Canım çok şükür yaşıyor yoğun bakıma alınan hastalar beni çok korkutur teyzen bu süreci atlattı...biraz daha dikkat edeceğine eminim bu sefer. En azından kendini seven ailesini uzmemek adına yapar üzülme sen....kızının evine de alışır zamanla tek başına da olmaz ki...ilaç saatleri çok önemli sanırım bunu göz önünde bulundurur.
Grubun annesi olmak güzel bir duygu...

yalnız bu anne biraz farklı ...yedirmeyen anne...bize ters ama ....

yedirmeeeeem.
Olmadı be uçuk ...sen biliyorsun...
Tatlım gruba yeni geldiğimde tanimiştim seni sonra bı gittin gidiş o gidiş....hos geldin...bırakma bizi bı daha....yağlar peşini bırakmaz bak...
Bebeğim doğru söylüyorsun güzel hoş da....ama biz takımlar arası yarış yapıyoruz....bu yarışmanın kuralları arasında pazartesi kontrol bildirimi de var...bizim kızlar da çok dikkat etmiyor...bir gündeme getireyim dedim kendimce...diğer takımlar bu konuda çok titiz...biz bayağı rahatız farkındaysak...pamuk gibi yumuşak bir kaptanımız var....
kızmıyor diye de olmaz ki...
Kantaron önemlidir hayatımıza dahil eden kaptanımız sağ olsun.
Mefkurem fan club mi kursak ne
Kesinlikle haklısın Tubişim her hafta bireyselde birinci olanların haftalık menülerini incelerim. Başarı öykülerini okurum. Genelde hep ödem atarlar, sağlıksız menüler yazarlar ya da kacamaklarla iki kilo üzeri verirlerse de yine okur bir şeyler öğrenirim.

Asibenin yulaflı lapası çok hoşuma gitti mesela onu yapicim insallah.
Başarılar seninle olsun kaptanım. Menü yorumlarını herkesin okuması lazım çok fayda görürler .
Hayırlı olsun canım mezuniyetin. Darısı bizim başımıza tez zamanda.
Ohhhh saffet muradına erdi ....

kunefe muhabbetleri başladı....biz de ezik ezik ağzımızın suyunu akita akita okuruz artık yediğini....
Hah ben de bunu diyordum...valla sallayan yok...61.4 olduğumu kimseye söylemeyeceğim işte...cuma tartıda bir sihir oluyor sonra pazartesi sil baştan onu vermek için didin dur....bezdum da
Buna sağlıklı yaşam şekli derler işte....istesen de eskisi gibi olmayacak bebeğim...içindeki yağsız dev uyandı....