Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız tövbe de :KK70: pssst sessiz konuşun da uyanmasin valla çok iyidir ama tersi pistir derler ya Heh işte tamda ondan :KK70:

Aslında bende eskiden her gün tartilirdim :KK66: dediğin gibi 1 gün hafif arti yada sabit çıkınca daha dikkatli olurdum aman arti gormeyeyim diye ama sonra diyetisyen tartilma diyince işte orda koptum üstüne bir de hastalıklar gelince :KK43:

Hani kişiye göre değişir tabi ama bana yarıyordu geçmişte hatta tekrar mı baslasam bende :KK66:

Aman Aman. :)
Etiketlemedim zaten :)

Ben süt içmem de bizim burda illa gelir künefe yanına :KK70: gelmişken içilir çocuklara veririz hakkımızı :KK70:

Ne ilginç. . Neden süt ?

Haftasonları köpeğin olsun ablaa :KK70: herzaman gel :KK66:

Canımsın♡

Anammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr

Kızların açlık başına vurdu :D :D :D
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu :D :D :D

Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin :D
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum :D
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuz :D Sonradan da diyor ki demedin ki :D

Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim :D

Kızların açlık başına vurdu :KK70: :KK70: :KK70:
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu :KK70: :KK70: :KK70:

Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin :KK70:
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum :KK70:
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuz :KK70: Sonradan da diyor ki demedin ki :KK70:

Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim :KK70:
Şahane:KK9::KK70:

Bir yandan yarinin yemeğini koydum ocağa. ..

Bir kaç işim daha var onları da halledip duşa giricem.

Kendinize iyi davranın :KK200::KK200:

Sana kolay gelsin canım ;)

Ben de oğlumu yatırayım Kızlar öptüm hepinizi sabah hafif kalkın inş

Sanada kolay gelsin canım ;) kuzucuk hemen uyur inşallah da az keyif yaparsın sende ♡

Geziler iptal :silah: hedeften sapmalar görüldü. :sinirli:

Valla bunlar senin korkuna yemezler merak etme ;) hem derler ya sadece dilinde diye ;) gerçekleşecek olsa eminim okadar emek verdik sağlıklı beslenebilir hatta birde buluşma resmi çektirelim masada delil olarak :D

Kızların açlık başına vurdu :KK70: :KK70: :KK70:
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu :KK70: :KK70: :KK70:

Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin :KK70:
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum :KK70:
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuz :KK70: Sonradan da diyor ki demedin ki :KK70:

Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim :KK70:
Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar. :sopa:sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.:skandal:

Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar. :sopa:sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.:skandal:

Allahtan söz uçar yazı kalır :D
Yok yok onlar sana kiyamaz ;) hem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡

Back
X