• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar dün denedim bu kurabiyeyi
kepekli unla yaptım
bide hem üzümlü yaptım ayrıca kayısı kurusuylada yaptım
tadını sorarsanız aynı hazır diyet bisküvilerine benziyo
ama şu bi kesin hemen iştah kesiyo tok tutuyo tavsiye ederim
hımm bunu deniyece bir ara kesin güzeldir

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri sonra gelirim

kızlar ben buçukta yemeğe iniyorum bir saae glirim dicem ama bugün iç denetim var bşilere bakmamm gerek:(ağlamak istiyorum kızlar topiğe gel topiğe..özlem ayağın uğurlu geldi tatlım..ne zamandır ilk kez bu kadar kalabzlığız..

valla mı ben bıraktıgımda boyle degıldı yahu gecenın bı yarılarında bıle sohbetler dönüyodu burda

özlemcim süper görünüyorsun canım daha da fıstık olacaksın bu yarış sonunda:)
özlem şu lahana yağını kullanan sen miydin canım ya..tam hatırlayamadım..

özlemcim süper görünüyorsun canım daha da fıstık olacaksın bu yarış sonunda:)
özlem şu lahana yağını kullanan sen miydin canım ya..tam hatırlayamadım..

evet bı ara kullanıyodum ıse yaradı mı dıye sorcan de mı :) sımdı ben o ara hem cok guzel dıyet yapıyordum hem de super spor yapıyordm spor yaparken de yaglanıp streclenıyodm e tabı ıncelmıstım baya halıyle ama yagın ozellıkle bı katkısı var mı bılmıyorum dogrusu cok uzun surede devam ettıremedım malesef onu.. ya su extra jel acaba gercekten ıse yarıyo mu ya =) bugunlerde onu arastırıyorm

ay canım benım ınşallah ya mezunmu dedın ben mı yanlış anladım hemde yılbaşına kadar zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyyt bu kelımeyı duymak bıle güzel bırşey ınşallah hep beraber verırız yılbaşına kadar mezunıyet balosu yaparızz delikafaduldendelikafadulden

hatta senle neslıhanda o cok ıstedıgınız :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek: kavuşursunuz yılbaşına kadar mutlu ve güzel haberlerınızı alırız ınşallah :Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnn canım aminnnnnnn
kızlar sanırım çitos takımtan geçici süreliğine ayrılmak istiyor çidemde bu hafta mezun olacak o yüzden bu eşler konusunda tekrar düzenleme yapmak istiyorum azra_ sılacım eğer uygun görürse ama bu son düzenleme olur inşallah başka çıkmak isteyen varsan yada dahil olmak isteyen bu hafta söylesin bundan sonra kurbana kadar kimse çıkmasın bizde kimseyi almayalım artık kurbandan sonra durum değerlendirmesi yaparız çünki eşler sürekli değişiklik olduğunda sorun oluyor birde arkadaşlar eşleri ile sorun yaşıyan veya eşlerinin eksikleri olduğunu düşüneler şimdi söylesin bu hafta değiştirelim birdaha değiştirmeyelim diyorum ben bu benim şahsi fikrim tabii olaylarsanız uyguluyalım derim

ben eşimden memnunum canım değişiklik istemiyorum..

Ayy ıÇımde bır sıkıntı var allah hayıra Çıkarsınn sabahtan berıde baŞım aĞrıyor ılaÇ ıÇtım bana mısın demedı....

Ayy İÇİmde bİr sıkıntı var allah hayıra Çıkarsınn sabahtan berİde baŞım aĞrıyor İlaÇ İÇtİm bana mısın demedİ....

bnmde başım ağrıo nesliş
banyo bile yaptım ama geçmedii

ikinize de geçmiş olsun kızlar..dikkat edin amanın başağrısı berbat bişidr insanda keyif falan bırakmıyor..ortim naber ya..kolayladın mı işleri..
selmacım sana özelden attım canım nerde çalıştığımı..

ahh be ortim nerdeeee...birde bu hafta kdv sonnn oda yoğun işlerimizde ç.kk şükür gerçi yoğunlaştı....ama ben öldümm bittim

ikinize de geçmiş olsun kızlar..dikkat edin amanın başağrısı berbat bişidr insanda keyif falan bırakmıyor..ortim naber ya..kolayladın mı işleri..
selmacım sana özelden attım canım nerde çalıştığımı..
saol cnm
ama bana da özelden mesaj at işini
çok merak ettim bak

kaptanım sanada geçmiş olsunnn......

saol bebeeeeem :hulya:

Back
X