Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalip kalibi tutmuyor. Ama sahsen ben 7 kg verdim hic degisim yok vucudumda.. spor yok cunku cok uzgunumBugün kendime bir kot bir kaç da yazlık bluz aldım. Mecburen. Çalıştığım için artık bir kaç parça düzgün kıyafetim olmalı. Kotta 31e girdim. Bundan 15 kilo azken 30a giriyorum zaten. Nasıl bir tipsem![]()
Bu miras işleri gercekten asiri can sıkıcı.. kayinpederime vasiyet yaz dedik diye bizde kötü olduk :) artik ben hiç ilgilenmiyorum ileride de karismamSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün Gorumce faslini atlattım çok şükür
Kvde geldi tabiki
Gelmeden önce Eşime dedim bunlar boşa gelmez vardır bir sebebi diyeve tahminim doğru çıktı
Eşimin rahmetli Babanneden kalma bir miras işi var ( gerçi mirasçılar maşallah baya fazla Babanneden Babasindan kalma olunca )
Bizim Gorumceler de kocalariyla bir olup onu araştırmaya girmisler yok ille satılsin bir An önce diyeDaha doğrusu damatlık eşlerini ikna etmişler
Eşime de büyük damat gelmişken ille sende araştır bulalım birilerini falan diye bastırıyor
Bende aman ortada olmayan paranın derdine düşmeyin dedimEninde sonunda mahkeme yoluyla da olsa satılır nasılsa
neymiş mahkeme yoluyla olursa ucuza gidermiş tabi onlarında hakkı azalirmis gerçi bir ara eşime hakkını bize sat demeleri de bekledim ama henüz onu demediler ama bekliyoruz
![]()
Gerci eşime dedim ben asla razı değilim öyle bir şey derlerse kesinlikle kabul etmeyeceksin diyesonuçta ben zamanında Baba evi satilacakken Baba evini satmayin kvnin güvencesi orası dedim hatta ille satilacaksa ben alayım dedim beni çakal ilan etmedikleri kaldı
büyük ablası sen ucuza ev kapatma derdindesin çok uyanışı demişti
ki gram aklımdan öyle bir şey geçmedi o dönem
Şimdi eğer o alayım hakkınızı derse hatim var aynı lafı iyade edeceğimEşim sakın deme desede umurumda değil
intikammmmmm
![]()
Nasil olsa botox yapticam diye salma sakin kendiniBen çok ameliyat oldum farklı nedenlerden malesef. Anesteziye alışkınım o yüzden. Ben yazın 10 kilo veremezsem yaptıracağım karar verdim. Bıktım bu halimden artık. İştahımın da maşallahı var hiç azalmıyor.
Bu miras işleri gercekten asiri can sıkıcı.. kayinpederime vasiyet yaz dedik diye bizde kötü olduk :) artik ben hiç ilgilenmiyorum ileride de karismam
Tunaydin kizlarrr
Annemi otobuse bindirdik duzceye gidiyoruz simdi
Aksam belki giremeyebilirim. Yarin aksam donunce gorusuruz nasipse.
Dunku menum
Sabah ve ogle xls icecek
Ara 4 hurma 5 badem
Aksam izgara kofte domates biber sogan mantar ve ayran
Elhan
Dün niye bildirim yapmadın canım...Slm canlar sukur gelebildim.ben de bu hafta 85 kiloyum.ama spor olmayonca gitmiyor.biran once baslamaliyim
oynakbasi34
İnternetim yoktu abla,gece dondu paketimDün niye bildirim yapmadın canım...
Yok yok tam tersine veririm belki diye düşünüyorum.Nasil olsa botox yapticam diye salma sakin kendini![]()
Evet spor olmadan vücut güzel toparlanmıyor malesef.Kalip kalibi tutmuyor. Ama sahsen ben 7 kg verdim hic degisim yok vucudumda.. spor yok cunku cok uzgunum
Tebrik ederim :)Yahu, ben gruptan ayrılmıştım, ama şuan neden 70 kilodan 66,3 kg düşmüşüm deme gereği duydum?![]()
Yahu, ben gruptan ayrılmıştım, ama şuan neden 70 kilodan 66,3 kg düşmüşüm deme gereği duydum?![]()
O gunler geri gelcek inşallah gayret edeceğizBugün malum kızın ingilizce kursu vardı
Arkadaş ille git gel yapma kal burada deyince işime geldi açıkçası
Çocuklar ders görürken bizde onunla ve büyük kızıyla sohbet ettik
Tabu kilodan acildi bender dün bulup telefona da kayıt ettiğim eski hallerini gösterince Arkadasin kızı inanamadıAbla yemin ederim gözlerime inanamadım böyle de güzelsin de o halin inanılmaz diyip durdu
![]()
Kendisi 53.5 kg ve o resimlerde 52 olduğumu hatta mini etekli hallerini görünce şok geçirdi![]()
O kadarda gözüm yok ama ben artık şu halimden kurtulmak istiyorum
Bugün şükür suyla barıştım ve şu ana kadar 2 litre de olsa içtimnormalde 3 bardaklar kalıyordum Son zamanlarda
Hadi bakalım daha da güzel olacak inşallah ♡♡♡