• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun bel cevremi ölctum iki cm incelme var beni cok motive etti.

Ayrıca özel sebeplerden bir süre ise gitmiyorum. Bu yuzden gec uyaniyorum öğle yemeği tuketmiyorum. Kahvaltimi 10 da aksam yemegimi 6 da yiyorum.

Ooooo süper ;) incelme başladığına göre kilolar yağdan gidiyor ♡ maşallah diyelim ;)

Bende şimdi sana seslenecektim :KK66:
Menü gayet güzel ama ne kadar yoğun olursan ol öğlen mini bir ara öğün ekleyemesende ayran yada kefir iç istersen :KK66:
Iskenderin ekmeklik ve yağsız sipariş verilebildigini ogrendigim iyi oldu :KK70: hani acil durumlarda kurtarıcı gibi olabilir en azından disarda ille ailecek iskender yenecekse :KK66:
Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.

Neyse kızlar bana müsaade ;)
Malum sabah erkenciyim ;)

En Son çıkan tukkani kapatıp anahtari paspasin altına bıraksın :D Ben sabah erkenden açarım temizliği de yaparım nasılsa :D :D :D

Herkese iyi geceler
Allaha emanet olun ♡♡♡♡♡

Teşekkür ederim buradaki sizler de beni cok motive ediyorsunuz :KK200: azminiz gayretiniz bana ışık oluyor.

Ne mutlu bize o zaman ♡♡♡♡♡

Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.

Valla o zaman bir masallah daha :KK66: ben olsam dayanamaz tirtiklardım kesin ekmeginden de :KK70:

Son olarak sporumu da ekleyeyim, sizin sozunuzu dinledim ve 3 kez 50 saniye plank yaptim ama zamanla saha yoğun spor yapacağım umarim.

İşte bu daha da güzel olmuş ;) Ben sabah yaptım da planladigim gibi aksam yapamadim:( yarın 15 dakika fazla yapmaya çalışacağım ;) kendi kendime öyle söz verdim ;)

İşte bu daha da güzel olmuş :KK66: Ben sabah yaptım da planladigim gibi aksam yapamadim:KK43: yarın 15 dakika fazla yapmaya çalışacağım :KK66: kendi kendime öyle söz verdim :KK66:

Cok teşekkür ederim, ayrica eminim ki sen de sadece tadardin. Ben bu işe diyet oladak baslamadim kilo vermek istiyorum ama beslenme duzenimi degistiriyorum diye bakiyorum işe. O yüzden canim bir şeyi gerçekten isterse az da olsa yiyorum ama istemedigi seyleri sirf yemek için asla yememeye gayret ediyorum.

Bir motivasyon resmi yükleyeyim o zaman :) geceyi kapatmak icin

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil. :KK43: Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..

Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...

Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle

Smoothie yetmez kankeytam :işsiz: yarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. o_O Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...:KK14:
Y
Hhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)

Uyandığımda (7.00)
Bir fincan şekersiz nescafe

Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelek (bir tabağın çeyreği kadar falandı)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi

Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi

Akşam yemeği olarak saat 18.00'da 1 tabak nohut yemeği ile salata yedim ve yine ekmek niyetine 5 tane kepekli bisküvi yedim.

Su maalesef 1 litre içebildim ve birazdan yüz tane squat yapıcam spor için vaktim kalmadığından.

oynakbasi34 oynakbasi34 menünü çok beğendim, Thinkerwoman Thinkerwoman o menüyü nasıl yapabiliyorsun ben olsam açlıktan ölmüştüm vallahi:)
Canım aslında gerçekten acıktırmayan bir menü oldu bir tek canım feci tatlı istiyor regl oldum olacağım ona zor dayandım :)

Ben bunu hiç duymamıştım,çok güvenilir bi yerden alıyoruz kilosu da 70 tl,umarım aldıklarımız o dediğinden değildir,günlük maksimum 3 tükettim ve şimdiye kadar her hafta kilo verdim[/QUOTE]
Canim nr kadar verirsen ver yazik ki olay artimticari ve fiyat artirmalar kasti. Canimiz cekerse en az sekerli olan kudus hurmadi aliyorum açık kahverengi . Ecve haric sekerli
Az dinlenip fayansları giriyorum ama önce üzerime rahat birseyler göreyim :KK70: temizlikte genelde hep çamaşır suyu lekesi yaptığım için iş kıyafeti ayrı :KK70: :KK70:
Camasirsuyu temizlik degil zehir malzemesi. Dikkatli kullan, elbiseyi yakan sana ne yapmaz
Bu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu :KK66: 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadının Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡

Maalesef en kilolu benim burada :KK43: ama oda değişecek Allahın izniyle :KK66:
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 107yi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡

Unutmadan belirteyim bende pko ve insülin direnci vardı en son :KK66: insülin direncini bilmem ama pko hala var ondan eminim :KK70: ama kilolar gidince insallah oda gidecek :KK66:
Evet kilo gidince hastaliklar yokoluyor. Arkadasimda vertigi bile yokoldu

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Çok şükür bu sabah da erkenden enerjik bir şekilde uyandım :21:
Sıcak suyumla güne başlamadan şuraları bir elden gecireyim de geldiginizde mis gibi bir takımla karsilasin :D

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::KK20::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Heh camları da açayım da takımın havası değişsin :21:
Şimdi gönül rahatlığı ile sıcak suyum yudumlayip sizi bekleyebilirim :kahve:

Back
X