8 temmuz 2002 yüreğime düşen ilk cemreydin...

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
750
163
:asigim:ilk aşkım,sevgilim...daha 3.sınıfa gidiyordum mini minnacık mavi önlüklü,saçı kurdeleyle toplanmış bi kız çocuğuydum.sen ise orta okula gidiyordun ve okulun gözde kızlarının yanındaydın hep.tabi o yaştaki gözde kızlar ne derece gözde olurlar çocukluk işte :) ilk defa kalbim daha değişik atıyordu.seni gördüğüm de seni düşündüğüm de.tabi aşktan haberim yok o da neymiş daha küçücük çocuğum.platonik bir aşktı benim ki 2 sene boyunca seni sevdim ve orta okulda başka bir okula gitmek zorunda kaldım ve seni de bir daha görmedim takii 2002 senesine kadar.çok uzun zaman olmuştu görmeyeli ben okuldan çıkmıştım eve gidiyordum sen de teleferik'e doğru yürüyordun.tabi içimdeki duygular sönmüştü sana karşı aradan yıllar geçmişti.ama sonra her gün karşıma çıkar oldun :) her gün bizim evin önünde geçer ve geçerken de bizim pencelere balkona bakar oldun.bana aşık oldun.kiracınız vardı o zamanlar yasemin adaşım ona bi kız var camcının üstünde oturuyor diye anlatmışsın tesadüfe bak sen yakın arkadaşlarımdan birini bulmuşsun beni anlatmak için.en kısa zamanda tanıştık ve 2002 de başladı ilişkimiz ama malesef 1 ay sonra sen üniversiteyi kazandı ve çooook uzağa gittin öyle bağlanmıstım ki sana birkaç ay içinde gidişinle yıkıldım adeta.5 ay da bir görüyordum seni.ilk sene bitti yaz tatiline geldin 7/24 birlikteydik.ayrı hiçbir anımız yoktu.ama yine gitme vakti geldi ben lise de okuyordum sabah seninle buluştuk ben okula gitmek zorundaydım sen de terminale.okulda bütün gün ağladım kimse susturamadı beni.akşamı zor ettim eve geldim gözlerim mosmor ve şiş annem çok korkmuştu beni öyle görünce.yasemin aradı sana geliyorum çok kötüydün sabah biraz yürüyelim iyi gelir dedi ben cıkmak istemedim ama zor zahmet çıkardı beni dışarıya.sokakta yürüyorduk köşeyi döndüğümüz an da bi gölge diğer sokağa doğru kaçtı ben allah allah kafayı yedim heralde dedim o köşeyi de döndük ve o gölge yine kaçtı bu sefer kıllandım en son köşeyi döndüm ve karşımdaydın üstünde deri mont elinde kırmızı bir gül bana bakıyordun öyle.hayal sandım inanmadım ilk başta kitlendim sana yürüyemedim bile.sonra sen geldin bana sarıldın ve gidemedim dedin.ben çok ağladığım için biletini birkaç gün daha erteletmiştin aşkım.o birkaç gün çok çabuk geçti ve mecbur gittin sen.seni beklemek bile güzeldi sevgilim.okulu bitirdin geldin her şey muhteşemdi benim için.her gün ama hergün yanyanaydık.o kadar çok şey yasadık ki..beni omuzlarına alıp kapının kirişine kafamı mı çarpmadın,lodosta bi kutu sakızı ağzımıza atıp salya akıta akıta çiğnedik sonra sen o sakızı nasıl becerdiysen saçıma mı yapıştırmadın (o an ki korkun hiç aklımdan gitmiyor sevgilim hep gülüyorum hatırladıkça) ablam gece 1.30a kadar seninle vakit geçirmeme izin verdiğinin de nasıl da sevinmiştik annemler şehir dışına çıkmıştı ben de sana kaçmıştım :) bayramda zorla seni annemle tanıştırcam deyip bütün sülanenin içine atmıştın beni sonra sen askere gittin ben üniversiteyi kazandım yine yollarımız ayrıldı sevgilim.sen askerliği bitirdin döndün bursa ya ama ben hala dönemedim.az kaldı sevgilim 4 ay sonra kavuşuyoruz.beni hep süprizlerinle mutlu ettin şaşırttın seni çok seviyorum romantik sevgilim

vayyyyyyy çok güzelmiş canım allah tamamını erdirsin tatlım

teşekkürler arkadaşlar.2012 de evlenmek gibi bi planımız var tam 10. yılımızda :) darısı başınıza inşallah böyle güzel bi ilişki

Vayy ben cok güzel gercektendee..
Askınız,sevginiz hic bitmesin hep mutlu olursunuz insallahhyerimseniben:Saruboceq:

ay kiz ilk önce duygulandirdin beni sonrada salya akita akita güldürdün emmi kaydirigubbakcemile3 Mutlulugnuz ebedi olur in$allah

hepinize cok teşekkür ederim kızlar.ben de daha çok malzeme var :) aklıma geldikçe yazarım

canim sevgilinin burcu ne?
hikayen gerçekten çok gzl çok begendim, rabbim tamamina erdirir ins, cnim çok mutlu olursunuz ins :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…