bu yazı için de geçerli :super:
Yumurtaaaaaaa:KK70:

Sayfada canım sıkılınca takıldığım bölüm tavsiye ederim ben de....:super: Vajinismusdan sonra tabi ki :KK53:arada bir "derdim var "a da girmişliğim vardır.:ıslık:

Canım hala bir isim demedin yaaaa:uykucu: bugün arkadaşlarla ameliyat olan bir arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik okul çikişi.İftar vakti evde olamayacaktım ondan orucu erteledim...sonra bir haber geldi hastamıza başka ziyaretçiler de gelecekmiş ...kv akrabaları....biz de erteledik gitmeyi...ben niyetlenmedim o yüzden :oops:Allah kabul etsin canım.

Gazın(motivasyon anlamında):KK70: devamlı olsun canım. Fasulye dört kasıktan fazla alma. Kilo vermeyi durduruyor bende sende nasıl? kontrol et yarın bakalım nasıl. Tarhananın da karbonu var sağlıklı ama kilo vermek isteyenler tercih etmemeli diye biliyorum.

Ablasının şekeri :KK19: kuruyemişlerin çeşidi çok ama minik bir kase anca doluyor. Ara öğün yapıyorum kendimce. Ana öğün yok fark ettiysen. Bu hafta böyle gittim. Yoğurt ağırlıklı geçen hafta iyi geldi bana.

Sen susma zaten. Yazdığın her sözcük seve seve okunuyor emin ol tatlım.:KK15:

Günümüzü sayıyoruz canım. Bize çok büyük bir motivasyon oldu kepin. Alicik biz de :işsiz:kafaya koyduk.En Büyük KK

Hamilelik müjdeni bekleyeceğiz artık. Bulantılarına çareler ararız bu saatten sonra inşallah.:halay:

Ablam neredeyse bir saat oldu yaz yaz bitiremedim kuzu ya:KK45: ne bereketli bir pazartesi.:KK50:

Künefe yemedin di mi canım...Ben mezuniyetimi onla kutlayacam da o_O

Merhaba Gülşah ismi değişmiş aaa kim bu arkadaş diye düşünüyordum ki... buraya sık sık gelin istediğiniz her kıyafete girmekte zorlanmazsaniz. Biliyorum kendimden :KK49:hoş geldiniz:KK200:
Birisi kovalar zekiii mi dedi :21::deli:

Kuruyemişlerin de çok gelmedi ablişkom sadece eskiden bukadar değildiya ondan dikkatimi çekti :KK66:

zukkum zukkum adına ben cevap vereyim onun gözünden kaçmış olabilir, ismi Hilal ablacanım ilk geldiğinde söylemişti görmedin sanırım:KK24:

Bu arada teşekkürler mesajlarımı zevkle okuduğun için,emin ol karşılıklı :KK200:

Bende bende künefeyle yılbaşı hedefimi tutturursam kutlama yapcam ama bu hafta mı haftaya mı bakcaz bilemedim,bu haftaysa o iş yaş :deli:

Kan grubuma göre beslenirsem malesef bana da et tavuk uygun değil :KK12:

Bugünki yeme faslı An itibaren bitti benim için ;) hatta birazdan menümü de paylaşayım da birde sizler bakın ;)

kızlar ayıptır söylemesi kepimde geldi :KK70: lütfen mezun olun. bakın çok şatafatlı oluyormuş :KK70: :KK70:

Wooowwww hayırlı uğurlu olsun canim pek yakışmış ♡♡♡♡♡ Darısı bizlerin de başına ;)

Pek iyi değil malesef. Tartıya çıkmıyorum uzun süredir ama verdiklerimi fazlasıyla aldım hiçbir kıyafetime giremiyorum

Eeee kuzum o zaman neden öyle kenarda duruyorsun ;) listede olup olmamak önemli değil yeterki gitsin kilocuklar ♡

Evettttt gelelim bugünkü yediklerime;

sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim :D

Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay

Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )

Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası

Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )

Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )

Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )

2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim ;)

Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah ;)

Takipteyim banu kardeşim çok sağol dokunmatik donuyo biraz yazmam sıkıntı oldu bilgilenfirmeler çok güzel çok beğendim sabah yarım bardak meyve suyu öncesi su geç. Kalıyodum kahvaltı yspamadım öğlen bi tabak kıymalı nohut susuz bi kase dolusu yayla bi dilim ekmek ara suda beklemiş 2 hurmayla çay akşam 1 köfte, yarım porsiyon tuzsuz az yağlı pırasa su 10 bardak spor önce step fit nes 1,5 saat

Şekeri azalttım ya pek bi hanım oldum sakin uslu spora gitmeye çalışıyom hergün yarın ufaklığın okuluna hazırlık vardı bitti şükür gi kursun da sınavını atlatırsam yarın rahatlıcam hayırlısıyla hepinizi öpüyorum güzel kardeşlerim

Kendime yemek yaptığım da azıcık yağlı ve susuz yapmaya çalışıyom ki iştahımı azalsın yarın menengiçe başlıyayım inş bi de bamya tohumu içmeye başlıcam sabahları Diz eklemlerim için sizlerden çok motive oluyorum bu arada bu hafta birinci olmaya aday olalım kızlar niye olmasın

Kaptanc
Bugünki yeme faslı An itibaren bitti benim için :KK66: hatta birazdan menümü de paylaşayım da birde sizler bakın :KK66:

Wooowwww hayırlı uğurlu olsun canim pek yakışmış ♡♡♡♡♡ Darısı bizlerin de başına :KK66:

Eeee kuzum o zaman neden öyle kenarda duruyorsun :KK66: listede olup olmamak önemli değil yeterki gitsin kilocuklar
Kaptancım takip etmeye çalışıyorum bu aralar menülere falan bakıyorum da tartılmak benim çok psikolojimi bozdu o yüzden yazmıyorum. Belki tekrar menülerimi yazmaya başlarım hazır hissedince

Takipteyim banu kardeşim çok sağol dokunmatik donuyo biraz yazmam sıkıntı oldu bilgilenfirmeler çok güzel çok beğendim sabah yarım bardak meyve suyu öncesi su geç. Kalıyodum kahvaltı yspamadım öğlen bi tabak kıymalı nohut susuz bi kase dolusu yayla bi dilim ekmek ara suda beklemiş 2 hurmayla çay akşam 1 köfte, yarım porsiyon tuzsuz az yağlı pırasa su 10 bardak spor önce step fit nes 1,5 saat

Afiyet olsun canım ;) güzel bir menü ♡ inşallah çok daha güzel menülerin de olur ve bol eksi görürsün ♡

Bu arada yediklerini kalorisini bir hesapliyayim dedim de 1204 kcal çıktı telefondaki programda :KK66:
Özellikle grisini yakmış beni :KK43: karbonhidrati sırf ordan almışım desem yeridir ama bana ders oldu tövbe eve sokmamak onlardan bir daha o_O

Banucum çok teşekkür ederim. Canım ya sen nolur kendini iyi hisset...ailen kendin ve bizim için...bugün mesajların gücüme güç kattı. İlk tanıdığım banumsun şu an..Allah'ım kollarına şifa versin. Sayfaniza girmiştim bir gün hatırlıyor musun ...valla kötü bir niyetim yok demiştim ...sen de gulmustun...ben tabi öbür takımda...takımdan ayrılınca koşa koşa buraya geldim. O ilk sıcak mesajın sayesinde tanıştım buradaki arkadaşlarla ve senle...ayyyy çok mutluyum ya :KK76::halay:

Hemşoooom hep böyle başarılı ol hayatın boyunca...mutluluğunu seninle paylaşıyoruz gurur duyuyorum seninle. Bu yolculukta yolumuz seninle kesiştiği için de bir o kadar şanslıyız.:sampiyon:azmin,iraden seni hiç yolda bırakmasın böyle kadınlara bayılıyorum. Her olumsuzluğu değiştirecek güce sahip olduğumuzu hatırlatıyorsun. Bebeğim mezuniyetin hayırlı olsun. Hayatın boyunca hep çıtır bir hatun olarak etrafına tebessüm etmeni diliyorum. :KK19:
Kim tutar kaptanımı ben de canım ben deeeeee.:KK54:

Kovalar zeki burçtur. Benden de bir kıskanan smile:KK53:

O( sifir) kan gruplarına süt ve tahıllar yaramiyor canım. Aynen bana da bulgur, ekmek, dövme kilo aldırıyor.

Bağırsak problemimi keten tohumu ve yulafla çözdüm canım. Meyve olarak da avokado ve kivi iyi geldi. Bu arada ŞOK da avokado 2.49 la fiyatı yılbaşına kadar sabitlemiş.Bizim burada pazarda tanesi 5-6 lira arasında. Tavsiye ederim. Yoğurt ve cevizle harika bir öğün veya salata olarak faydasını gördüm. Sadesi pek güzel değil.

Hayallerin hep böyle gerçekleşir inşallah.:KK31:

Canım Hakkari'ye ne olarak atanmıştın? :KK66: çalıştığını biliyorum da soramadım bir türlü.

Amin amin.... Geç olsun güç olmasın hepimiz yaşarız inşallah.:21:

Diyetlerin kraliçesi yumurta da yumurta....çok şükür alerjimiz yok. :KK31:

Yumurta hakkındaki iltifatlarim fazlasıyla bu yazı için de geçerli :super:
Yumurtaaaaaaa:KK70:

Sayfada canım sıkılınca takıldığım bölüm tavsiye ederim ben de....:super: Vajinismusdan sonra tabi ki :KK53:arada bir "derdim var "a da girmişliğim vardır.:ıslık:

Canım hala bir isim demedin yaaaa:uykucu: bugün arkadaşlarla ameliyat olan bir arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik okul çikişi.İftar vakti evde olamayacaktım ondan orucu erteledim...sonra bir haber geldi hastamıza başka ziyaretçiler de gelecekmiş ...kv akrabaları....biz de erteledik gitmeyi...ben niyetlenmedim o yüzden :oops:Allah kabul etsin canım.

Gazın(motivasyon anlamında):KK70: devamlı olsun canım. Fasulye dört kasıktan fazla alma. Kilo vermeyi durduruyor bende sende nasıl? kontrol et yarın bakalım nasıl. Tarhananın da karbonu var sağlıklı ama kilo vermek isteyenler tercih etmemeli diye biliyorum.

Ablasının şekeri :KK19: kuruyemişlerin çeşidi çok ama minik bir kase anca doluyor. Ara öğün yapıyorum kendimce. Ana öğün yok fark ettiysen. Bu hafta böyle gittim. Yoğurt ağırlıklı geçen hafta iyi geldi bana.

Sen susma zaten. Yazdığın her sözcük seve seve okunuyor emin ol tatlım.:KK15:

Günümüzü sayıyoruz canım. Bize çok büyük bir motivasyon oldu kepin. Alicik biz de :işsiz:kafaya koyduk.En Büyük KK

Hamilelik müjdeni bekleyeceğiz artık. Bulantılarına çareler ararız bu saatten sonra inşallah.:halay:

Ablam neredeyse bir saat oldu yaz yaz bitiremedim kuzu ya:KK45: ne bereketli bir pazartesi.:KK50:

Künefe yemedin di mi canım...Ben mezuniyetimi onla kutlayacam da o_O

Merhaba Gülşah ismi değişmiş aaa kim bu arkadaş diye düşünüyordum ki... buraya sık sık gelin istediğiniz her kıyafete girmekte zorlanmazsaniz. Biliyorum kendimden :KK49:hoş geldiniz:KK200:

Çok duygulandım cnm ne kadar güzel şeyler dilemişsin:KK200: hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim. Amin cnm amin. Dilerim bu güzel dileklerinin çok çok fazlasıyla şenlenir ömrün. Ben de seninle gurur duyuyorum Azmin benim Azmime ışık oldu emin olabilirsin. İyi ki yollarımız kesişti. Yoksa senin gibi yüreği güzel birinden mahrum kalacaktım. Okudukça her mesajında tebessüm ettim. Belki de en yakınımdakilerden bile duymadığım incelikte dualardı. Rabbim de senin gönlündekileri hayırlı eyleyip sunsun inş cnm. Bu arada nasıl Koruyacağımı daha oturtamadım künefe yemedim o yüzden :D benim aklım köfte turşu dolma falan gibi şeylerde. Bir de çıtır simit çok istiyorum :D ilginç di mi ben de şaşkınım :D
Ben 2011 yılında Hakkari valiliğine atandım. Çok ilginç bir şekilde eşimle tanıştım. O da Antepli :D 4 ayda nişan yaptık nikah yaptık 5 ay sonra. Daha sonra onun tayini çıktı memlekete ben de eş durumundan geldim düğünü yaptık. Hey gidi günler :halay:

gÖrümcek en sevdiğim :KK53:

:D :D

Bugünki yeme faslı An itibaren bitti benim için :KK66: hatta birazdan menümü de paylaşayım da birde sizler bakın :KK66:

Wooowwww hayırlı uğurlu olsun canim pek yakışmış ♡♡♡♡♡ Darısı bizlerin de başına :KK66:

Eeee kuzum o zaman neden öyle kenarda duruyorsun :KK66: listede olup olmamak önemli değil yeterki gitsin kilocuklar ♡

Saol cnm Emin’im 8. Takımın hepsine çok yakışır herkeste görmek dileğimle amin.

Evettttt gelelim bugünkü yediklerime;

sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim :KK70:

Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay

Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )

Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası

Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )

Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )

Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )

2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim :KK66:

Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah :KK66:

Cnm kaptanım o grisini nolmuş öyle. Onun haricinde tam bir diyet menüsü

E ebideryal Canım senin günün nasıl geçti :KK66: beslenme nasıl gidiyor keyfin nasıl ♡♡♡♡♡
Bir yaramazlık yok dimi sesin çıkmıyor

Cnm sen ebiyi değilde sevilay80 sevilay80 ı sor nerdeymiş onun gene içinden çıkmasın canavarlar :D şikayet eden öğrenci smile :D

C CRESCENT2209 canım o zaman ilk etapta sadece menülerini bildir ve kiloların hafif gittiğini hissetmeye başladığında tartilirsin :KK66: ilk etapta motivasyonu yakalatalim sana ♡♡♡♡♡
Benim tarzım da bu tam. 2 gün diyet yaparım şişlikler gider yüzleşirim :D
İyi akşamlar arkadaşlar, bu sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 kare peynir, domates salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım .
Öğle 1kase yoğurtlu kabak
Akşam 1 kase yoğurtlu kabak
Bol bitki çayı bol su.
Hadi hayırlısı bakalım.

Tam da aklımdan geçiyordun nerelerde diye. Afiyet olsun Lilimam Lilimam işte eserin :KK49:

Back
X