• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 126. ETAP

(9-16 EKıM 2009)

1- 13. TAKIM 1.01% :hooray::teytey::nazar:

2- 1.TAKIM 0.87%:teytey::nazar:

3- 8.TAKIM 0.70%hihoyyyt :nazar:

BıREYSEL SIRALAMA

1- güzelimm(5.71%) - 13.TAKIM:hooray:a.s.:nazar:
2- dagcilegi (2.83%) 8.TAKIMhihoyyyt:nazar:

3- hürsultan (2.46%) 14.TAKIM:teytey: :nazar:

off kaptanım ya dün neydi bende anlamadımmm....

ben yoğundumm feci başımda müdürler patronlar giremiyorumm....

bir yandan internet yok aada bakamıyorummm..s.onra bir ara kk gitti açılmadııı.....

Valla Nazcımm ile Melek cimm sağolsunlarrr toparladılarrr.....

sana da çok teşekkürlerropuyorumnanaktanzemuszemus

oh oh 3. olmuşusuzzz....

dağ çileğkcimmm senide tebrik ederim....ayrıca mezun olmuşsun inş. aramıza yeniden dnömezsin yani klo bakımındann....tabi arada gir merak etmeyelim seni....hani aradada olsa heber ....

oh oh 3. olmuşusuzzz....

dağ çileğkcimmm senide tebrik ederim....ayrıca mezun olmuşsun inş. aramıza yeniden dnömezsin yani klo bakımındann....tabi arada gir merak etmeyelim seni....hani aradada olsa heber ....

zemuszemuszemuszemuszemuszemus:jeyyar::jeyyar:

günaydın arkadaşlar

dünkü yediklerimi yazıyım

16 ekim cuma

sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurtanın beyazı (sarısını vildan yedi)
1 k.k. peynir
3 zeytin
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 tabak lahana sarması :tomato: (annemlerdeydim az yemem mümkün değil kadına bakarsan ben açlıktan ölüyom...hiçte öyle değildi ama neyse)
2 bardak çay

akşam:1 biftek
çeyrek but
1 tabak salata
1 kaşık bulgur pilavı

aralarda:1 muz....1 mandalina....bir kase yeşil üzüm

spor:spor yapamadım misafir bekledim
annemlere 30 dakika yürüdüm sadece

su 1,5 litre

günaydın arkadaşlar

dünkü yediklerimi yazıyım

16 ekim cuma

sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurtanın beyazı (sarısını vildan yedi)
1 k.k. peynir
3 zeytin
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 tabak lahana sarması :tomato: (annemlerdeydim az yemem mümkün değil kadına bakarsan ben açlıktan ölüyom...hiçte öyle değildi ama neyse)
2 bardak çay

akşam:1 biftek
çeyrek but
1 tabak salata
1 kaşık bulgur pilavı

aralarda:1 muz....1 mandalina....bir kase yeşil üzüm

spor:spor yapamadım misafir bekledim
annemlere 30 dakika yürüdüm sadece

su 1,5 litre

süper vildanzemuszemus
iyyiki takıma almışım seniopuyorumnanaktan

günaydın kardeş takımın fıstıkları

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,bu hafta ilk 3 tesiniz maşallah diyorum herbirinizealkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayrıca dağçileğinide çok çok tebrik ediyorum :lepi:hem bireyseldeki başarısı için hemde mezun olduğu için darısı bizim başımıza inş.

süper vildanzemuszemus
iyyiki takıma almışım seniopuyorumnanaktan

azracım iyimi gidiyorum gerçekten
ben sanki dün biraz fazla kaçırdım gibime geliyo
üstüne sporda yapamadım

ayrıca takımla yarışmakta benim için çok büyük zevk kaydirigubbakcemile5 doğru zamanda doğru yerdeyim :lepi:

günaydın kardeş takımın fıstıkları

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,bu hafta ilk 3 tesiniz maşallah diyorum herbirinizealkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayrıca dağçileğinide çok çok tebrik ediyorum :lepi:hem bireyseldeki başarısı için hemde mezun olduğu için darısı bizim başımıza inş.
günaydın fıstık çok saol a.s.
darısı size:jeyyar:

azracım iyimi gidiyorum gerçekten
ben sanki dün biraz fazla kaçırdım gibime geliyo
üstüne sporda yapamadım

ayrıca takımla yarışmakta benim için çok büyük zevk kaydirigubbakcemile5 doğru zamanda doğru yerdeyim :lepi:

:lepi::lepi::lepi::lepi:

selam kızlar dün akşam kk da sorun vardı birdaha giremedim 3. olmuşuz tebrikler dağçileği seni de tebrik ederim canım..
ben hala hastayım kızlar yat yat kendime gelemdim valla biraz temizlik yapayım diye ayaklandım ama yok hiç halim yok bir du alım şimdi yine yatağıma dönücem..
öpüyorum hepinizi..

selam kızlar dün akşam kk da sorun vardı birdaha giremedim 3. olmuşuz tebrikler dağçileği seni de tebrik ederim canım..
ben hala hastayım kızlar yat yat kendime gelemdim valla biraz temizlik yapayım diye ayaklandım ama yok hiç halim yok bir du alım şimdi yine yatağıma dönücem..
öpüyorum hepinizi..

Canım geçmiş olsun bence temizlik senden önemli değil önce bi sen iyi ol sonra istediğin kadar temizlik yaparsın.

Çilekciğim senide başarından dolayı tebrik ediyorum. Umarım sınav sonuçlarında çok iyi olur başar...

kızlar yarın yokum haberinz ola
tyzmn oğlunn tatlısı yenecek kadirliye gidecem
sözü kesilecek yanii

Back
X