Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen okula çıkmadan telefonu şarja takayim dedim ama kabloya sıkıntı vardı bir türlüşarj tutmadı

hatta eve döndüğümde telefon kapanmıştı daha yeni açabildim

Oda elimde kabloyu tutarak açılacak kadar şarj ettim

Baktım nete giriyor devam etmeden sizlere de yazayim dedim

Artık 1 saatte olsa elimde sabit tutup şarj ederim inşallah

ilk fırsatta yeni bir kablo almam şart oldu ( eşim sağ olsun kendi telefonu şarj olmuyor diye kabloyu büküp büküp duruyordu bozmuş sanırım

)
Valla bizim gelinide kardeşimi de bazen yolmak istiyorum ama hep Anama dua etsinler

Kizkardesimin yüzüne daha evvel dedim zaten sen Anama dua et kadın bugün Allah gecinden versin ölse ilk işim seni evire cevire dövmek olacak sonra ister konuş ister konuşma diye

Hatta Annemin yanında da dedim nasıl gülüyor bu kadar dobralik da olmaz resmen söylüyorsun diye

Gelin de dayaklik ama Allahtan Almanyada da ancak gelirse senede 1 görüyoruz gerçi 2 senedir şükür gelmiyorlar

Bu yaz gelecekler sanırım ama hiç kusura bakmasınlar musait değilim kesin o tarihlerde

Hatta tatile bile kacabilirim o dönem en azından 1 hafta da olsa kaçmış olurum
O zaman en mantıklısı kanguru kullanmak diyeceğim ama onun için geç kaldım sanırım

Umarım fazla zorluk çekmeden ucabilmissindir
Benimde ufaklikta 8 ay doktorum erkekti hatta eşim erkek kadın dogumcu daha iyi diye tutturmustu

ilk hamileligimi öğrendiğimde ultrason için gittiğim. Kadın doktor eşimi odadan kovdu bizimki de len babası benim ne alaka demişti

gece kanamam olunca bu erkek olana başka bir hastanenin acilinde den geldik eşimin de akşamları orada olması işine gelince hep ona gittim ♡
Göğüs muayenesi için aynı hastanede yine erkek vardı yaşlı da bir amca

Amcam kafasını çevirip elle muayene etti bende tam tersine kafayı cevirmistim

ilk fırsatta yine hem kadın doğuma gitmem lazım hemde meme muayenesine
Sana kolay gelsin kuzum ♡
Bende biraz yaptım ama daha var biraz yapılacaklar onlarda az beklesin