Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum. Lilimam Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.
Test edemem canikom üzgünüm ben tartılınca psikopata bağladığım için bugünkü tartımı bilmiyorum sadece cumaları tartılıyorum iki haftadır :KK66:

Çok isterim cnm. Mutlaka haber et seni çok merak ediyorum :halay:

Puhaha :KK70: gel de cevap ver bu yeni nesile

Cnm Harika olmuştur Emin’im ellerine sağlık afiyet olsun. Sanırım ben kaşık hesabı yapardım 6 kaşık maximum yeterli

Bilmem ki zukkumdan bahsettik ama

:KK70: :KK70: merakla bekliyorum

Canımmmm senle banko görüşürüz biz Allah ömür verirse künefe yeriz ne dersin??
Heyyyyt biz de görüşücük inşallah. Künefe yanında süt ohhhh :KK76:

Sık sık tartılmayın diyorlar ya...ben her sabah tartilirim bir önceki gün yediklerimi test etmede yüzde yüz olmasa da yararlı oluyor. Yoğurtla çorbayla beslendigim gün daha çok eksi görüyorum. Lilimam Lilimam cim bugünkü sebze yemeğinin sonucunu mesela yarın test etme imkanın var . Diğer öğünler her zamanki gibiyse tabi.

Ben bi sabah bi akşam tartıliuorum bazen yatmadan önce :deli:

Ya banu yeminle oldum gülmekten :KK70:
Kelebek te,kelebek.:KK70:
Kazen her yerimize kelebek konduracak şimdi :KK53:

Kız tövbe de :D pssst sessiz konuşun da uyanmasin valla çok iyidir ama tersi pistir derler ya Heh işte tamda ondan :D

Aslında bende eskiden her gün tartilirdim ;) dediğin gibi 1 gün hafif arti yada sabit çıkınca daha dikkatli olurdum aman arti gormeyeyim diye ama sonra diyetisyen tartilma diyince işte orda koptum üstüne bir de hastalıklar gelince :(

Hani kişiye göre değişir tabi ama bana yarıyordu geçmişte hatta tekrar mı baslasam bende ;)

Back
X