• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lilimam Lilimam
@meryemozcan27

Kizlar yanlis anlamazsaniz ve samimiyetinize guvenerek bisey soylemek istiyorum :KK37:

Karnelerin oldugu bolumde mesajlarinizi yeni gordum kupayla ilgili yazdiklarinizi
Sebahar kk guncellemesi sonrasinda görsellerde sikinti yasiyor o yuzden kupalari degistirmisti

Birisi cakma kupa diye elestirmis demis
Bende baska bi sekilde elestiri yapildigini sanip, luzumsuzluk yapilmis demistim :))
Sizin yazdiginizdan haberim yoktu

Sizi tanidigim icin sadece espri yaptığınızı biliyorum
Bence paylasimda buna aciklik getirip ozur dileseniz iyi olur

Tabi siz bilirsiniz yinede:KK60:

Eneeee bizim kızlar polemiklere de mi dahil oluyorlar hele hele :))

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını :D
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış bana ;) Tam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya :D :D :D

Varlıkları bile bana en güzel armağan iken beni boş gecmemeleri çok hoşuma gitti ♡

Hehe en güzeli bence.. bir arkadaşım da 4 yıl da bir kutluyordu doom gününü :))

Şimdiden mutlu senelere banucum... herşey gönlünce olsun.:KK200::KK200::KK200:

Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah ;)

Banucum mutlu sağlıklı yıllar dilerim ailenle, hep böyle kal tatliş kadın :):KK200::nazar::KK36:

♡♡♡♡♡ sağ olasın canım

Merhaba arkadaşlar guruba yeni geldim :KK66:
60 kiloyum 55 hedefliyorum 2 hafta önce meme küçültme ameliyatı ve liposucaksın yaptırdım ödemim var hala doktorum diyet yapmamı söyledi biseyler yapıyorum tabi ama tek başıma motive olamıyorum oyuzden burdayım :)

Aramıza hoşgeldin canım ;)
İnşallah birlikte hedeflerimize de ulasiriz ♡
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bize ;) kizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa ;)

Gunaydin kizlar :KK68:

Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.

Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda ;)

Sanki daha çok alıntı yapmıştım gibime geliyor :KK70:
Arada doğum günümü kutlayan tüm Fıstık adaylarına da tek tek teşekkür ederim ♡♡♡ iyiki varsınız :KK66:

Anaaaaa sevgili kayinvalidecigim de Faceden kutladı şimdi beni :KK70: pek bir teknolojik hatun :KK70:

Sanki daha çok alıntı yapmıştım gibime geliyor :KK70:
Arada doğum günümü kutlayan tüm Fıstık adaylarına da tek tek teşekkür ederim ♡♡♡ iyiki varsınız :KK66:

Anaaaaa sevgili kayinvalidecigim de Faceden kutladı şimdi beni :KK70: pek bir teknolojik hatun :KK70:
Hahaha :)
Arayıp neden kutlamazlar onu anlayamıyorum ..
Belki sana sürpriz yapacaktır ...

Bugün şımar simarabildigin kadar banucum. Senin gunun :)

Geçmiş olsun canım ❤️

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını :KK70:
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış bana :KK66: Tam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya :KK70: :KK70: :KK70:

Varlıkları bile bana en güzel armağan iken beni boş gecmemeleri çok hoşuma gitti ♡

Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah :KK66:

♡♡♡♡♡ sağ olasın canım

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bize :KK66: kizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa :KK66:

Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda :KK66:

Tesekkur ederim kizlar.

Kaptanim ailenle birlikte saglikli huzur dolu gecirecegin nice yaslarin olsun.:KK68:

Bence cok simarmasin yarin tarti gunu. Yarin sabahtan sonra istedigi kadar simarsin :KK48:

Tesekkur ederim kizlar.

Kaptanim ailenle birlikte saglikli huzur dolu gecirecegi nice yaslarin olsun.:KK68:

Bence cok simarmasin yarin tarti gunu. Yarin sabahtan sonra istedigi kadar simarsin :KK48:

Doğru diyorsun onu unutmuştum ben.:KK45:
Seni çakal :KK8:

Banuuuuu yarın kutlarsinjz :KK48: herşey 8.takim için :halay:

Sorma kesin kutlar :D Havai fiseklerle ugrasiyordur şu anda :D
Valla 20 senelik evliyim daha Bit kere bir doğum günü hesiyesini görmedim ;) heee ben küs olduğum dönem hariç hiç boş geçmem ufaktan olsa mutlaka bir hediye falan alırım ;) Maksat gönül almak ama ona göre demekki gerek yok :D

Valla kuru kuru simaracagim :D Hem tartı öncesi hemde baya yoğunluk olacak bugün ;) Birazdan duş alıp hazirlanacagim ;)
Belediyenin semineri var ona gideceğim ordan okuldaki toplantıya yetisebilirsek oraya, sonra da oglen Arkadasin askere gidecek olan oğluna okutacagi Mevlüte katilacagiz ;)
Artık akşam da oturur kuru kuru simarmaya devam ederim :D

Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Öğlen okula çıkmadan telefonu şarja takayim dedim ama kabloya sıkıntı vardı bir türlüşarj tutmadı :KK43: hatta eve döndüğümde telefon kapanmıştı daha yeni açabildim :KK66: Oda elimde kabloyu tutarak açılacak kadar şarj ettim :KK66: Baktım nete giriyor devam etmeden sizlere de yazayim dedim :KK66:
Artık 1 saatte olsa elimde sabit tutup şarj ederim inşallah :KK70: ilk fırsatta yeni bir kablo almam şart oldu ( eşim sağ olsun kendi telefonu şarj olmuyor diye kabloyu büküp büküp duruyordu bozmuş sanırım :KK43: )

Valla bizim gelinide kardeşimi de bazen yolmak istiyorum ama hep Anama dua etsinler :KK70:
Kizkardesimin yüzüne daha evvel dedim zaten sen Anama dua et kadın bugün Allah gecinden versin ölse ilk işim seni evire cevire dövmek olacak sonra ister konuş ister konuşma diye :KK70: :KK70: Hatta Annemin yanında da dedim nasıl gülüyor bu kadar dobralik da olmaz resmen söylüyorsun diye :KK70:
Gelin de dayaklik ama Allahtan Almanyada da ancak gelirse senede 1 görüyoruz gerçi 2 senedir şükür gelmiyorlar :KK70: Bu yaz gelecekler sanırım ama hiç kusura bakmasınlar musait değilim kesin o tarihlerde :KK70: Hatta tatile bile kacabilirim o dönem en azından 1 hafta da olsa kaçmış olurum :KK70:

O zaman en mantıklısı kanguru kullanmak diyeceğim ama onun için geç kaldım sanırım :KK70: Umarım fazla zorluk çekmeden ucabilmissindir :KK66:

Benimde ufaklikta 8 ay doktorum erkekti hatta eşim erkek kadın dogumcu daha iyi diye tutturmustu :KK70: ilk hamileligimi öğrendiğimde ultrason için gittiğim. Kadın doktor eşimi odadan kovdu bizimki de len babası benim ne alaka demişti :KK70: gece kanamam olunca bu erkek olana başka bir hastanenin acilinde den geldik eşimin de akşamları orada olması işine gelince hep ona gittim ♡

Göğüs muayenesi için aynı hastanede yine erkek vardı yaşlı da bir amca :KK70: Amcam kafasını çevirip elle muayene etti bende tam tersine kafayı cevirmistim :KK70: ilk fırsatta yine hem kadın doğuma gitmem lazım hemde meme muayenesine :KK66:

Sana kolay gelsin kuzum ♡
Bende biraz yaptım ama daha var biraz yapılacaklar onlarda az beklesin :KK70:

ay ben temizlik yapamadım elimde patladı :D veledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.

cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...

Banucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..

+111111111111111111111111111111111
ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım :D
noldu hı kaptanımn oldu??

kızlar Abbas yarın akşam yolcu ilk defa eşimle otobüs yolculuğu yapacağız bakalım neler bekliyor bizi :KK70: 3 4 gün yoğum istanbul da gece yolculuğu yapalım dedik kızımla da zor olmasın diye yarın ev süpürür çanta hazırlarım herhalde anlatamam size nasıl üşengecim bu aralar kendimi tanıyamıyorum
iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.
Slm kizlar

Benim bir de soyle bir sikintim var. Birincisi bizim dr genc ikincisi ayni yerde calisiyoruz. Hadi ben servisen cikamiyom adamda poliklinik ameliyathne servis arasi gidip geliyo anca yemekhanede karsilasiriz. 2 seneye yakin izinde oldugumu dusunursek belki unutur beni belki o arada tayin isteyip gider. :KK48:
Kadin dogum doktorumunda tayini cikmisti en son dogurttugu kisilerdenim bende. Gerci o dogum basinda gordu gitti ebeler dogurttu. Muayene oldugum doktor gidiyor hastaneyi kurutuyorum :KK70:

Cok sukur cnm sag saglim gelmissiniz :KK200:

Benimkiler toplasan 900 gr yapmaz :KK70:
Bende aile oykusu oldugu icin bazen esime diyorum acaba zayiflayinca ben de angelina jolie gibi erkenden aldirip protez mi taktirsam :KK48:

Iyiyiz cnm coluk cocuk ugrasmaca. Senin kizceler nasil oldu?

Burda herkese ya adiyla ya nickiyle hitap ediyorum. YENA YENA yla bulustuk nilufer abla dicem bi garip hissettim kendimi dilim zor dondu. @ISILDURU ya da ismiyle hitap ettim artik dedim bari ona abla demeyeyim :KK48:
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doğumumda ebeler beni çok demotive etmişti. çok üzmüşlerdi.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu beni :D erkekti o da.

Hiç devamsızlık yapmamış yegane öğrenciyimdir aslında reelde, benim ufaklık evde üç gündür okula gitmedi ,orta kulak iltihabı kışın çok sık yokluyor minigimi teyzesi tel hep elinde bir şekilde bana vermiyor ya oyun oynuyor ya çizgi film izliyor yada benimle ilgilenen diyor bana tel yasak o varken :KK70:
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..

60 kiloyum 55 hedefliyorum 2 hafta önce meme küçültme ameliyatı ve liposucaksın yaptırdım ödemim var hala doktorum diyet yapmamı söyledi biseyler yapıyorum tabi ama tek başıma motive olamıyorum oyuzden burdayım :)
hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.

Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.

Günaydın cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin. inş bebeğe bulaşmaz.

çokta şeeetmesin... malum diyetteyik :D

Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.:KK45:

Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın. :KK11:

Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etme:KK22:
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.

Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barı :KK53:

Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....:KK57:kiz Hilal... Bunları yediğine eminsin değil mi...şaka yaptım falan deme bak :sinirli:

Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğinde :KK17:

Olsun kutlasin da erken geç fark etmez. :KK60: ailenle nice yillarda yaş almani dilerim Banuşum...Biz her daim genciz
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seni :sinirli:
Lilimam Lilimam
@meryemozcan27

Kizlar yanlis anlamazsaniz ve samimiyetinize guvenerek bisey soylemek istiyorum :KK37:

Karnelerin oldugu bolumde mesajlarinizi yeni gordum kupayla ilgili yazdiklarinizi
Sebahar kk guncellemesi sonrasinda görsellerde sikinti yasiyor o yuzden kupalari degistirmisti

Bende baska bi sekilde elestiri yapildigini sanip, luzumsuzluk yapilmis demistim :))

Ayyy harbimi ablaaa:skandal:hemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki:KK17:

Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..

ay ben temizlik yapamadım elimde patladı :KK70: veledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.

cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...

ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım :KK70:

ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu beni :KK70: erkekti o da.

hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.

çokta şeeetmesin... malum diyetteyik :KK70:

Kız ben görmedim Yenanin bisiklet sorusunu :D Hemen de gözüme sok :D
Valla salona geldi de bir oturmadı ki evde bineyim ama söz yarın itibaren kesinlikle binileçek o bisiklete ;)

Bugün malum doğum gunusum :D Kıvırma hakkimi kullaniyorum diyecegim hatta geç kalacağım hazırlanıp kaçmam lazım :D

Ayyy harbimi ablaaa:skandal:hemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki:KK17:

Paylaşım alanında canım ama ben gerekeni yazdım ;) Tabi sizlerde yazarsanız daha tatlı olur ;) Baharın üzüntülü anına den geldiği için biraz tuhafina gitmiş ;) köpeğini zehirlemisler o gün :(

Lilimam Lilimam
@meryemozcan27

Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım:KK42:

Ben kabalık olmasın diye çakma bile demedim sahte mi ne diyim bu muzur emojiyi kullandım :deli: Sürekli kullanırımya yani ciddi bişey yazarken ben bunları asla kullanmam, herkese söylüyorum kızlar burdada beni yanlış anladığınız bi durum olmuşsa söyleyin lütfen, ben iyi kötü emojileri kullanarak espri olduğunu belli etmeye çalışıyorum ama gerçekten bozulan kızan varsa yazmam.

Günaydın gençlik...

ay ben temizlik yapamadım elimde patladı :KK70: veledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.

doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu beni :KK70: erkekti o da.

Sagol cnm. Bebege gecmesin diye ugrasiyorum bende.

Bilmem ki sen kaç yaşındasın de hele :KK53:
Ben 32 :dondurma:

Hoşgeldiiin :KK25:

Eneeee bizim kızlar polemiklere de mi dahil oluyorlar hele hele :))
Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo :KK53:

Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını :KK70:
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış bana :KK66: Tam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya :KK70: :KK70: :KK70:

Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah :KK66:

♡♡♡♡♡ sağ olasın canım

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bize :KK66: kizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa :KK66:

Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda :KK66:
Çok tatlı düşünceli kuzular :KK68:

Sürpriz yapan bir kv :deli: aslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu :KK70:

Günaydın gençlik...

Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.
E ebideryal cnm ben de meraktayım nerelerdesin iyi misin??
@meryemozcan27 Lilimam Lilimam :KK200:
:KK200::KK200:

Back
X