Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün kendime bir kot bir kaç da yazlık bluz aldım. Mecburen. Çalıştığım için artık bir kaç parça düzgün kıyafetim olmalı. Kotta 31e girdim. Bundan 15 kilo azken 30a giriyorum zaten. Nasıl bir tipsem 🙄🤔😂

Bugün kendime bir kot bir kaç da yazlık bluz aldım. Mecburen. Çalıştığım için artık bir kaç parça düzgün kıyafetim olmalı. Kotta 31e girdim. Bundan 15 kilo azken 30a giriyorum zaten. Nasıl bir tipsem 🙄🤔😂
Kalip kalibi tutmuyor. Ama sahsen ben 7 kg verdim hic degisim yok vucudumda.. spor yok cunku cok uzgunum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün Gorumce faslini atlattım çok şükür :D
Kvde geldi tabiki ;)
Gelmeden önce Eşime dedim bunlar boşa gelmez vardır bir sebebi diye ;) ve tahminim doğru çıktı :D
Eşimin rahmetli Babanneden kalma bir miras işi var ( gerçi mirasçılar maşallah baya fazla Babanneden Babasindan kalma olunca )
Bizim Gorumceler de kocalariyla bir olup onu araştırmaya girmisler yok ille satılsin bir An önce diye :D Daha doğrusu damatlık eşlerini ikna etmişler ;) Eşime de büyük damat gelmişken ille sende araştır bulalım birilerini falan diye bastırıyor :(

Bende aman ortada olmayan paranın derdine düşmeyin dedim :D Eninde sonunda mahkeme yoluyla da olsa satılır nasılsa ;) neymiş mahkeme yoluyla olursa ucuza gidermiş tabi onlarında hakkı azalirmis gerçi bir ara eşime hakkını bize sat demeleri de bekledim ama henüz onu demediler ama bekliyoruz :D

Gerci eşime dedim ben asla razı değilim öyle bir şey derlerse kesinlikle kabul etmeyeceksin diye ;) sonuçta ben zamanında Baba evi satilacakken Baba evini satmayin kvnin güvencesi orası dedim hatta ille satilacaksa ben alayım dedim beni çakal ilan etmedikleri kaldı :( büyük ablası sen ucuza ev kapatma derdindesin çok uyanışı demişti :( ki gram aklımdan öyle bir şey geçmedi o dönem :(

Şimdi eğer o alayım hakkınızı derse hatim var aynı lafı iyade edeceğim :D Eşim sakın deme desede umurumda değil :D intikammmmmm :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün Gorumce faslini atlattım çok şükür :D
Kvde geldi tabiki ;)
Gelmeden önce Eşime dedim bunlar boşa gelmez vardır bir sebebi diye ;) ve tahminim doğru çıktı :D
Eşimin rahmetli Babanneden kalma bir miras işi var ( gerçi mirasçılar maşallah baya fazla Babanneden Babasindan kalma olunca )
Bizim Gorumceler de kocalariyla bir olup onu araştırmaya girmisler yok ille satılsin bir An önce diye :D Daha doğrusu damatlık eşlerini ikna etmişler ;) Eşime de büyük damat gelmişken ille sende araştır bulalım birilerini falan diye bastırıyor :(

Bende aman ortada olmayan paranın derdine düşmeyin dedim :D Eninde sonunda mahkeme yoluyla da olsa satılır nasılsa ;) neymiş mahkeme yoluyla olursa ucuza gidermiş tabi onlarında hakkı azalirmis gerçi bir ara eşime hakkını bize sat demeleri de bekledim ama henüz onu demediler ama bekliyoruz :D

Gerci eşime dedim ben asla razı değilim öyle bir şey derlerse kesinlikle kabul etmeyeceksin diye ;) sonuçta ben zamanında Baba evi satilacakken Baba evini satmayin kvnin güvencesi orası dedim hatta ille satilacaksa ben alayım dedim beni çakal ilan etmedikleri kaldı :( büyük ablası sen ucuza ev kapatma derdindesin çok uyanışı demişti :( ki gram aklımdan öyle bir şey geçmedi o dönem :(

Şimdi eğer o alayım hakkınızı derse hatim var aynı lafı iyade edeceğim :D Eşim sakın deme desede umurumda değil :D intikammmmmm :D
Bu miras işleri gercekten asiri can sıkıcı.. kayinpederime vasiyet yaz dedik diye bizde kötü olduk :) artik ben hiç ilgilenmiyorum ileride de karismam

Tunaydin kizlarrr
Annemi otobuse bindirdik duzceye gidiyoruz simdi
Aksam belki giremeyebilirim. Yarin aksam donunce gorusuruz nasipse.

Dunku menum
Sabah ve ogle xls icecek
Ara 4 hurma 5 badem
Aksam izgara kofte domates biber sogan mantar ve ayran
Elhan Elhan

Ben çok ameliyat oldum farklı nedenlerden malesef. Anesteziye alışkınım o yüzden. Ben yazın 10 kilo veremezsem yaptıracağım karar verdim. Bıktım bu halimden artık. İştahımın da maşallahı var hiç azalmıyor.
Nasil olsa botox yapticam diye salma sakin kendini 😠

Bu miras işleri gercekten asiri can sıkıcı.. kayinpederime vasiyet yaz dedik diye bizde kötü olduk :) artik ben hiç ilgilenmiyorum ileride de karismam

Maşallah iki damat yine bir oldular :(
KP de geçmişte hep derdi bu ev oğlumun diye ( alırken eşim de baya para vermiş çalışırken ) tabi adam ölünce bırak babamizin vasiyeti demeği kvnin güvencesi o ev satilmasin günah dediğimde bile ille satışın diye kvyi de ikna ettiler :( büyük damat satılan kadar Anneciğim benim bir kaç evim var istediğinde ölene kadar otur dedi ama satildiktan 6 ay sonra ben kardesimden de kira alıyorum diyip kvden de kira istedi :(
KV çok pişman oldu ağladı sonradan hakliymissin diye ama neye yarar ;)

Dün akşam birde demezler mi oglumuzu iyi bir kısmet bulursak evlendiririz diye :( Kaç tane evi var ama olurda evlenirse kanun şu anda oturduğu eve gelini almayi dusunuyorlarmis kvye de dönüp olmazsa sende bizim evde büyük oğlanın yatağında yatarısin demezler mi :KK20:
Kadın bozuldu ama caktirmiyor ;)

Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin ....Aminnnn
Valla çok üzüldüm KV adına :(

Tunaydin kizlarrr
Annemi otobuse bindirdik duzceye gidiyoruz simdi
Aksam belki giremeyebilirim. Yarin aksam donunce gorusuruz nasipse.

Dunku menum
Sabah ve ogle xls icecek
Ara 4 hurma 5 badem
Aksam izgara kofte domates biber sogan mantar ve ayran
Elhan Elhan

Size hayırlı yolculuklar canım ;)

Merhaba kızlar ayaklarım aşırı ağrıyor bir sürü misafir geldi doğru düzgün hiç oturmadım neyse ki bitti bu arada sırada tatlı tuzlu hamurişi ne yedim ne yemedim bilmiyorum
Ben bu şekilde kalabalıkta ne kadar yediğimi bilmiyorum ya off neyse diğer günler dikkat edeyim de inşallah 73 olurum bu hafta

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Önce müjdemi vereyim :D
Bakın bakalım kaçıncı olmuşuz ;)

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 619. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> 0,931
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10. TAKIM) ==>%0.560
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(8. TAKIM) ==>%0.540
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi (6 .takım) ==>%3,24

2. magickk magickk (14. Takım) ==> %2,02

3. CurukElma CurukElma (9. Takım) ==>% 1.94

ETAP SONUNCUSU

@DeryaOnDiet ==> %-1,04==> 4. Takım :duduk:

Yahu, ben gruptan ayrılmıştım, ama şuan neden 70 kilodan 66,3 kg düşmüşüm deme gereği duydum?🤣😂

Kız Tembel Koala o kiloları bizle vereydin ya :D inşallah dahası da gider de 5li rakamları gördüm diye müjde verirsin ;) arada sohbete de bekleriz ♡

Bugün malum kızın ingilizce kursu vardı ;)
Arkadaş ille git gel yapma kal burada deyince işime geldi açıkçası :D
Çocuklar ders görürken bizde onunla ve büyük kızıyla sohbet ettik ;)
Tabu kilodan acildi bender dün bulup telefona da kayıt ettiğim eski hallerini gösterince Arkadasin kızı inanamadı :D Abla yemin ederim gözlerime inanamadım böyle de güzelsin de o halin inanılmaz diyip durdu :D
Kendisi 53.5 kg ve o resimlerde 52 olduğumu hatta mini etekli hallerini görünce şok geçirdi :D

O kadarda gözüm yok ama ben artık şu halimden kurtulmak istiyorum :(
Bugün şükür suyla barıştım ve şu ana kadar 2 litre de olsa içtim ;) normalde 3 bardaklar kalıyordum Son zamanlarda :(
Hadi bakalım daha da güzel olacak inşallah ♡♡♡

Bugün malum kızın ingilizce kursu vardı ;)
Arkadaş ille git gel yapma kal burada deyince işime geldi açıkçası :D
Çocuklar ders görürken bizde onunla ve büyük kızıyla sohbet ettik ;)
Tabu kilodan acildi bender dün bulup telefona da kayıt ettiğim eski hallerini gösterince Arkadasin kızı inanamadı :D Abla yemin ederim gözlerime inanamadım böyle de güzelsin de o halin inanılmaz diyip durdu :D
Kendisi 53.5 kg ve o resimlerde 52 olduğumu hatta mini etekli hallerini görünce şok geçirdi :D

O kadarda gözüm yok ama ben artık şu halimden kurtulmak istiyorum :(
Bugün şükür suyla barıştım ve şu ana kadar 2 litre de olsa içtim ;) normalde 3 bardaklar kalıyordum Son zamanlarda :(
Hadi bakalım daha da güzel olacak inşallah ♡♡♡
O gunler geri gelcek inşallah gayret edeceğiz

Back
X